USPlabs OxyELITE Pro

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zigbog
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    181
Selam arkadaşlar, bu ilacı bir haftadır O.Nutrition Whey Gold protein ile beraber kullanmaktayım. Şu ana kadar 3.5 kilo verdim. Bu hafta içinde 6 gün antreman yaptım ve böyle devam edeceğim. Pazar'ları dinlenmeye ayıracağım. Etkili olduğunu düşünüyorum, şimdiye kadar idmanlarda hiç terlemediğim kadar terletiyor. Tok tutması da cabası. İleride sonuçları sizinle paylaşacağım.

Son düzenleme:
dün ürünü kullanmaya başladım. ilk izlenimlerim gayet olumlu. termojenik etkisi çok iyi. fakat bu sabah 1 kapsül aldıktan sonra bir sarhoşluk etkisi verdi. sanki sabah kahvaltıda 2 duble atmışım gibi. sanırım böyle bir etkiside var. ama ürün işe yarayacak gibi duruyor.

başlarken kilo 88,2

ürünü yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. sabahları 2 tablet 8 saat sonra aç karnına 1 tablet şeklinde kullanıyorum. bu ürünü yağ yakıcı ürünler arasından yüksek termojenik etkisinden dolayı tercih ettim. pişmand olmadım. antrenmlarda tabiri caizse paçadan akıyor diyebilirim. günlük normal işlerde bile terlediğimi hissediyorum. kısacası ben üründen beklediğimi buldum. ürün hakkında uyarmam gereken nokta uyku sorunu. sabah kalkıp aldığımda ne kadar geri uyumaya çalıştımsada imkansız. kesinlikle sizi cin gibi yapıyor, yerinizde duramıyorsunuz. önerim uymadan en az 6 saat öncesine kadar kesinlikle alınmamalı. ikinci olarak ürünü kullanmaya başladığımdan beri akışrı derecede bi damarlanma yaşadım hatta bazen patlıcak gibi oluyorlar. ama korkacak birşey yok tam tersine güzel bir his yaratıyor. sormak istediğiniz başka bir şey olursa yanıtlamaya hazırım. herkese iyi çalışmalar.

ürün elime bugün ulaştı. haftada 5 gün antrenmanım var. bunun 4 ü ağırlık 4 ü kardio. yani bazı günler çift antrenman. ürünü günde 2+1=3 tablet olarak kullanmaya başlayacağım bugün. yağ oranım %11-12 civarında amacım six pack leri tekrar görebilmek. etkilerini en kısa zamanda yazıp kullanmak isteyenleri bilgilendireceğim. herkese iyi antrenmanlar.

Merhaba,

bu ürüne bende almayı düşünüyorum, uzun zamandır ürün hakkında yorum yapılmamış,

acaba son durum ve izlenimler hakkında bilgi verrebilir misiniz??

Merhaba,

bu ürüne bende almayı düşünüyorum, uzun zamandır ürün hakkında yorum yapılmamış,

acaba son durum ve izlenimler hakkında bilgi verrebilir misiniz??

Scorpion bulursan banada söyle:)) Şuana kadar kullandığım en etkili yağ yakıcı gerçekten.Küçücük mor kapsül sabah 2 öğlen 2 şeklinde kullandım ailem bile olum naptın bölede yazıfladın dedi:)) bulursan hiç düşünme al

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:22 ----------

Bu ürünü nereden temin edebilirim

Heralde gg veya sahibinden.com'dan anca bulabilirsin ellerinde varsa oda

Ben bu urunden arka arkaya 2 kutu kullandim ve sonuclar gercekten benim adima fazlasiyla olumluydu.Bir kere bu urunu kullanirken araya 5-6 saat koymak kaydiyla jack3d no-xplode gibi urunleride beraberinde kullanmama ragmen herhangi bir yan etkisini gormedim.Eger iki urunun arasinda kalan varsa kesinlikle tercih oxyelite olmalidir.

Benim kombinem su sekildeydi;
Usplabs jack3d
Usplabs oxyelite
Syntha 6
Size on pre contest
Zma vitamin vs vs
Tabi kafein iceren bir urunle yine kafein iceren bir urunu ayni anda kullanmak icin vucudunuzu iyi tanimaniz lazim toleransinizi bilmeniz gerekmekte ama benim icin gayet iyi sonuclari oldu kombinenin.Herkese tavsiye edermisin dersen? Bir arkadasim denedi ve carpinti kasinti goz kararmasi gibi yan etkileri oldu.

