six pack - eight pack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangisi daha estetik durur?

• Total voters
    1.670
Arkadaşlar çıldırıcam topik açamıyorum msglara teşekkür edemiyorum moderator ark msg yazıorum cvp alamıyorum birisi yönlendirsin lütfen...

Kerametin Simetride Olmadığını Düşünüyorum. Ben ve Forumda Gördüğüm Birkaç Arkadaşda Simetrik Olmayan Karın Kası Yapısı Var.. En Farkedilebilir Yanı En Üstteki 2 tanenin soldaki Küçük Sağdaki Uzun ve hafif bir s yapısı olması.. Herhalde Bunun En Net Örneği Brad Pittir.. Snatchdeki Halinde Çizgileri Çok Belli..

brad_pitt_shirtless_1_.jpg

beyler karında kıl olması six packlerin görünmesini engeller mi yani çok kıl yok ama azbile olsa gene de sorunçıkartır mı görünmesine net olarak??!

Aslında body'yle yapabileceklerimiz değil; zeka, hafıza, el becerisi, enstirimental yetenek gibi birçok alanda genetik belirleyicidir. Aslında herhangi bir alana uygun olan bir insanın yapabildiklerini yapabiliriz. Yalnız o kişinin 1 aylık çalışması bizim 5-6 aylık çalışmamıza tekabül eder. İnsan'ı sınırlandıran ya da alanında rakipsiz kılan en büyük faktördür bence genetik.
B
ahsi geçen durum Brad Pitt için de geçerli sanırım. Fight Club'da bir fotografı vardı. O değişik karın çizgileri ben sadece onda görebildim.

15381__fight_club_l.jpg

bu fotoğrafta simetrik ve güzel durmuyor fakat calısınca simetri gösterilebiliyor demekki mesela bu fotoda iyi duruyor?

bu fotoğrafta simetrik ve güzel durmuyor fakat calısınca simetri gösterilebiliyor demekki mesela bu fotoda iyi duruyor?

benim mide kaslarımda simetik deil ama azcık yana kayıp gard almış gibi poz verdiğimde süper duruyor
ama çalışma ile simetrisinin bozulduğunu düşünüyorum küçükken benim8 tanesi baklava gibi düzgün diziliydi bu human flag benzeri hareketi 2-3 yıl tek taraflı yaptım sonra yeniden baktığımda düzgün olmadığını farkettim(garip bir cümle oldu ama...)

Arkadaslar benim baklavalarım yeterince belli oluyor ama en alttan soldaki bölüm üst karın kaslarıma göre daha sönük kaldı.. Nasıl düzeltebilirim ??

beyler karında kıl olması six packlerin görünmesini engeller mi yani çok kıl yok ama azbile olsa gene de sorunçıkartır mı görünmesine net olarak??!

aynen bende merak ediyorum ??? bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen thums:

Kast ettiğiniz eğer; kıllar gelişmeyi engeller diyip bacaklarındaki kılları alanlar gbi düşünüyorsanız hiç sanmam böyle birşey olacağını ama karın kaslarım zaten çıktı fakat çok kıllıyım kıldan görünmezmi acaba? diyorsanız, eğer gerçekten çok kıllıysanız ve karın kaslarınız yeterince hacimli değilse görünmeyebilir.

Kast ettiğiniz eğer; kıllar gelişmeyi engeller diyip bacaklarındaki kılları alanlar gbi düşünüyorsanız hiç sanmam böyle birşey olacağını ama karın kaslarım zaten çıktı fakat çok kıllıyım kıldan görünmezmi acaba? diyorsanız, eğer gerçekten çok kıllıysanız ve karın kaslarınız yeterince hacimli değilse görünmeyebilir.
yok kası engeller olayı değil bende çok az var ama merak ettim birgün alıcam o bölgedeki kılları bir deniyicem nasıl durucak begenmessem bir daha almıyıcam.

yok kası engeller olayı değil bende çok az var ama merak ettim birgün alıcam o bölgedeki kılları bir deniyicem nasıl durucak begenmessem bir daha almıyıcam.

Bence bu kılları alma işini yaz aylarına bırakmalısın kışın zaten görünmüyor ama yazın deniz,havuz falan derken kılsız daha iyi oluyor ama şimdiden almaya başlarsan yaza kadar daha sık ve sert kıllara sahip olabilirsin...

bence aşırıya gerek yok plaj vucudu bakımlı görünecek bu tarz bi görünüş yeterli mide icin hedefimde bu 1.5 yılda :)

şahsen ben yukarda paylaştığın resımdeki vücudu pek beğenmedım göğüs ve karın simetrik gelmedı bana göğüs ve karın bir birlerini tamamlayan kaslardır yanı göğüs olmayan bir vücuda karın kası pek yakışmaz aynı şekil iyi göğüsleriniz olup karın kasınız yerıne göbeğiniz olursa aynı şekil yine yakışmaz bu resımde karın kasları simetrik olarak çok iyi değil göğüs zaten yok.

o zaman boğazı tutmak düzgün diyet yapmak sadık ve sabırlı olmak lazım...

Back
Yukarı