Rinkushichi Antreman Günlüğü

OOOOFFFFFFFFFFFFF yanıyorum uzun zamandır böyle bacak antrenmanı yapmadım çok fena oldu bugün bunun sebebi de leg extensionun yerine smith machine chair fullsquat böyle ilginç bir hareket yapmam hyper_

Aslında front squat yapacaktım da daha barı omzuma bile koyamadım aranızda front squat yapabilen varmı? 5 dk barı omzuma koyayım diye uğraştım yok olmuyor en sonunda birazcık koydum bu seferde aşağıya inerken hareketin doğası gereği öne doğru eğilemedim o sebeple direk yapıştım popomun üzerine çok cins bir hareket eğer yapabilen varsa helal olsun boş barı bırak normal vücut ağırlığıyla bile yapamam öne doğru eğilmeden inemiyorum ben aşağıya.

O yüzden smith machinede front squat etkisi verebilecek bir hareket yaptım çok da güzel oldu ve aşırı derecede zorlandım tekrarları yaparken nasıl bağırıyorum varya kendime inanamadım sanki narkozsuz ameliyata girdim o kadar fena canım yandı ve zorlandım kendi kendime diyorum lan sus bağırma da yok tutamıyorum 5 set boyunca inim inim inlettim salonu :D

Uzun bir süre leg extension yapmam gibi bu hareketle devam edecem, ana hareket fullsquata gelince 110 kg da takıldı gibi gene anca 110 kg ile yapabildim partner bulmama rağmen 110 kg anca 5 tekrar çıktı 115 olmazdı daha da zor artar gibi geliyor da 130 hedefime ulaşana kadar yırtacam bacakları bide partner demişken salonda genç bir hoca var pek konuşmazdım bunla da son zamanlarda dikkatimi çekti epey bilgili ve iyi birisi bugün fullsquattta başımda o durdu son setin son tekrarlarında çok zorlandım ben bitince dedim çok yardım ettinmi tükendim iyice diye yok hiç etmedim sana bıraktım dedi işte benim aradığım partner böyle yani tekrar 5-10 sn arası sürdü ama ellememiş hiç son tekrarlar hit tarzı birşey oluyor böyle yapınca etki mükemmel oluyor hep bu hocaya denk gelirsem ve böyle devam edersek daha iyi kg arttırırım ben benim asıl partner ben tükenince hobaa giriyor olaya hemen 2 saniyede yapıyoruz tekrarı :)

Bugün bacak idmanının hakkını fazlasıyla verdim, yarın omuz var o da vız gelir tırıs gider sırt-bacak hariç diğer bölgeler pek zorlamıyor.

Yaptığım squat buna benzer de bu ne böyle doğru dürüst inmiyor bile, ben yere 1-2 cm kalana kadar eğildim bacakların pozisyonu sandalyeye otururmuş gibiydi yani daha dar ve daha önde tarif edebildim sanırım yaptığım hareketi , 60 kg ile anca yaptım o kadar zorladı.

[YOUTUBE]AHnX-aimA4E[/YOUTUBE]

DETAYLAR

Sprint Lunge ve 4-5 set squatla ısınma.

-Fullsquat (Set arası 3-5 dk)
*100 kg / 2 set / 5 tekrar
*105 kg / 2 set / 5 tekrar
*110 kg / 2 set / 5 tekrar

-Smith Machine Chair Fullsquat ( Set arası 1-2 dk)
*60 kg / 5 set / 10 tekrar

-Leg Curl ( Set arası 1-2 dk)
*50 kg / 4 set / 10 tekrar
*60 kg / 1 set / 8 tekrar

-Seated Calf Raise (Set arası 1-2 dk)
*Set1: 40 kg 12 tekrar
*Set2: 50 kg 12 tekrar
*Set3: 60 kg 12 tekrar

-Walking Lunge
*20 kg / 1 set / 30 tekrar

weightlifter weightlifter weightlifter weightlifter weightlifter

Son düzenleme:
Front squatta hangi tutuşta sıkıntı yaşıyorsun ? 2 sinide denedinmi ?

----

one be manyak kadın demek istiyorum , kaç kilo squat çalışıyor öyle
motivasyonumun içine etti arkadaş , Bende 100kg lara çıktım diye triplere girmiştim bu hafta. :)

Rin , bacak antrenmanın ne kadar sürüyor ?
Bide dikkat ediyorum iyi bacak calısıyorsun , ant sonunda strechinglere ne kadar süre ayırıyorsun?

