six pack - eight pack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangisi daha estetik durur?

• Total voters
    1.670
yerli sporculardan örnek verelim ben faruğun midesini çok beğenirim.
1.jpg

Çok zor çıkarlar, zor korunurlar, vücut azcık yağlanmaya başladı mı üzeri kapanır:) Onun için hiç bir zaman 12 ay six pack olsun diye kasmıyorum, yaza doğru güzel bir definasyon programı ile 1-2 ay yeter bana:) Hıı birde eğer six pack gerçek anlamda çıkarsa, gerçekten define bir vücudunuz var demektir.

Bende de birakin 8-6-4 packi, sadece kocaman bir bag var :) yuzde 26 yag orani.
Durmak yok yola devam, 2012 yaza hedef en azindan 2 tanecigini cikartmak olacak isallah :)

Yas 32,kilo 98 (105 ten geri geliyo), yag orani 26 (30 dan geri geliyo)

eight pack biraz da genetik olduğu için six pack'e göre hep bir adım öndedir benim için, çünkü çok sıkı six packiniz bile olsa yine de son ikiliyi bir türlü çıkartamazsınız. ama yine de abdominaller çok vefasız kaslar maalesef. keşke bacakların yarısı kadar vefaya sahip olsalar da hemen kaybolmasalar :D

yerli sporculardan örnek verelim ben faruğun midesini çok beğenirim.
Eki Görüntüle 12553

Genetiği mükemmelmiş bu adamın şu karının düzgünlüğüne bakarmısınız sanki kalemle çizmişler mükemmel gözüküyor.Karın kası deyince benim aklıma gelenlerden biriside dexter jackson dır genetiği mükemmeldir kusursuzdur yan karın üst karın orta alt full yağsız duruyo bu adamda karın kası hatlarıda çok iyidir ayrıca baklavaları dolgundur büyük büyük ince olması estetik açıdan güzel değil bence birde benim favori boksörlerimden yuriorkis gamboa baklavaları çok büyüktür.

bende 4 gözüküyor hafiften 6yı göremedim daha :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:18 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=wV3-j82uECg

Lazar Angelov, kendisi en iyi karin kaslarina sahip insanlardan biridir heralde, vucut olarakta (fitness) cok iyi bir vucuda sahip!!

https://www.youtube.com/watch?v=a14WZYQbO94
bu adam klipte oynadı bulgarca şarkıda :)

' Okuduğuma göre Steroit kullanmadığını idda ediyormuş,ne kadar inandırıcı orası tartışılır,insanın vücudu steroitsiz bu kadar ilerisini görebilceğini düşünmüyorum şahsen.

Back
Yukarı