Evet,
Full body workout sistemini haftada 3 gün (on - off - on - off- on - off) tarzında yapacağım. 21.04.2014 tarihini başlangıç tarihi olarak görüyorum.
Ya 2.-4. ya da 1.-3. haftalarda 4 kez çalışarak (yani 3 - 4 - 3 - 4 ya da 4 - 3 - 4 - 3)
fazla olan çalışma günleri karbonhidratı (depo ya da değil) vücutta tamamını yıkmak için ciddi yoğunlukta bir çalışma yaparak bu programda kendimi izleyeceğim. Sistemleri aşağıda yazacağım. Üzerinde kesinlikle değişiklik olacaktır.
Beslenme ve supplement düzenim önümüzdeki ay inanılmaz değişecek. Bir sonraki ay da bu yaptığım değişimin tersini uygulayarak gene değişikliğe gitmeyi planlıyorum.
Beslenme Günlüğü | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu ve
Supplement Günlüğü | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu zaten gerekli bilgileri yazıyorum buralardan takip edilebilir yapacaklarım.
Tekrar sayıları değişik olacak; çok tekrar yapacağım 8/10 - 15 hatta kimi zaman 20 lerde.
Set sayıları normak çalışmalarda 3 set setler arası dinlenme 1dakika, karbonhidrat yıkımı yapacağım günler 2 set tarzında olacak ve bobma haber setler arası dinlenme yok sadece ordan oraya giderken ki onda da koşacağım hızlı olacağım.
Kardio hakkında net bir fikrim yok. Belki off günlerimde hava da güzel olması ile dışarıda yürüyüş yapabilirim. Yahut çalışma sonrası HIIT devam eder. Günlük kendimi deneyeceğim.
1. Gün
Dips 3 x max
Squat 3 x 8
Lat pulldown 3 x 12
Seated barbell overhead press 3 x 12
Close grip bench press 3 x 15
Hammer curl 3 x 12
Calf raise 3 x 15
3. Gün
Barbell bench press 3 x12
Walking lunge 3 x 8
Face pull 3 x 12
Overhead dumbell press 3 x 12
Pushdown 3 x 15
Alternating dumbell curl 3 x 12
5. Gün
Inc. dumbell bench press 3 x 12
Deadlift 3 x 10
Bent over row 3 x 12
Lateral raise 3 x 15
Overhead dumbell two hand extension 3 x 12
İnc. dumbell curl 3 x 15
7. Gün (sadece iki kere yapılacak
circuit)*
Squat 10 tekrar
Inc dumbell press 15 tekrar
Dumbell bent-over row 12 tekrar
Shoulder press 12 tekrar
Walking Lunge 10 tekrar
Butterfly 15 tekrar
Lat pulldown 15 tekrar
Lateral raise 15 tekrar
Alternating biceps curl 15 tekrar
Triceps Pushdown 15 tekrar
Push up 20 tekrar
Knee raise 15 tekrar
*Ard arda yapılacak olan iki setlik sistem.
Şimdilik bu kadar.. Herkese iyi çalışmalar.