Bekci
Üye
Ciko Kanatlar cikmis bel oldukca incelmis,dogru yoldasin gibi görünüyor,yanliz vücudun ya dedigin gibi asiri su tutuyor yada yag oranin %13 den fazla,normal sartlarda bu görüntüyle %13 olmasi zor.Bu arada bel ölcün kac?ve boy?
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
helal olsun be vücut budur işte süpersinEki Görüntüle 28229 biraz eski 6 ay öncesinden![]()
hulk sandım yemin ederimEki Görüntüle 28229 biraz eski 6 ay öncesinden![]()
hocam iyi güzelde göğüsler hiç olmayaymış veya duruştan öyle geldi banaEki Görüntüle 28229 biraz eski 6 ay öncesinden![]()
% 13 mü guzel sallamişsin%13 ama çok su tutuyor vücud.hastanede yaptırıyorum.
hocam senin en az % 18 lik yag oranintest oyle soyluyor ben değil biladervucudumda cok su var ısık acısındanda öyle gozukebılır
müsait oldugumda foto çektirip atacağım tekrardan
![]()
newbiess ne belinden bahsediyosun ya açlıktan ölüceksin sen hala belin kalınlascak diye korkuyonYorumun için teşekkürler dostum.kilo almaya başlayınca hacim artıyor ancak bel ölçüsü de hafiften göstermeye başlıyor o yüzden çekiniyorum.