antremandan 1 saat önce bi konserve (80gr) antremandan hemen sonra 2 konserve almanı öneririm hatırlatıyım içindeki yağı süz içindeki yağ tamamen çiçek yağidir yani biliyosundur da![]()
Yagi pek ise yaramaz cope doksen iyi edersin diye biliyorum.tavuk göğsü tercih edebilirsin pisirip yanina koyarsin bence fazla ton baligida zararli olabilir cinko sorunundan dolayiHocalarım haftada 3 gün gidiyorum. SuperFresh'de 3 tane konserve var her antremandan sonra 1 konserve yesem faydasını görür müyüm? Bu arada o çiçek yağını ayırdıktan sonra ne yapayım yiyeyim mi[DOUBLEPOST=1405892046][/DOUBLEPOST]up[DOUBLEPOST=1405893118][/DOUBLEPOST]
Hocalarım haftada 3 gün gidiyorum. SuperFresh'de 3 tane konserve var her antremandan sonra 1 konserve yesem faydasını görür müyüm? Bu arada o çiçek yağını ayırdıktan sonra ne yapayım yiyeyim mi
Şey yap musluğa git mutfaktaki orada aç ton balığını çatalla üstüne bastırarak musluğa akıt ben günde 3 tane bile yediğim oluyor normalde 2 tane yiyorum protein tozum bittiği için alana kadar böyle yapıcam hem iyi protein hemde kilo,yağ falan derdi yok superfresh de olabilir benim en sevdiğim dardanelin tonbalığıHocalarım haftada 3 gün gidiyorum. SuperFresh'de 3 tane konserve var her antremandan sonra 1 konserve yesem faydasını görür müyüm? Bu arada o çiçek yağını ayırdıktan sonra ne yapayım yiyeyim mi[DOUBLEPOST=1405892046][/DOUBLEPOST]up[DOUBLEPOST=1405893118][/DOUBLEPOST]
Hocalarım haftada 3 gün gidiyorum. SuperFresh'de 3 tane konserve var her antremandan sonra 1 konserve yesem faydasını görür müyüm? Bu arada o çiçek yağını ayırdıktan sonra ne yapayım yiyeyim mi
120-130 civarı olması lazımyağlı olan 80gr lık konservelerin kalorisi ne kadar oluyo?