Güçlenmeye yatkın bir genetiğin yoksa ve güç idmanları yapmıyorsan zor demiştim zaten, münzevinin dediği gibi benim göğüs güç konusunda berbat durumda triceps için dar tutuş bench pressi bugün 80 kg 7 tekrar yaptım ama normal bench 90 kg 5 tekrar yapabiliyorum yakında triceps geçecek göğüsü
Ayrıca şunu da eklemek istiyorum münzevi, carpenoctum, lethe552 gibi sporcular arada nadir çıkar hepsinin maşallahı var 100+ 120 + kilolarla bench yapıyorlar ben 3 kere salon değiştirdim yüzlerce vücutcu gördüm taş çatlasa 5 kişi denk gelmiştir 100+kilolarla nizami 5-10 tekrar çalışabilen geçen de örnek vermiştim zaten bakabilirsin Rob Riches'in maksimum bench kilosu 120kgx2 yani adamın vücudu gerçekten aşmış çocukluğundan beri vg yapıyor ama göğüste güçlü değil bunun bir sebebi genetik olarak yatkın olmaması diğer sebebi de hacim&şekil üzerine çalıştığı için güç idmanları yapmamış olması aynı şey scott herman için de geçerli adamın yapmadığı idman denemediği şey yok 200-250 kg arası deadlift yapabilmesine rağmen bench rekoru 100kgx8 yani demek istediğim göğüste şanslı değilsen çok uğraşman gerekecek insanın hedefi olması da güzeldir ben günlükte aylardır diyorum 100 kg x5 olacak olacak olacak diye hala olmadı uğraşıyoruz zaten hedefe ulaşana kadar geçirdiğimiz süreç yaptığımız şeyler bu işin zevki ulaştıktan sonra bumuydu ya diyorsun o yüzden tadını çıkara çıkara zevk ala ala yapmak lazım, umarım amacına ulaşırsın

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:48 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:24 ----------
Az önce uçuk bir kol idmanı yaptım uzun zamandır kolu bu kadar zorlamamıştım, kolda istikrar devam ediyor gene bazı hareketlerde tekrar arttı geçen haftaya göre ve epeydir barbell curl yapmıyordum bugün denedim 50 kg ile 6 tekrar yaptım 4 nizami 5. biraz hile son tekrar zıplayarak.
Antrenmanda ters piramit bölümü, drop set bölümü, süperset bölümü ve yarım hareket bölümü vardı dün bahsettiğim şekilde son hareketleri floor press pendlay rows tarzında yaptım konstanrasyon curlu yaparken bileğimin üstünü sehpaya dayadım yarıya kadar indirip kaldırdım kolumu, french press yaparken de başımın üzerine indirip kaldırdım harbiden çok farklı etkiliyor haftaya floor press ve box squat yaparken etki nasıl olcak bakalım.
Bugün böyle yarın karın + kardio birlikte yapacam sonra off verecem iyice yoruldum cuma günü hayvan gibi yiyip uyuyacam dinlenmem lazım ağrılara sırt da eklendi sırf bu sırt acısı yüzünden sırt hareketlerini ağır yapmaktan vazgeçecem dik duramıyorum kambur kambur yürüyorum belimi doğrultamıyorum acıdan kifoz olacam bu gidişle.
DETAYLAR
2-3 dk dumbbellarla ısınma.
-Close Grip Bench Press (Set arası 1-2 dk)
*Set1: 80 kg 7 tekrar
*Set2: 70 kg 9 tekrar
*Set3: 60 kg 11 tekrar
-Skullcrushers Drop Sets (Set arası 3 dk)
*Set1: 42.5 kg 5 tekrar
Drop: 32.5 kg 7 tekrar
Drop: 22.5 kg 9 tekrar
*Set2: Aynı
-Reverse Cable Triceps Extension & Triceps Pushdown & Rope Extensions (Set arası 1-2 dk)
*42 kg / 3 set / 10 tekrar & 42 kg / 3 set / 10 tekrar & 18 kg / 3 set / 10 tekrar
-Yarım French Press (Set arası 30 sn)
*10 kg / 2 set / 10'ar tekrar
-Barbell Curl (Set arası 1-2 dk)
*Set1: 50 kg 6 tekrar
*Set2: 40 kg 8 tekrar
*Set3: 30 kg 10 tekrar
-Z-Bar Curl Drop Sets (Set arası 3 dk)
*Set1: 47.5 kg 4 tekrar
Drop: 37.5 kg 6 tekrar
Drop: 27.5 kg 8 tekrar
*Set2: Aynı
-Cable Curl & Rope Curl & Hammer Curl (Set arası 1-2 dk)
*32 kg / 3 set / 10 tekrar & 18 kg / 3 set / 10 tekrar & 20 kg / 3 set / 10 tekrar
-Yarım Concentration Curl (Set arası 30 sn)
*10 kg / 2 set / 10'ar tekrar
-Wrist Curl & Reverse Wrist Curl (Set arası 1.5 dk)
*20 kg / 3 set / 15 tekrar & 5 kg / 3 set / 15 tekrar