six pack - eight pack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangisi daha estetik durur?

• Total voters
    1.670
ya arkadaslar bende de 7.3 yag oranı olmasına ragmen packler gozukmuyo.
olcum yanlıs olamaz.ılk once bı makıne de boy kılo vucut kutle yag oranı falan olculdu.sonra pense gıbı bıseyle bussuru yerımın oılcumlerı yapıldı.ayaktayken ve oturark ve her bı yer ıcın 3 er olcum yapılıp excele gırıldı.sonra formul de 7.2 cıkardı.yanı 2 olcumde de 7 bası cıktı. boyum 175cm, 65 kıloyum.

karnımı sıktıgımda altta cok sert ve belırgın hatlara sahıp kaslarım var.(yıne dısardan gozukmuyo,elleyınce farkedılıo)ama heralde gobek cevresındekı derım kalın..belli olmuyo yanı dısardan bakınca..
mekik setlerıyle derıyı ınceltmem mumkun mu?

Son düzenleme:
her %7 yağ oranına sahip kişide karın kası çıkacak diye bişey yok benim yağ oranım %12 çıktı vucutta 8kg yağ var 82 kg falanım bende karın kası gözüküyo ama arkadaşın vucutta 2kg yağ çıktı çocuk %6 yağ oranı var 57kg falan karın kasları gözükmüypr Sadece yağ oranı yetmiyor yani anlıyacağın mekiğe biraz yüklenmen lazım sonuçta kuvvetli ve biraz hacimli karın kası olmadan nasıl gözüksün

ya arkadaslar bende de 7.3 yag oranı olmasına ragmen packler gozukmuyo.
olcum yanlıs olamaz.ılk once bı makıne de boy kılo vucut kutle yag oranı falan olculdu.sonra pense gıbı bıseyle bussuru yerımın oılcumlerı yapıldı.ayaktayken ve oturark ve her bı yer ıcın 3 er olcum yapılıp excele gırıldı.sonra formul de 7.2 cıkardı.yanı 2 olcumde de 7 bası cıktı. boyum 175cm, 65 kıloyum.

karnımı sıktıgımda altta cok sert ve belırgın hatlara sahıp kaslarım var.(yıne dısardan gozukmuyo,elleyınce farkedılıo)ama heralde gobek cevresındekı derım kalın..belli olmuyo yanı dısardan bakınca..
mekik setlerıyle derıyı ınceltmem mumkun mu?

Mekik çekerek deriyi inceltebiliceğini sanmıyorum, ama karın kaslarını şişirebilirsin diye düşünüyorum :)

1.84 boyum var 73 kiloyum yağ oranım az değil %20ye yakındır ölçtürmedim ama :) karın kaslarım gözükmeye başladı yavaş yavaş en çok karın kasına ağırlık veriyorum.

Bence yakışıması önemli. Ama 8 pack in de havası ayrı olur çıkarması zor ve farklılık olduğu için. Ama 6 pack görünüş açısından ve hep 6 pack gördüğümüz için olabilir. Ben 8 den yanayım.

daha dur sıx packi yapamıyoruz eıght packı karıstırmıssınız ısın ıcıne.gercekten karın kası yapmak sabır sabır cok sabır gerektırıyor

• Like
Reactions: KVP
şahsen karın kasında en onemli olayın simetriden ve 6-8 muhabbetinden öte daha cok buyukluk kucukluk olayıyla ilgili. karın kasları cok buyutulmemeli. yoksa gobekli gibi duruyor insan ve goruntusude hiç hoş deil. karın kaslarını belirledikten sonra ilk iş doğru bir diyetle yağ yakımına gitmek olmalı. heleki agırlıkla karın çalışanları goruyorum da. adamlarda resmen gobek varmıs gibi duruyor. berbat bir goruntu.

walla fark etmez bende 4 tane olsa da olur ben 4'e de razıyım :D

Eklentiler

• 210480-8_pack_abs_hot.jpg
    210480-8_pack_abs_hot.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 627
8 iyidir daha estetik duruyor biraz küçük oluyor ama olsun

bence six pack daha iyi olur ama dolgun olmak şartıyla.
mesela 'artus shakur' un fotolarına bakabilir veya youtubea yazıp karın antremanlarını izleyebilirsin. birkaç fotosunu koyim bak istersen.
bu adam gibi karın kaslarım olsun başka bişi istemem ;)

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 536
  • 2.jpg
    2.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 477
  • 3.jpg
    3.jpg
    143,5 KB · Görüntüleme: 530
  • 4.jpg
    4.jpg