six pack - eight pack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangisi daha estetik durur?

• Total voters
    1.670
hazır konu eight pack six pack iken sorayım bari karın kasları için tekrar sayısımı set sayısımı önemlidir örnek: günde 2*90 tane mekik yapan adamınmı yoksa 4*25 tane yapanın mı daha verimli çalışması olur ( yapan kişilerin güçlerini aynı olarak düşünürsek.)bu konuya bi değinirmisiniz acaba. 3 aydır 2*90 yapıyorum ama bi gelişme yok acaba yanlış mı yapıyorum.

hazır konu eight pack six pack iken sorayım bari karın kasları için tekrar sayısımı set sayısımı önemlidir örnek: günde 2*90 tane mekik yapan adamınmı yoksa 4*25 tane yapanın mı daha verimli çalışması olur ( yapan kişilerin güçlerini aynı olarak düşünürsek.)bu konuya bi değinirmisiniz acaba. 3 aydır 2*90 yapıyorum ama bi gelişme yok acaba yanlış mı yapıyorum.

Benim görüşüme göre şöyle ; karın kası egzersizlerinde ilk 3-4 ay az tekrar çok set daha yararlı olacaktır. Gelişme olmaması sadece egzersiz yanlışlığı ile alakalı değildir. Beslenmeniz ne durumda ?

Düzenli bir beslenmem yok ama elimden geldiğince düzenli yapmaya çalışıyorum mesela ; çay şekersiz içerim hamur işi fazla yemem haftada en az 3 gün et yerim vb. boy 1.73 kilo 65 kilom mu fazla sizce?

Abi göğsün altından başlayan ve karın kaslarının başladığı yere kadar olan yerdeki kaburga kemiğini 2 li karın kası,2 li baklava olarak nitelendiren adamlar var ya : D

Bence six pack biraz kalıplı şişkin vücutta,eight pack ise kalıplı ama fazla şişkin olmayan sıkı vücutta fena durmaz.

photo.php
buna ne diyosunuz? 10 pack

senin anatominle alakalı ve disiplininle alakalı adam gibi diyet cardiyo ve ben deyim 6 sende 8 anca o kadar da yaparsın buda salam vücudun var yoksa sene alır :)

Isin aslı herkes 8adet genetiğine sahiptir amma ve lakin coğu kişide üst karın bölgesi ile kaburga birleşik olduğundan 8 gibi gözükmez fotomda gördüğünüz marc fitt gibi bazı elemanların karın kası daha aşağıdan başlar ve ters u seklinde bir kaburga kemiği olursa cok hos 8 tane şöbiyet bulunur:badgrin:

Bana kalırsa düz mekiğin 21 yüzyılda yeri yok.Ayrıca mekik karın kası yapmaz, öncelikle cardio yapıp fazlalıklarından kurtulmalı ve yağ oranını düşürmelisin. ‘‘Fitnessblender‘‘ araştır bunu.

30 dakika kardio ardından 8 min ABS = Antep baklavaları :D

hep böyle çalışıyorum evde çalışınca. Yoksa başka türlü hiçbir şekilde yanma hissedemiyorum. Karın kaslarını geliştirmek kolay üstündeki yağı tamamiyle atmak zor olan. Elim aralarına giriyo ama görünüm 0.

Back
Yukarı