Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
"optimum duble choclate kullanıyorum . bu senenin 12 . ayına kadar son kullanma tarihi var ancak yazın bi süre ara vermiştim kullanmaya 4 ay kadar
tekrar başladığımda dilimde acılık bıraktığını farkettim . Sürekli olmuo ama ara ara acılık gelio dilime sizce neden oolabilir."

Bu soruma cvp verebilecek yokmu arkadaşlar.

etkiler kişiden kişiye değişebiliyor demekki
ben nitrotech'ten aldığımın etkinin %70'ni optimumdan aldım
şu ana kadar yaklaşık 20 kg optimum kullanmışımdır
nitrotech ise 5 kg kadar.

"optimum duble choclate kullanıyorum . bu senenin 12 . ayına kadar son kullanma tarihi var ancak yazın bi süre ara vermiştim kullanmaya 4 ay kadar
tekrar başladığımda dilimde acılık bıraktığını farkettim . Sürekli olmuo ama ara ara acılık gelio dilime sizce neden oolabilir."

Bu soruma cvp verebilecek yokmu arkadaşlar.

Su oranını iyi ayarlamadığın için kaynaklanıyor.

Çilek muzlusunu kullanmaya başladım 4.ayımdayım sporda. Sütle tadı harika ama suyla çok kötü. Ama mecburen spor sonraları suyla almak zorundayım kana karışması için. Tavsiye ederim

Arkadaşlar 1 kutu kaç gün gidiyor. Antreman sonrası Muscletech kullanıyorum sabah kullanım için protein tozu alacağım Optimum düşünüyorum.

2268 kg luk kutu ne kadar gidiyor nette gezinirken 24' lü 72'li paketlerini buldum. 24' lü paket almayı düşünüyorum. Acaba kutu mu daha hesaplı yoksa bu paket mi onun için 1 kutu kaç gün gittiğini söylerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

1 kutu 2 ay gider günde 1 porsiyon kullanırsan. paket alma kutu al kutu daha avantajlı. ben 1 kutu (2.3kg) bitirdim yenisini sipariş ettim.

sorunun cevabı forumun birçok yerinde mevcut.

kaç gündür araştırıyorum tam kendime uygun bi kullanım bulamadım, şimdi biri bana yardım edebilirmi rica etsem tam olarak yol gösterim olarak; beslenmem çok düzgün wheyi sadece ant.dan hemen sonra kullanıyorum alalı 21 gün oldu 6 aydır çalışıyorum. Kafamdaki alış şu şekilde ant. olmadığı günler sabah kalkar kalkmaz arkasından güzel yumurtalı kahvaltı ve ant.dan sonra, bana aldığım yer ant.dan öncede kullan dedi ama ant.dan önce gene tavuk makarna yiyorum almam gerekli mi ? bide biraz cimriyim sanırım uzun gitsin diye az kullannmaya çalışıyorum bu şekilde verim olmaz mı teşekkürler.

merhabalar,

********'nin kadıköy subesine gittim dün (yakomoz gıda) çikolata aromalı ellerinde yok maalesef (turşu bidonu şeklinde olan) diğer subelerde de mevcut değil, ne zaman geleceğine dair bir bilgide veremediler.

alternatif olarak servislik paketlerden öneriyorlar 24x3 = 72 servis şeklinde 155 tl peşin ödeme ile

merak edenler'in bilgisine, ben çok hesaplı gelmediğini düşündüğüm için vaz geçtim. bir yandan da diğer aramolar için bir süre sonra bayıyor seklinde yorumlar yapılmış.. arada kaldım.

beklemeye devam :(

kaç gündür araştırıyorum tam kendime uygun bi kullanım bulamadım, şimdi biri bana yardım edebilirmi rica etsem tam olarak yol gösterim olarak; beslenmem çok düzgün wheyi sadece ant.dan hemen sonra kullanıyorum alalı 21 gün oldu 6 aydır çalışıyorum. Kafamdaki alış şu şekilde ant. olmadığı günler sabah kalkar kalkmaz arkasından güzel yumurtalı kahvaltı ve ant.dan sonra, bana aldığım yer ant.dan öncede kullan dedi ama ant.dan önce gene tavuk makarna yiyorum almam gerekli mi ? bide biraz cimriyim sanırım uzun gitsin diye az kullannmaya çalışıyorum bu şekilde verim olmaz mı teşekkürler.