Ayrıca o egzantirik hareket yerine 1 defa split squat dene derim :)

Eklentiler

• front squat1.jpg
    front squat1.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 424
2. sini denedim ben de ilki nasıl aklıma gelmedi ona şaşıyorum yarım yamalak da olsa yapardım belki öyle, herhalde ağır squattan sonra beyne kan gitmeyince bağlantılar koptu :D Front squatta benim asıl sorun back squattaki gibi öne doğru eğilememek, o yüzden dengemi koruyamıyorum bu hareketi yapmak için epey bir uğraşmam lazım benim bakalım zamanla oturur belki formu, birde o amca gibi topuklara yüksek birşey koyarsam yaparım belki merak ettim denicem haftaya.

Split squat hiç yapmadım bir dahaki antrenmanda denerim iyi zorlarsa ve hoşuma giderse eklerim.

Bu programda bacak antrenmanı 2 bölüm, güç hareketi kafadan 30 dk sürüyor vg bölümü de 20-30 dk arası sürse ortalama 60 dk da bitiyor. Antrenman öncesi 5-10 dk ısınma sonrasında da 3-5 dk esnetme yapıyorum.

Bacaklarda hacim pek umrumda değil daha çok güç hedefindeyim ve bacak antrenmanını komple vücudu ateşlemesi hormonları coşturması için yapıyorum ondan çok zor geçiyor sadece bacak hacmi için uğraşsam bu kadar işkence etmezdim kendime :D

Bir de o kadının kullandığı plakalar fake herhalde çok rahat yapıyor 20 kg olması mümkün değil zaten 10-15 kg olsa bile fazla.

Antrenman çıkışı alışverişimi yapmışım mutlu mutlu eve geliyorum karşı yolda bir arkadaşı gördüm selam vereyim diye gittim yanina ulan nerden gittiysem direk görür görmez dediği cümle aynen şu "olm araştırma yapılmış kızlar kaslı erkekleri sevmiyormuş bide vücut geliştirenlerin kuşu ötmüyormuş en kısa zamanda sporu bırak" adam 21 yaşında bu ergence söylediklerini duyunca ben kendimden utandım insan kıskandığını kibirli olduğunu bu kadar mı belli eder önce bir selam ver evde cümleleri hazırlayıp mı çıkıyorsun işin garip tarafı bu adam salona gidiyor ve 1 yıllık üyeliği var :D Bu çocuk yaza doğru bana lazım olacak fotoğraf makinasi konusunda falan valla çıkarım olmasa 2-3 birşey söyleyip bunalıma da sokardım hayattan da soğuturdum kendisi de öyleymiş kader utansın diyip uzaklaştım yanından.

İnsanlar neden böyle anlayabilmek mümkün değil ben 110 kiloyken de zayıflayınca iğrenç bir vücudum varken de sporcuları görünce imrenirdim güzel vücudu olan arkadaşlarımı görünce tebrik ederdim güzel şeyler söylerdim tavsiye alırdım da anlaşılan diğerleri böyle değil adam tv de en ufak bir kas belirtisi görünce dibi düşüyor ulan keşke böyle olsak diyor ama arkadaşını ondan bile iyi gördüğünde eziyor da eziyor bu tepkilere alışığım ve iplemiyorum normalde ama bu çocuğa laf geçiremedim bugün o yüzden içimde kaldı, fotoğraf makinasını alıp kullanayım sonrasında bunalıma sokucam kendisini çok yetenekliyimdir psikolojik baskı konusunda övünmek gibi olmasın ama zamanında bu tip laflar söyleyen 2 kişiyi ağlattım :D

Neyse şimdi antrenmana geleyim.

Omuzda iyi performans artışı var. Clean&Jerk'i 70 kg yaptım son 3 set ama çok fena zorladı 3. setin 3. tekrarı yarım çıktı bide artık kg arttırmayı düşünmüyorum çünkü çok zor olmaya başladı omuzlamak falan o yüzden setleri ve tekrarları arttıracam 70 kg ile sabit devam ederim.

Lateralda geçen hafta 5 seti de 12 şer tekrar yapmıştım şimdi 5 seti de 15'er tekrar yaptım aynı kilolarla performans artışını bunda hissettim zaten. Gayet iyiydi antrenman gene çatlak omuz derim davul gibi gerildi omuz başları yerinden fırladı vs vs klasik omuz idmanı yani :D

Bugün böyle yarın sırt var ha birde epeydir hazır kasap köfte alıyordum bugün kendim yapayım dedim ve mükemmel oldu artık hep kendim yapacam.

