• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayaz, kısa zamanda yapacağın çalışmayla, belki formunun zirvesindeki gibi değil ama dikkat çekebilecek bir fiziğe hala sahipsin. 3 sene uzun bir zaman..

Merakımı anlayışla karşılarsın umarım. yarın bir gün benim de başıma gelebilir. onun için soruyorum. neden bu kadar küstün? ve şu an kendini nasıl hissediyorsun?
küsmedim ..sakatlik..boyun fitigi ve doktor yasagi..
kendimi iyi hissediyorum.. bi sorunum yoktur.. zirvedeyken de ayaklarin yere basiyorsa inince de fazla sorun yasamazsin.. tabi ki özlem ve üzüntü oluyor ama gerisini taktigina degmez..

küsmedim ..sakatlik..boyun fitigi ve doktor yasagi..
kendimi iyi hissediyorum.. bi sorunum yoktur.. zirvedeyken de ayaklarin yere basiyorsa inince de fazla sorun yasamazsin.. tabi ki özlem ve üzüntü oluyor ama gerisini taktigina degmez..
Gecmis olsun oncelikle saglik herseyden onemli. Burda AYAZ in verdigi cevap tan yeni baslayanlarin ders almasi gerekir. Çünkü bu sporun spor oldugunu unutup her gün spor salonuna gidenler, ilerde yasayacaklari sakatliklari düşünmüyorlar. Haftada "6 7 gun Spor salonuna gitmeden yapamam" diyen, bilip bilmeden kulaktan duyma ile alinan supplement alan adam "BAGIMLIDIR" dikkate almak lazim.

Gecmis olsun oncelikle saglik herseyden onemli. Burda AYAZ in verdigi cevap tan yeni baslayanlarin ders almasi gerekir. Çünkü bu sporun spor oldugunu unutup her gün spor salonuna gidenler, ilerde yasayacaklari sakatliklari düşünmüyorlar. Haftada "6 7 gun Spor salonuna gitmeden yapamam" diyen, bilip bilmeden kulaktan duyma ile alinan supplement alan adam "BAGIMLIDIR" dikkate almak lazim.

Aliskanliktan ileri gelen bir bagimlilik oluyor..ondan kurtulmak kolay olmuyor o bir gercek..
ama suna da katiyetle inaniyorum ki insanin gercek kimligi formunun zirvesindeyken degil, kücülüp kas kaybedince ortaya cikiyor..
"eyvah vücudum gidiyor" deyip, vücudundan umdugu bütün medetler kaybolmaya baslayinca esasinda neyin pesinde oldugunu görüyor..
ama bunlar normal seyler.. insanin kendisini tanimasi icin de iyi firsatlar..

cok soran oldugu icin bir resim koyacagim.. 3 seneden fazldir spor yapmiyorum..
Ayaz merhaba;
Hacimli,estetik vücudunla kendini kanıtladığın bu foruma gerilemiş halini koyman senin ne kadar erdemli bir insan olduğunu gösterir.Yani sen sadece vücudun değilsin,kişiliğini vücudunla ortaya koymuyorsun,başka şeyler var. Sana olan saygım daha da arttı. Saygılarla :)

Amatörce bir foto da benden

Eklentiler

• dgsagsagsa.jpg
    dgsagsagsa.jpg
    103,2 KB · Görüntüleme: 754
yaş 14 kamera kalitesi dusuk gercekte cizgili ve daha parcali

Eklentiler

• IMG_20140412_175553.jpg
    IMG_20140412_175553.jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 754
Son düzenleme:
Öncelikle fotoğrafların kalitesizliği için özür dilerim lakin eldeki imkanlar dahilinde bu kadar oldu. İki fotoğraf arasında 6 ay var; ilki 89 kilo, diğeri 65. Boyum 1.66 Ev ortamında elde edebildiğim sonuç bu şekilde oldu.

Eklentiler

• 123.jpg
    123.jpg
    107,4 KB · Görüntüleme: 634
urunaru8.jpg

ge6e6ade.jpg

Bu yeni çekildiğim resim;
(Uzaktan kötü duruyor ama meme kasım iyi gibi geliyor bana aynada)
eqyza8y4.jpg

ta2y5apa.jpg

Bu arada ek gıda 2 ay önce aldım protein tozu aldığım marka dandik miş işe yaradımı bilmiyorum sivilce çıkardı o yüzden bıraktım. Para denkleştirince whey protein amino alacağım. Ayrıca karın bölgem ve sırt aşağısında yağlanma var bi veremedim yüzsem yararlı olurmu yüzmem iyidir.

urunaru8.jpg

ge6e6ade.jpg

Bu yeni çekildiğim resim;
(Uzaktan kötü duruyor ama meme kasım iyi gibi geliyor bana aynada)
eqyza8y4.jpg

ta2y5apa.jpg

Bu arada ek gıda 2 ay önce aldım protein tozu aldığım marka dandik miş işe yaradımı bilmiyorum sivilce çıkardı o yüzden bıraktım. Para denkleştirince whey protein amino alacağım. Ayrıca karın bölgem ve sırt aşağısında yağlanma var bi veremedim yüzsem yararlı olurmu yüzmem iyidir.
Kanat lazım

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açık barfiks yaparsan olur.ilk başlarda yardimli yaparsın sonra güçlendikçe kendin yaparsın daha sonra beline ağırlık bağlayıp cekersin vs vs

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam şuan barfiks çekiyorum açık daha kolay çekiyorum düz tam 20 tane çekiyorum kollar büyük baya resimde belli olmuyor tam barfiks iyi çekiyorum.

Back
Yukarı