Bu program bir harika dostum hyper_
Bench Press 90 kg oldu, 90 kg ile 4 set 5'er tekrar yaptım sondan 1 önceki set az dinlendiğimden yardımlı oldu gerisi bende ve nasıl desem ağırlığa tam hakimdim çok güzel bastım tekrarları, haftaya son set 95 kg denicem sonraki hafta 95 kg 4-5 set olur ondan sonra da gelsin 100 kg 5x5.
Inc Dumbbell Pressi son set 60 kg ile yaptım 10 tekrar, son 2 tekrarı yardımlı. Incline fly yerine düz fly yaptım 4 hafta böyle.
Ben bu programı nasıl bırakıcam bilmiyorum 3 ay diye planlamıştım ama böyle kilolar habire artmaya devam ederse yaza kadar yaparım. Günlüğün başından beri takip edenler bilir birçok program denedim alakalı alakasız uçuk kaçık bir sürü şey yaptım ve hepsinden de öyle ya da böyle verim aldım yani hacim almaya devam ettim ama hiç birisinde güçlenmedim son 1 senedir 80 kilodaydım benchde, full vücut 5x5 yaparken 85 kg oldu onda da ıkına ıkına yardımlı yapıyordum bu programla 3 haftada 90 kg oldu yardımsız ve %100 nizami, güç artışı duracak gibi de değil bunun yanında hacim de almaya devam ediyorum yani güç beleşe gelmiş oluyor
Power bodybuilding programını yapmayan kalmasın valla kamera olsa şişko vücuduma aldırmayıp video çekicem o kadar istiyorum Türkçe anlatım yapmayı ama kamera yok telefon kamerasıyla mümkün değil olmaz ileride denk gelirse artık. Herkes az çok ingilizce bilir mike o'hearn power bodybuilding chest videosunu tamamen izleyin programın mantığını anlatıyor orda illa sabit programı yapmanıza gerek yok temel olan şeyleri söylüyor üzerine siz ekliyorsunuz veya düzenliyorsunuz kendinize göre.
Bu adamın felsefesi daha zor değil daha akıllı çalışmak bu program da aynen öyle çok ama çok basit bir o kadar da verimli. Şimdi detaylara geçiyorum yarın bacak var bugünkü gibi düzgün partneri bacakda da bulursam squatta iyi set çıkarırım.
DETAYLAR
1 set plyo push up, 2-3 set benchle ısınma.
-Bench Press (Set arası 3-5 dk)
*75 kg / 1 set / 5 tekrar
*80 kg / 1 set / 5 tekrar
*85 kg / 1 set / 5 tekrar
*90 kg / 4 set / 5 tekrar
-Incline Dumbbell Press (Set arası 1-2 dk)
*Set1: 30 kg 10 tekrar
*Set2: 40 kg 10 tekrar
*Set3: 50 kg 10 tekrar
*Set4: 60 kg 10 tekrar
-Dumbbell Fly (Set arası 1-2 dk)
*Set1: 25 kg 12 tekrar
*Set2/Set3: 30 kg 12 tekrar
-Dips
*1 set / 16 tekrar
bench_O bench_O