Peki, kombinasyon işleri tehlikelide. Porsiyon miktarını nasıl yaptın ? Günde 2'şer adetten 4 tane hap alan var fakat üzerinde 3 adetten fazla kullanmayınız yazıyor. Ayriyeten ikinci kapsül en geç 8 saat sonra.

porsiyon miktarını sabah 7 de 2 adet öğlen 2 de 1 adet , akşam 7:30 da ise 2 servis jack3d fakat yine tekrarlıyorum bunyesi kafeine hassas olan birinin bu ürünleri aynı anda kullanmak aklının ucundan geçmesin lütfen.

Bahsettiğin arkadaştan 10un üzerinde alışveriş yaptım.Güvenilirliğinden şüphe etme.İstersen kendisinin irtibat numarasını da verebilirim kendisiyle görüşürsün.Alışverişte muhtemelen kartınıda gönderecektir sana zaten.Amerikadan istediğin ürünü getirtebilirsin,fiyat konusunda da aşırıya kaçmıyor.
Bahsettiğin site üzerinden kefilli alışveriş dediğin olayda ürün eline geçmeden ve sen onay vermeden paran satıcıya ulaşmaz,alıcıyı güvene alan akıllıca bir sistem.
Teşekkürler yardımların için :) İrtibat numarasını aldım bende. Siparişi yarın gerçekleştiriyoruz. Güveniyor olsam da sizlerde onayladıktan sonra daha bi rahat alışveriş gerçekleştiricem.

Satış yapan arkadaşın irtibat numarasını bende alabilirmiyim ?,130 kilodan 98 kiloya indim ama ne yaptıysam bu kilodan aşağı inemiyorum 2 hafta kullanmak benim için yeterli olacaktır sanırım...

Bu ürünü iherb'den gönderimi kaldırmadan önce almıştım. sabah kalktığımda 1. tableti aldım ve kahvaltı anında içimde garip bir enerji oldu, yerimde duramıyor, ellerim az da olsa titriyordu.
Ben bu enerjiyi ne nox, ne superpump ne de jack3d da hissettim.
2. tableti sanırım idman öncesi almıştım emin değilim ama idman sırasında harareti artmış bir araba gibiydim.

Daha sonra kullanmayı kestim ve ilkbaharda kullanmak için sakladım. ( tabi bozulmazsa) (yaz ayında kullanmak bünyeme fazla geldi (şehir muğla))

oxyelite pro kesinlikle aşırı tok tutuyor ve mide bulantısı yaşatmıyor . hydroxcut kadar sıcak basmıyor ve çarpıntıda olmuyor ama etkisi ne yazık ki benim bünyemde o kadar başarılı değil ...

Açıkçası çarpıntı ve sıcak basma olayı banada olmadı fakat inanılmaz terletti ve enerji verdi. Zaten bugün ilk günümdü. İlk 3 gün sadece sabahları 1 tablet, 4.günden itibaren sabah 1 tablet 8 saat sonra bir tablet daha ve uyarıları göz önüne almazsanız bunları 2'şer tablet yapabileceğimiz yazıyor.

Bende olmadı kesinlikle. Sadece tok tuttuğunu düşünüyordum yani kesinlikle bana belli edicek bi etkisi olmadı. Ama 4. gün aşırı fazla karbonhidrat almama rağmen ertesi gün 3 kg verdiğimi gördüm. Sanırım sizde başka bi etki yaptı belkide titanyum dioksite karşı hassassınızdır. Kontrol ettirmenizde fayda var en azından bir eczaneye.

Mide yanması bende kesinlikle olmadı fakat burada ki en katı diyet yapan insanlardan birisi olduğuma eminim ama 4 günde 3 kilo verenlere şaşırıp kalıyorum , ben 11 günde toplam 2 kilo zor verdim

lütfen hızlı kilo veren arkadaşlar bizimle çalışmalarını paylaşabilir mi .

Mide yanması bende kesinlikle olmadı fakat burada ki en katı diyet yapan insanlardan birisi olduğuma eminim ama 4 günde 3 kilo verenlere şaşırıp kalıyorum , ben 11 günde toplam 2 kilo zor verdim

lütfen hızlı kilo veren arkadaşlar bizimle çalışmalarını paylaşabilir mi .

mantıklı olan senin verdiğin zaten
tabi vücudun attıgı su miktarıda önemli,4 günde 3 kilo verenlerin vücutlarından attıkları su senden fazla olabilir,sen daha kuru olabilirsin,sağlık olan ayda en fazla 2-3 kg vermektir

arkadaşlar toplamda 1 kutuda 5.4 kilo verdim ve yurtdışından gelirken getirdiğim 2. kutuyu kullanmıcam ürünü arayan arkadaşımız varsa bana ulaşabilir bu konuda .

Back
Yukarı