safeo
Üye
o zaman boğazı tutmak düzgün diyet yapmak sadık ve sabırlı olmak lazım...
E tabi alttada bişeler olması lazım

o zaman boğazı tutmak düzgün diyet yapmak sadık ve sabırlı olmak lazım...
benim sağ ve sol karın kaslarım simetrik değil bunu nasıl düzeltebilirim böle olacağını bilsem hiç karın kası yapmazdımBence % 95 değil % 100 genetik, duruşla alakası olduğunu sanmıyorum, sonuçta insanın biceps uzunluğu, kanat uzunluğu, göğüs kafesi falan duruş ya da yaşama şeklinden değil genetikten kaynaklanıyor, ha, doğru işler yapılıp genetik maksimize edilebilir, ama mesela linea alba denilen, karın kaslarının ortasından geçen çizgi tamamen genetik, tabii akıllı çalışma ile malzeme en iyi şekilde sergilenebilir ama görüntü bozukluğu giderilemez.
benim sağ ve sol karın kaslarım simetrik değil bunu nasıl düzeltebilirim böle olacağını bilsem hiç karın kası yapmazdım
evde duzenki mekik cekerek 6 lı karın kası yapılabılırnımı yanı bu sporcular mekıklemı boyle karın kası yapmıs yoksa makıneylemı mekık cekmısler harbı cok estetıkler
evde duzenki mekik cekerek 6 lı karın kası yapılabılırnımı yanı bu sporcular mekıklemı boyle karın kası yapmıs yoksa makıneylemı mekık cekmısler harbı cok estetıkler