Cimrilikle alakası yok.Kullanımın doğru bence.Antremandan 2-2.5 saat önce protein ve karb lı sağlam bir öğün yapabiliyorsan , antrenman öncesi protein tozu içmene gerek yoktur.Antrenmandan sonra 1-2 ölçek yeterli olacaktır.Ayrıca her sabah kalkar kalkmaz yapman gereken ilk iş 1 ölçek içmektir diye düşünüyorum.

bu ürün mü nitroctech mi daha iyidir bunda creatin yok.

Gaspari mi? Optimum mu ? veya Nirotech mi? Optimum mu? gibi sorular sormadan önce kıyasladığınız ürünlerin aynı formatta ürünler olup olmadığını biraz araştırın.

Bu ürünlerin hepsi kullanım yerine ve zamanına göre kaliteli ürünlerdir.

bu üründen almayı düşünüyorum. nasıl kullancağım hakkında bir fikrim yok. antramanı 6.bck gıbı yapıtyorum. nezaman kullanmalıyım yardımcı olabılırmısınz ve kaç ölçek ne kadar kullanmalıyım gunde ?

bu üründen almayı düşünüyorum. nasıl kullancağım hakkında bir fikrim yok. antramanı 6.bck gıbı yapıtyorum. nezaman kullanmalıyım yardımcı olabılırmısınz ve kaç ölçek ne kadar kullanmalıyım gunde ?

bıraz yukarıda soylemısler aslında ama neyse. Antrenmandan hemen sonra 1 olcek kullan kesınlıkle ve sabah uyandıgında da kullanabılırsın 1 olcek. bıraz daha ekonomık gıtsın ıstıyorsan yarım porsıyonda alabılırsın sabah ıcın.

peki birşeydaha sorcam.ben 1.67 boyum 70kg kılom fazla bile. 3aydır çalışıyorum pek bir gelişim görmedım. bunun yararını görebilirmiyim ? kilo aldırcak yağlanma olurmu?

arkadaşlar ben bu tozun çikolatalısını kullandım ama şimdi başka bir aroma düşünüyorum.çikolatalının içiminde zorlanmadım gayet iyi gitti :D mocha'lı olanı ve çilek-muzlusu nasıldır kullanan arkadaşlar fikirlerini paylaşabilirler mi

antreman öncesi muscletech mass tech 1 ölçek ve antreman sonrası optimum whey kullanıyorum ; şimdiye kadar bir çok marka whey kullandım ancak tartışmasız en iyi karışanı ve en kolay içileni optimum...
bu arada 1 ölçeklik paketler halinde olanı aldım herkese tavsiye ederim bu sayede antremandan sonra spor salonunda paketi açıp taze taze karıştırabiliyorum...
adamlar harbi kral ya :D

bu hafta kullanmaya başlıyacağım elimdeki başka bi marka protein bitti.ve aromasınıda gayet iyi buldum.sağlıksal açıdan olduğu için fiyatın önemi yok arkadaşlar birşeylerden kısın ama bundan kısmayın.

Merhabalar,

Stoklarımızda 1-2 hafta içerisinde görebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Cem KAYA

******** / ****** Sporcu Gıdaları
Akbaba Yolu No: 43 Tokatköy Beykoz İSTANBUL

aynen bolee dıyorlar cıkolata aroması bır veya 2 hafta ıcınde stokta olacak haberınızz olsun

Back
Yukarı