Aslında body'yle yapabileceklerimiz değil; zeka, hafıza, el becerisi, enstirimental yetenek gibi birçok alanda genetik belirleyicidir. Aslında herhangi bir alana uygun olan bir insanın yapabildiklerini yapabiliriz. Yalnız o kişinin 1 aylık çalışması bizim 5-6 aylık çalışmamıza tekabül eder. İnsan'ı sınırlandıran ya da alanında rakipsiz kılan en büyük faktördür bence genetik.
B
ahsi geçen durum Brad Pitt için de geçerli sanırım. Fight Club'da bir fotografı vardı. O değişik karın çizgileri ben sadece onda görebildim.
![]()
aynen bende merak ediyorum ??? bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen thums:beyler karında kıl olması six packlerin görünmesini engeller mi yani çok kıl yok ama azbile olsa gene de sorunçıkartır mı görünmesine net olarak??!
beyler karında kıl olması six packlerin görünmesini engeller mi yani çok kıl yok ama azbile olsa gene de sorunçıkartır mı görünmesine net olarak??!
aynen bende merak ediyorum ??? bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen thums:
yok kası engeller olayı değil bende çok az var ama merak ettim birgün alıcam o bölgedeki kılları bir deniyicem nasıl durucak begenmessem bir daha almıyıcam.Kast ettiğiniz eğer; kıllar gelişmeyi engeller diyip bacaklarındaki kılları alanlar gbi düşünüyorsanız hiç sanmam böyle birşey olacağını ama karın kaslarım zaten çıktı fakat çok kıllıyım kıldan görünmezmi acaba? diyorsanız, eğer gerçekten çok kıllıysanız ve karın kaslarınız yeterince hacimli değilse görünmeyebilir.
yok kası engeller olayı değil bende çok az var ama merak ettim birgün alıcam o bölgedeki kılları bir deniyicem nasıl durucak begenmessem bir daha almıyıcam.