six pack - eight pack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangisi daha estetik durur?

• Total voters
    1.670
Tabi öyle zaten asıl sorun bu sporu yapanların kış döneminde hiç mekik çekmemeleri. Yaz gelir herkes diyetle beraber yapar. Ve hiç çalışmamış adeleye uzun uzun antrenman yaptırığ gelişeceklerini sanarlar ama tam tersine overtraining olur ve hiçbişey çıkmaz ortaya doğal olarak. Ben şahsen kışın kol antrenmanların sonuna da 5set crunch 5set leg raise gibi bir üst bir alt ağırlıklı hareket yaparım mutlaka

valla zayıfım zaten 55 kiloda basladım body e simdi 65 70 arasıyım tam bilmiyorum karnımda yag yok ama pack ler bir turlu cıkmıyor haftada 3 gun karın calısıyorum

Bence simetri olması veya olmaması bir fark yaratmaz ve kesinlikle genetiktir. Eğer baklavaları çıkarttıysan her türlüsü makuldür. :D

benim belim 76cm o yüzden baklavalar pek çıkamıyor :-( bel kalınlaştıkça baklavalar daha fazla gözükür demişti yazlıkta bir bodye giden kişi... havadan salladı mı acaba! sende çok gözükmez belinin hacmi dar olduğu için demişti !

Valla benim bel 88 ve ilk 4 tane çok gayet görünüyor olabilir:D

Son 2 dilim karın kası görünüyor fakat yazın bronzlaşırken biraz fazla kilom vardı o bölge bronzlaşmamış:D çok kötü görünüyor,ayrıca eight pack daha estetik bence:D

Bence % 95 değil % 100 genetik, duruşla alakası olduğunu sanmıyorum, sonuçta insanın biceps uzunluğu, kanat uzunluğu, göğüs kafesi falan duruş ya da yaşama şeklinden değil genetikten kaynaklanıyor, ha, doğru işler yapılıp genetik maksimize edilebilir, ama mesela linea alba denilen, karın kaslarının ortasından geçen çizgi tamamen genetik, tabii akıllı çalışma ile malzeme en iyi şekilde sergilenebilir ama görüntü bozukluğu giderilemez.
benim sağ ve sol karın kaslarım simetrik değil bunu nasıl düzeltebilirim böle olacağını bilsem hiç karın kası yapmazdım

benim sağ ve sol karın kaslarım simetrik değil bunu nasıl düzeltebilirim böle olacağını bilsem hiç karın kası yapmazdım

imkanı yok düzeltemezsin! insanların nasıl alın, kafatası yapıları birbirlerinden değişikse bu kaslar da doğuştan öyle olmuşlar!

evde duzenki mekik cekerek 6 lı karın kası yapılabılırnımı yanı bu sporcular mekıklemı boyle karın kası yapmıs yoksa makıneylemı mekık cekmısler harbı cok estetıkler

evde duzenki mekik cekerek 6 lı karın kası yapılabılırnımı yanı bu sporcular mekıklemı boyle karın kası yapmıs yoksa makıneylemı mekık cekmısler harbı cok estetıkler

Ben 15 yaşındayım evde kendi programımla çalışıyorum 4 pack var, MMA sporuda vütün kasları çalıştırıyormuş benle yaşıt arkadaşım var abisi Murat Kazgan googleden yazın bakın sırf MMA yaparak bütün vücudu geliştirdiler.Kanat bile çıktı yani o derece bu sporu öneririm

Alt Miğde var-Orta var-Üst var.Sanırım mekik 3 üne birden etki etmiyor.

Back
Yukarı