Antrenman tamam, hafif değişiklik yaptım. Deadlifti daha düşük kilodan başlattım. Kol/omuzu aynı anda değil ayırarak yaptım bu sefer.
Bench press 90 kg x6 tekrar oldu. Frontsquatı 50 kg ile yaptım bir dahakini 60 la yapacam.
Antrenman şöyle, önümüzdeki 2-3 antrenman bunun aynısı olacak.
-Fullsquat 65kg, 75kg, 85kg, 95kg, 105kg x5 tekrar (aralar 2-3 dk)
-Frontsquat 50kg 3 set 10-12 tekrar (aralar 1-1.5 dk)
-Bench Press 50kg, 60kg, 70kg, 80kgx 5 tekrar, 90kgx 6 tekrar (Aralar 2-3 dk)
-Incline Dumbbell Press 50 kg 2 set 8-10 tekrar (Ara 1-1.5dk)
-Deadlift 80kg, 100kg, 120kg, 140kg, 160kg x5 tekrar (Aralar 2-3 dk)
-Pull Up 2 set 8-10 tekrar (Ara 1-1.5 dk)
-Upright Row & Neck Press 25kg ile 10-15 tekrar, toplam 2 set, ara 1-1.5dk
-Skullcrushers & Rope Extensions 25kg ile 10-15 tekrar, toplam 2 set, ara 1-1.5dk
-Barbell Curl & Hammer Curl 25kg ile 10-12 tekrar, toplam 2 set, ara 1-1.5dk
5 hareketli bilek yaptım giant set, toplam 2 kere 10-20 tekrar arası.
1 set de hanging leg raise&decline sit up yaptım 15-20 tekrar arası.
160 kilo deadlifti kaldırmaya çalışırken pert olup 10 dk belini doğrultamayan ilginç insanı da selamlıyorum burdan, abi yapma kaldıramazsın dedim bak yapmak istiyorsan çıkarayım 80-90 kg ile yap dedim yok ben çocukluğumdan beri spor yaparım altyapı sağlam "sen yapabiliyorsan ben de yaparım " dedi girişti yerden 1 cm oynattı sonra yığıldı kaldı kambur vaziyette 10 dk durdu çıt etti beli ve buna rağmen aynı şeyi arkadaşına da ısrarla denetti Allahtan o hiç oynatamadı. Sonra gelmiş alıp havaya kaldırsana niye yarım kaldırıyon bir işe yaramaz öyle diyor içimden Allah sana akıl fikir vermesin hep böyle kal emi diye beddua ettim

Sonra hocadan öğrendim yeni başlamışlar spora 1 hafta falan olmuş, adam sırt çekişi 100 kg ile yaptı ve böyle birşeyi ilk kez görüyorum v-bar rowu yapıyor ama kolları oynamıyor beli ileri gidip geliyo yani 40 yıl düşünsem böyle bir hareket aklıma gelmez amma kaldırdık be diye gurur duyuyor kendiyle orası da ayrı mesele.
Böylelerini anlayabilmek mümkün değil amacım kesinlikle büyüklük taslamak değil ama kendini benimle veya salondaki sağlam sporcularla yanyana koy bir kendine bak bir bize bak hangi akla hizmet aynı kiloyu kaldırabileceğini düşünüyorsun da siz yaparsanız ben de yaparım diyebiliyorsun. Ben spora başladığımda bakardım epeydir spor yapanlar 20 kg ile yapıyorsa kendim 5 le başlardım kaldıramam diye ama bunlar tam amele daha spora yeni başlamış 160 kg deadlift 100 kg row deniyor kaldıramayınca da hem bize bahane buluyor hem de ufaktan başlayıp yükseltsem kaldırırm diye kendini kandırıyor. Allah kimseye böyle bir ego vermesin herşeye zarar bu kadar mankafalı ve egoist olmak. Sonra da niye gelişemedim bu adam bu kiloyu nasıl kaldırıyor kesin ilaç var olur aradan 50 yıl geçse gene kendisinde hata bulmaz hep başkasına bahane bulur. Gına geldi artık bu tiplerden Allah nasip ederse ileride bi salon falan işletirsem herşeyi düşünerek bir sözleşme hazırlayacam ve böyle bir üye gördüğüm an direk kapının önüne koyacam parasını da geri vermeyecem.