Tam buğday unu, kıyma, kaşar, patates,soğan,sarımsak, yumurta bunlar malzemeler valla imkanı olan aynen bu şekil denesin tadı damağınızda kalır yarım kg kıyma vardı 3 gün yiyecektim onu güya 1 öğünde bitirdim köfte yapınca duh

DETAYLAR

-Clean&Jerk ( Set arası 3-5 dk)
*60 kg / 2 set / 3 tekrar
*65 kg / 2 set / 3 tekrar
*70 kg / 3 set / 3 tekrar

-Single Arm Lateral Raise (Set arası 1 dk)
*Set1: 7.5'ar kg / 15'er tekrar
*Set2: 10'ar kg / 15'er tekrar
*Set3: 12'şer kg / 15'er tekrar
*Set4: 12.5'ar kg / 15'er tekrar
*Set5: 15'er kg / 15'er tekrar

-Upright Row (Set arası 1-1.5 dk)
*Set1: 32 kg / 12 tekrar
*Set2: 36 kg / 12 tekrar
*Set3: 41 kg / 12 tekrar

-Neck Press
*20 kg / 1 set / 25 tekrar

Son düzenleme:
Şimdi sırt idmanına gidiyorum deadlift için tebeşir tozu alacaktım ama maalesef şimdi aklıma geldi yalan oldu yani umarım bir önceki idman gibi gene elimden kaymaz.

Bakın daha önce göstermiştim ama görmeyenler vardır illa, her sırt idmanından önce ısındığım hareket plyo pull up 35. saniyede yaptığı, zor gibi duruyor ama ilk denemede yaptım ben. Greg 15-20 tekrar gidiyor tabi de ben anca 6 tekrar yapabiliyorum düz barfiksi 10+ tekrar yapan bunu da yapar hareketi ısınma hareketi olarak da olsa kesinlikle ekleyin plyo pull up, plyo push up, sprint lunge bu hareketler benim vazgeçilmez 3lüm ısınma olarak kullanıyorum ama katkıları çok büyük patlayıcı kuvvet, denge, dayanıklılık vs çok katkıları oluyor vücuda ve idmanlara, idmana bu hareketlerle başlayınca daha rahat basıyorum diğer setleri ayrica çok karizma hareketler thums:

Hem bahaneyle motive olursunuz :p

[YOUTUBE]ZEBy-QRhfgk[/YOUTUBE]

Son düzenleme:
Çok güzel bir antrenmandı, deadlift çok büyük ihtimal haftaya 150kgx3 olacak geçen haftaya göre çok rahat yaptım ve ellerim hiç açılmadı deadlift önkolu da fena güçlendiriyor yani, one arm row set performansımda artış oldu valla bu yükseliş her hafta devam edecek gibi inş tıkanmadan uzun süre böyle gider.

Birde 1-2 ay önce bahsetmiştim burda bir ara salonda herkes squat yapıyordu aynanın karşısına geçip bacak pozu veriyordu falan bugün aynısı sırt da oldu en az 10 kişi deadlift yapıyor salonda 40-60 kg lar ile deadlift yapan bir sürü adam bağırıyolar falan çok garibime gitti sordum birine nerden çıktı böyle hiç yapmazdınız dedim hoca verdi dedi, ben de hocayla 2 gün önce konuşmuştum çok faydalı hareket güçlendirir falan o da hemen herkesin programına deadlifti eklemiş çok hoşuma gitti bu durum :D

Bugün böyle yarın kol var.

DETAYLAR

1 set plyo pull up 3-5 set de deadliftle ısınma.

-Deadlift (Set arası 3-5 dk)
*120 kg / 1 set / 3 tekrar
*140 kg / 1 set / 3 tekrar
*145 kg / 5 set / 3 tekrar

-Single Arm Dumbbell Row (Set arası 1-2 dk)
*Set1: 25'er kg 10'ar tekrar
*Set2: 30'ar kg 10'ar tekrar
*Set3: 35'er kg 10'ar tekrar
*Set4: 40'ar kg 10'ar tekrar
*Set5: 45'er kg 10'ar tekrar

-Lat Pulldown (Set arası 1-2 dk)
*Set1: 60 kg 8 tekrar
*Set2: 65 kg 8 tekrar
*Set3: 70 kg 8 tekrar

