arkadaşlar güzel bir antrenman yaptım. geçen gün squat'ta yaptığım şaklabanlıkları bu sefer yapmadım.

ciddi bir şekilde antrenmanı yaptım. bol bol video da çektim aşağıda görebilirsiniz.
- programa göre yapmam gereken 110 kg ile 2 set 3 tekrar , ardından 105 kg ile 3 set 5 tekrar bench press'ti. kuvvetimin bariz arttığını farkettim ve setler çok hafif geldi bu yüzden 105 kiloluk kısmı 4 set yapmaya karar verdim.
- asıl setlerden sonra bir set pump yapmak istedim. pump recovery açısından çok faydalı bir şey. kasları temiz kanla doldurur. aynaya bakınca sağlam görünmek de cabası.

legs up bench press yaptım bu yüzden , bacakları kaldırınca arch ve leg drive kalmıyor artı olarak dengede tutmak çok zorlaştığı için hareketi iyice zor hale getiriyor , güzel bir varyasyon.
- overhead press yapmam gerekiyordu fakat en son yaptığım front squat'lardan dolayı karın kaslarım hala ağrıyor yarın da deadlift yapmam lazım , bu yüzden oturarak 30 kiloluk dumbell'lar ile yüksek tekrar ile takıldım. 4 set yaptım ilk 3 sette 10 son sette 9 tekrar yapabildim. dumbell'ları elime almayalı çok uzun zaman olmuştu hep barla çalışmaktan dolayı vücuttaki orantısızlıklar bir bir ortaya çıktı , dengede tutmak gerçekten çok zor , sanırım daha sık dumbell çalışması yapmam gerekiyor.
- koltuğun yapısından dolayı belimde kıvrım oluşturmak zorunda kaldım normalde böyle yapmıyorum.
- dumbell press'lerden sonra 3 set tricep çalıştım onu da videoya aldım.
kilo artışı belli oluyor baya yağlandım fotoğraf bırakayım pumpsız ve kasları sıkmadan çektim.
videolar da aşağıda 110 kg ile yaptığım 2 seti malesef atamıyorum birinde kamera düşmüş diğerinde de balıketli tatlı bir bağyan arkadaşımız kameranın önüne geçmiş , istediği kadar geçsin hiç sorun değil
videoları açmadan önce sesi kısın salon diskodan farksız.