Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Aynen ben de merak ettimadonis ve karın göğüs için neler yapıyosunus ve nasıl besleniyorsunuz?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hocam şuan barfiks çekiyorum açık daha kolay çekiyorum düz tam 20 tane çekiyorum kollar büyük baya resimde belli olmuyor tam barfiks iyi çekiyorum.
1 ay önce 35 di. kardeşim ölçtü ne kadar doğru bilmiyorum ama kollarım baya kalın çevremdeki herkes diyorKanat eksik.
Kollar kaç cm ?
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Evet ilk 3-4 ay sadece kilo vermeyle uğraştım son 4-5 aydır kilo almaya hacim kazanmaya yönelik besleniyorumBildiğim kadarıyla kilo vermiştin ama hem hacim artmış hemde kilo vermişsin abi çok iyi![]()
karında yağ göremedim sıkı bi mekik antremanıyla halledersin benceArkadaşlar karın için l carnitine ihtiyacım var mı yorumlariniz degerli
Bu vucut 4 aylik calisma sonucumu?4.ayımdaym biraz hacimlenebilsek iyi olcak![]()
Aynen hocam burda ışık açı da iyi tabi vücut yağ tutmuyor benim bide haftada 4 gün düzenli gittim 4 ay boyunca
Cok iyi belliki iyide beslenmissin pack'leri cikarmisintebrikler