-Chin Up
*1 set / 5 tekrar

-Barbell Shrug (Set arası 30-45 sn)
*60 kg / 3 set / 15 tekrar

-Rear Barbell Shrug (Set arası 30-45 sn)
*60 kg / 3 set / 15 tekrar

Son düzenleme:
Proların videolar niye böyle anlamıyorum gerçekten böyle mi idman yapıyor bunlar? Aşırı hızlı ve yarım yapıyor hareketlerin çoğunu, birde adamda nasıl göğüs varsa havalı yastık gibi 180 kiloyu patır patır sektiriyor :D

İzlerken ben idman yapmış gibi oldum zaten, epey sağlam çalışıyor dumbelllls

[YOUTUBE]qz2OQQhF2Qo[/YOUTUBE]

Kol antrenmanı tamam bu sefer tatmin oldum gibi, ters piramit yaptım bugün ve bir müddet kolda ters piramitle devam ederim güzel oldu son 2 haftadır aynı şeyi yazmaktan bıktım ama bunda da performansım çok iyiydi ya bu power bodybuilding programı gerçekten mükemmel ve çok hızlı gelişim gösteriyorum ya da supplement kullanmaya başlayınca creatinin de etkisiyle gücüm kuvvetim fena arttı, bana 1. seçeneğin payı daha büyük gibi geliyor umarım öyledir :D

Yarın merkez bölge yaparım şimdi yatacam yemek yiyesim yok antrenman sonrası dekstroz whey iştah falan bırakmadı yiyemem 2-3 saat birşey.

Single Arm Cable Scott Curl, bu hareket çok hoşuma gitti artık vazgeçilmezim olur bicepste, scott sehpasını kablo istasyonuna getirip düzgünce yerleştirin D-Barı tutup dumbbellla scott curl yapar gibi yapın dumbbella veya normal barlara bin basar gerilim hiç kaybolmuyor çok süper hareket.

Şu; ben böyle yapıyordum zaten ara sıra ama bugün tek kolla yaptım daha iyi oldu kolu tamamen sarkıtıp ölü pozisyona getiriyoruz hiç kımıldama ihtimali olmuyor 0 hile ve %100 gerilim hem tek kolla yaparken partnere ihtiyaç duymadan tükendikten sonra devam edebiliyoruz diğer koldan yardım alarak.

[YOUTUBE]zdUFWPMrsdU[/YOUTUBE]

DETAYLAR

3-5 dk dumbbellarla ısınma.

-Close Grip Bench Press (Set arası 1-2 dk)
*Set1: 70 kg 6 tekrar
*Set2: 65 kg 8 tekrar
*Set3: 60 kg 10 tekrar
*Set4: 50 kg 12 tekrar

-Skullcrushers (Set arası 1-2 dk)
*Set1: 37.5 kg 8 tekrar
*Set2: 32.5 kg 10 tekrar
*Set3: 22.5 kg 12 tekrar

-Reverse Triceps Extension (Set arası 1-2 dk)
*Set1: 41 kg 10 tekrar
*Set2: 36 kg 12 tekrar
*Set3: 32 kg 15 tekrar

-Rope Triceps Extension (Set arası 30 sn)
*18 kg / 3 set / 15 tekrar

-Z-Bar Curl (Set arası 1-2 dk)
*Set1: 37.5 kg 8 tekrar
*Set2: 32.5 kg 10 tekrar
*Set3: 22.5 kg 12 tekrar

-Incline Dumbbell Curl (Set arası 1-2 dk)
*Set1: 25 kg 6 tekrar
*Set2: 20 kg 8 tekrar
*Set3: 15 kg 10 tekrar
*Set4: 10 kg 12 tekrar

-Single Arm Cable Scott Curl (Set arası 1 dk)
*Set1: 22'şer kg 6'şar tekrar
*Set2: 18'er kg 8'er tekrar
*Set3: 13'er kg 10'ar tekrar

-Rope Curl (Set arası 30 sn)
*18 kg / 3 set / 12 tekrar

-Wrist Curl & Reverse Wrist Curl (Set arası 1 dk)
*15 kg / 3 set / 15 tekrar & 5 kg / 3 set / 15 tekrar

weightlifter weightlifter weightlifter

Son düzenleme:
Rin, giant setli bir abs programi lazim bana kosarak sana geldim. :D

Soyle guzel, lower back e cok vurmayacak hareketler olsun mumkunse (decline sit up olmasin mesela) sirttan sonra abs yaparim cunku.

Giant set yapacaksam tek bölüm yapardım onu da 5-6 hareketten 3 set yapardım.

