denizgnr97
Üye
İyi tamam yanlış yapıyoruz da doğrusunu söylerseniz doğrusunu yaparız. Beslenme ile ilgili yere giriyorum herşey o kadar uzun yazılmış ki okumaya üşeniyor insan. Zaten aradığım şeylerin cevabı pek yok gibi. Besinlerin içeriğinden bilmem nesinden bir sürü yazmışlar. Ben basit olarak spor yaptıktan sonra protein(whey) almak için ne yapmalıyım. Kaç dakka sonra yemeliyim veya içmeliyim bunları öğrenmek istiyorum. Ayrıca 2buçuk saatlik spordan kastım 15-20 dk ısınma, ve son 10 dk koşu, yani 2 saat hareketler arasındada 10 dk bekleme yapıyorum. Haftada 3 gün çalışıyorum. Ne yapıcam anlamadım. Spor salonuna günde 2 kez mi gidip gelicem. Ayrıca şu an için yağlanma sorunum yok hatta kilo almaya uğraşıyorum 1 kaç kilo. Boyum 1.80 kilom 72. Protein tozu almaya şu an bütçem müsait değil spor salonuna gidip gelecek parayı bulmakta zorlanıyorum diyeyim![]()
Spordan sonra whey olmadan da yapabilirsin ama illa alıcam diyorsan 100gr kadar lor peyniri ile bir bardak %100 üzüm, portakal veya kırmızı meyve sularından içebilirsin