Geçen yazmıştım yeni idman programı diye dayanamadım bugün denedim onu da iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum definisyonda yapacaktım bir de ama mümkün değil normalde antrenman sonrası kas pump olur şişer bunda tam tersi göğüslerimi hissetmiyorum şu an göğsüm yokmuş gibi
2 hafta denicem bu programı baktım iyi gidiyor 2 hafta daha uzatırım 4 haftadan fazla yapmayacam aşırı uçuk oldu ve dünya üzerinde bu programı yapan 1 kişi daha varmı cidden çok merak ediyorum, overtraining olursam bu programda olurum eğer bunda da vücut olumlu tepki verirse overtraining olayı benim için hurafe olacak daha nasıl ağır idman yapayım, son nokta bu
Programın adı "Power Hit Superset Bodybuilding" patenti bende ona göre :lol: Yapma sebebim hem supplementlerin az kalması hem de programın sonuna gelmem yani bitirici darbeyi vuracam ya geri gidecek ya hızla ilerlemeye devam edecek, risk budur.
Şöyle olacak, süperset olan bölüm salonun durumuna göre değişebilir bugün öyle oldu zaten diğer hareketler sabit.
Göğüs
Bench Press 5 5 3 3 1 1 - her set maksimum kilo aralar 3-5 dk -
Incline Bench Press 2 set ısınma + 1 set 6-8 tekrar failure
Upward Cable Fly & Dumbbell Fly & Cable Crossover 3 set her biri 10-15 tekrar
Diğerleri de böyle, yani ilk hareket 1-5 tekrar her set maksimum kilo, 2. hareket Dorian'ın hiti 6-8 tekrar failure - izlerken basit geliyor da harbiden 1 set bile aşırı derece yıkım veriyor tükendikten sonra devam etmek kasa verilebilecek en büyük darbe - , 3. hareket Greg'in süpersetleri 10-15 tekrar
Bacak
Fullsquat
Leg Press
Leg Extensions & Leg Curl & Walking Lunge
Calf Raise
Omuz
Clean&Jerk
Lateral Raise
Neck Press & Upright Row & Front Raise
Sırt
Deadlift
Lat Pulldown
One Arm V-Bar Row & V-Bar Row & Cable Pullover
Kol
Kolda sistem değişik power yok hit olur sadece direk süperset drop set yapıcam hareketler salona göre ayarlanır. Diğer bölgelerin hit bölümü ve power bölümü sabit olcak.
Bugün göğüste ağırlıklar aynıydı takıldı sanırım gene ama daha rahat yaptım 5 ve 3 tekrarı, 1 tekrar gene çok zorladı.
2. hareket dumbbella değil barla yaptım o yüzden iyice zor oldu 70 kg ile yaptım 4. tekrarda tükendim 6 tekrara kadar yardımlı gittim yardımlılarda pat diye kaldıramıyorum ağırlığı yavaş oluyor pek farketmez herhalde orjinalin programa göre.
3. hareket planladığım gibi olmadı sabahın köründe gittim salon gene doluydu kablo istasyonunu geç dumbbell bulmakta zorlandım.
Göğüsler yarın ne alemde olacak çok merak ediyorum ya çok fena acı olacak ya hiç etki etmicek şu an antrenman yapmamış gibiyim şoka falan girdi herhalde göğüsler.
Ben harbiden kaşınıyorum vücut isyan bayrağı çekmez inş. Eğer 2 hafta sonra program bende gerileme yapmazsa dediğim gibi toplam 4 hafta yapıcam ondan sonra en az 1 hafta ara verip hafif programlara geçecem, overtraining olursam kafadan 15-20 gün ara verecem. Sezonun en zor bölümü başladı yani hadi hayırlısı.
DETAYLAR
1 set plyo push up - ayı gibi olduğumdan bu da zorlamaya başladı - 30 40 50 60 kg x5 tekrar benchde ısınma.
-Bench Press (Set arası 3-5 dk)
*90 kg / 2 set / 5 tekrar
*95 kg / 2 set / 3 tekrar
*105 kg / 2 set / 1 tekrar
-Incline Bench Press (Set arası 1 dk)
*Set1: 30 kg 12 tekrar
*Set2: 40 kg 10 tekrar
*Set3: 70 kg 6 tekrar
-Incline Dumbbell Fly & Dumbbell Fly & Dips (Set arası 1 dk)
*16 kg / 3 set / 15 tekrar & 16 kg / 3 set / 15 tekrar & Vücut ağırlığı / 3 set / Maks tekrar
bench_O bench_O bench_O