Zor hareketlerle başlayıp kolaya doğru gitmek daha mantıklı bu sayede hem zor hareketlerde performans düşmez hem kolaylarda çok yorgun olacağımız için kolay hareketler daha iyi vurur kasa.

Windshield Wipers & Hanging Knee Raise & Cable Ab Crunch & Floor Wipers & Flutter Kicks & Air Sprint & Ab Roller

Her set failure olmaya bak, bu hareketleride rasgele yazmadım ha ona göre :D Windshield wipers oblik moblik alt üst ne varsa çalıştırır o yüzden ilk onla başlıyoruz alt karınla devam ediyoruz bu 2 harekette failure olana kadar yapınca alt karın pert olur en azından bir 30 sn dinlenmesi gerekir o sebeple üst karın hareketiyle devam ediyoruz o sırada alt karın dinleniyor sonra tekrardan wipers ile alt karnı bombalıyoruz sonra karnı tamamen deşmek için flutter kicks air sprint yapıyoruz toplamda en az 1 dk olacak 2 si bunlar çerez hareket ama karnına kramp giriyor bunları yaparken çok etkililer son olarak da ab roller ile merkez bölgeyi iflas ettiriyoruz, diğer hareketleri modifiye edebilirsin istersen ama windshield wipersi kesin yap en başta yap ab rolleri kesin yap ve en sonda yap, nizami yap kendini karnınla çek kollarla çekersen sırt çalışıyor.

Ben olsam kesinlikle böyle bir program yapardım giant set dediğin adamın haşatını çıkarmalı o da anca böyle olur :D

Son düzenleme:
Hoca memlekete gitmiş salonda da güvenebileceğim birisi yoktu zaten haftada 1 giriyorum antrenmanı tecrübesiz partner sebebiyle mahfetmek istemedim o yüzden tek girdim ve geçen haftanın aynısı oldu 90 kg deneyemedim yani ilk kez ciddi şekilde bu kiloyla 5 tekrar deneyeceğimden tırstım ve 85 kg ile yaptım setleri biraz daha yavaş yaptım tekrarları bu durumu telafi edebilmek için ve iyiki 90 kg denemedim diyorum çünkü 85 kg ile son setler epey zorladı 90 olsa mümkün değil 5x5 çıkmazdı hatta 1 set bile yardımsız 5 tekrar yapabileceğimden şüpheliyim şu an ayrıca başımda biri durmayınca içimde hep bir acaba oluyor ya tükenirsem ya üzerime düşerse diye ve bu da çok fena etkiliyor performansı.

Haftaya partnerim geliyor ve hiç düşünmeden direk 90 kg ile girecem kafaya koydum 100 kg 5x5 olacak bu bench press ki umutsuz değilim bariz belli güç artışı ıkınmıyorum artık 85 kg ile çalışırken, buraya yazıyorum ve kendime söz veriyorum haftaya 90 kg ile 5x5 kesinlikle yapıcam 1 ay sonra da 100 kg 5x5 olacak artık yırtacam göğüslerimi bu kiloya çıkabilmek için. 16 mart cumartesi 100 kg 5x5 diye detaylari girecem buraya ! Bu programı da toplam 12 hafta yapıcam büyük ihtimal program bitimine kadar 110-120 kg 3 tekrarı falan görürüm inş.

Antrenman geçen haftanın aynısıydı kopyalıyorum direk. Yarın bacak var umarım salonda sağlam birilerini bulurum squat için.

DETAYLAR

1 set plyo push up, 2-3 set de benchde ısınma.

-Bench Press (Set arası 3-5 dk)
*70 kg / 1 set / 5 tekrar
*80 kg / 1 set / 5 tekrar
*85 kg / 5 set / 5 tekrar

-Incline Dumbbell Press (Set arası 1-2 dk)
*Set1: 30 kg 10 tekrar
*Set2: 40 kg 10 tekrar
*Set3/Set4/Set5: 50 kg 10 tekrar

-Incline Dumbbell Fly (Set arası 1-2 dk)
*Set1: 20 kg / 12 tekrar
*Set2: 25 kg / 12 tekrar
*Set3: 30 kg / 12 tekrar

