six pack - eight pack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangisi daha estetik durur?

• Total voters
    1.670
Yani diyorsunuz ki , İnsanın 8 karın kasını çıkarabilmesi için genetiği elveriş veriyorsa çalışarak çıkarabilir.

Böyle olsa yeterli =)
main_ben_noy.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:02 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=wV3-j82uECg

Lazar Angelov, kendisi en iyi karin kaslarina sahip insanlardan biridir heralde, vucut olarakta (fitness) cok iyi bir vucuda sahip!!

Bu adamın yağ oranını merak ediyorum =)

Ya packler gozuksun (4 taneye razıyım) ya da yaglanıp hacim alayım ikisinin ortasında debelenip durmaktan bıktım genetigim berbat bunu kabul etmem gerekir

Arkadaşlar eight-pack için sadece normal mekik v.b yetmez alt karın kaslarını çalıştıran hareketler var bunları yapmalısınız ve yediğinize dikkat etmelisiniz aslında o kadar zor çıkan kaslar değil çıkartmak 2.5 haftamı aldı.
roman chair sit-up,incline sit up ve
özellikle bu hareketi öneririm Hanging leg raise (uzun açıs)
workouts365.com_hanging_leg_raise.jpg

Son düzenleme:
ya benimde karın kası sorunum tam simetri değil yani sağ sol oranı aynı hepsinin ve 8 packim var bb ye başlayalıda 3 ay oldu sayılır.
yaş-17
kilo-56
malum kilomda düşük olduğu için ama ilk 1 ay karın çalışmadım yani 2 ayda hepsi çıktı
benim sorunum en üst packten sağdakinin hacimsiz durması anlıcağınız soldaki şişik duruyo hacimli duruyo sağdaki ise sönük hacimsiz duruyo ben bunu hareketleri yanlış yapmama bağlıyorum çünkü başladığım zaman bu kadar fark yoktu aralarında bunu nasıl düzeltebilirim herhangi bir hareketlemi yoksa kilo alrakmı çözüm önerilerinizi bekliyorum yardım ederseniz çok sevinirim

Dostum benimde aynı durum söz konusu sağ daha küçük sol kaslar daha büyük bir sağlık sorunu yüzünden tek taraflı çalışmak zorunda kalmıştım :( Artık simetrik değil fakat bunu pek umursama çalışmaya devam et profesyonellerde bile tam simetrik olmaya biliyor.

ama bunun simetri le alakası yokkki hacimle alakası var bunu illaki tek tarafı çalıştıran bir hareket var ise öyle düzelebileceğini düşünüyorum ama öyle bir hareket varmı onu bulamadım forumda konu açtım biriside dumbell side bends hareketini yazmış tek tarafı çalıştıran hareket olarak ama alakası yok dedğim şeyle bu hareketin buhareket bildiğim kadarıyla oblikleri yada adonis i çalıştırıyo yani koca forumda tek tarafı çalıştıran bir hareket bilen yokmu arkadaşlar lütfen yardım edelim aynı sorunu çünkü forumda bir çok kiişnin yaşadığından eminimm yani çözümü yoksada burda neden olmadığını söyleyebilir daha pro.olan abilerimiz

Dostum dumbell side bends sadece adonisi çalıştıran bir kas değil şayet merak ediyorsan çift taraflı 1 ay kadar çalış karın kaslarının bütünündeki gelişmeyi fark edeceksin özellikle en üst ve bir altındaki karın kaslarına çok vuruyor.

Dostum dumbell side bends sadece adonisi çalıştıran bir kas değil şayet merak ediyorsan çift taraflı 1 ay kadar çalış karın kaslarının bütünündeki gelişmeyi fark edeceksin özellikle en üst ve bir altındaki karın kaslarına çok vuruyor.

Dumbell side bends ile çalıştım ben fakat benim belimde kilom aynı olmasına rağmen kalınlaşma değil de çıkıntılar oldu. Bunun sebebi nedir acaba? Ağırlığı 2,5 veya 5 kg tarzı ufak kg ler demi tutmalıyız?

Çıkıntılar derken kas olarak mı eğer öyleyse zaten bu iyi bir şey yağları yakıyor ve kasları çalıştırıyor buda belirgin hale gelmesini sağlıyor.Kalınlaşmak için yan karın kaslarınıda çalıştırmalısınız.
Kilo vermek ayrı bir konu...

Böyle olsa yeterli =)
main_ben_noy.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:02 ----------

Bu adamın yağ oranını merak ediyorum =)

Bu sporcunun yağ oranı yüzde 4 arkadaslar,hayatı sınırların çok yakınında ve steroidsiz imkansız gibi.

önce 6 parça çıkardım güzeldi alttaki 2 side çıkınca daha bi hoşuma gitti alt karını aksatmıyorum artık bu arada boy 180 kilo 75-76 bu arada bacaklara hacim anlamadnda çalışmaya yeni yeni başladım önceden sadece koşuyordum...

Back
Yukarı