-Dips
*1 set / 15 tekrar

Son düzenleme:
Abartmıyorum salonda 100 kişi vardı adım atacak yer yok haliyle dips yeri de doluydu ordakilere dedim ben burda squat yapacam barı buraya yerleştircem istiyorsanız barın arkasından dolanıp öyle karna çekiş yaparsınız dedim alternatif olarak da 2-3 yer gösterdim zaten çoğu öylesine spor yapıyor. Göğüs için isteyen bar ordayken de dips yapabilir engellemiyor ama karna çekiş zorluyor biraz bu dandirik hareket sebebiyle sıra beklemem ben kimse kusura bakmasın :D 2 tanesi pürüzlük çıkardı dedim siz bilirsiniz ben yapmak zorundayım başka yer yok mecburen gitti onlarda yaptığım aslında haksızlık olabilir ama ne yapayım haftada 1 bacak giriyorum squat yapıcak yer yok iş olsun diye karna çekiş hareketini yapıyolar bende haklıyım bir yerde. 30 dk kendime kapattım dips yerini ve o kadar insanın arasından düzgün bir kişi denk gelmedi tek başıma yaptım o yüzden 100-110 kg ile çalıştım gene.

Antrenman gayet güzeldi pestilim çıktı, split squatı antrenmanın başında denedim hoşuma gitmedi geçen haftaki hareketi yaptım o yüzden 2. olarak belki başka zaman yaparım spliti şimdilik bu hareketten memnunum :evil: Front squatı çapraz tutuşla da denedim yaparken nefes alamadım omurgam yamuldu bar omuzlardan kaydı falan bir sürü şey beceremedim yani bu hareketi asla yapamıcam gibi geliyor o sebeple yaptığım hareketi front squata benzetmeye çalışıyorum aynı etkiyi verebilmesi açısından.

Squatta haftaya sistemi değiştiriyorum tekrarları 3'e çekicem deadlift gibi tam power olacak. 115 kg ile 4-5 tekrar rahat çıkar gibime geliyor yani 120 kg ile yapıcam büyük ihtimal bakalım birde 2-3 tekrar çalışırken güç kazanımı daha da hızlı oluyor. Bench Press 100 kg 5x5 hedefime ulaştıktan sonra bench tekrarlarını da 3'e çekicem 100 kiloya ulaştıktan sonra hakedecek artık göğüs 3 tekrarlı setleri, evet o kadar eminim benchde bu hedefime ulaşacağımdan :D

Yarın omuz var ve okul açılıyor 2 haftadır çok rahattım şimdi sıkıntıya girecem biraz saatler karışcak falan üstesinden gelecez bi şekilde.

Bugün böyle, herkese acı dolu bir hafta diliyorum antrenman açısından :D

DETAYLAR

Sprint lunge ve 3-5 set squatla ısınma.

-Fullsquat (Set arası 3-5 dk)
*100 kg / 2 set / 5 tekrar
*105 kg / 2 set / 5 tekrar
*110 kg / 3 set / 5 tekrar

-Smith Machine Close Fullsquat (Set arası 1-2 dk)
*Set1: 40 kg 10 tekrar
*Set2: 50 kg 10 tekrar
*Set3: 60 kg 10 tekrar
*Set4: 70 kg 8 tekrar
*Set5: 80 kg 8 tekrar

-Leg Curl (Set arası 1-2 dk)
*Set1: 40 kg 12 tekrar
*Set2: 50 kg 12 tekrar
*Set3: 60 kg 12 tekrar

-Seated Calf Raise (Set arası 1 dk)
*Set1: 30 kg 12 tekrar
*Set2: 40 kg 12 tekrar
*Set3: 50 kg 12 tekrar
*Set4: 60 kg 12 tekrar

-Walking Lunge
*20 kg / 1 set / 30 tekrar

Eski videoları Greg'inkilere çok benziyordu özentilik vardı biraz ama yeni yeni kendi tarzını yaratmaya başladı. Son videoları gerçekten güzel ve orjinal artık Marc Fitt de izlerim motivasyon için valla 22 yaşında böyle vücut geleceği çok parlak bence sektörün 1 numarası olur Greg yaşlanıyor zaten :D

[YOUTUBE]dZ3RCoGnrEA[/YOUTUBE]

Tırnağı olamaz :)
Bence G.Plitt i ünlü yapan vucudundan ziyade hal ve tavırları , motivasyon videolarındaki azmi yaptıgı antrenman şekilleri...

Ayrıca M.Fitt baya kısaymıs ben 90 civarı sanıyorumdum ancak 78 boyundaymıs :)
S.Herman çok itici geliyor ayrıca bana hele o tekrarlar sonrası çıkardı enteresan ses :D

Bu 2 isim arasında G.Plitt i zikretmek ayptır :)

Back
Yukarı