Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
arkadaşlar merhaba,

benim bu ürün ile ilgili sorularım olacak.
öncelikle şunu belirteyim ki 25 yaşındayım, 174cm. boyunda ve 63 kiloyum. daha önce çeşitli zamanlarda toplam 4-5 ay kadar salona gitmişliğim var. hareketlerin hemen hemen hepsine aşinayım. yaklaşık olarak 2 haftadır da evde dambıllarla çalışıyorum. fakat evde hem motivasyon açısından hem de yer sıkıntısı yüzünden çalışmak problemli oluyor. bu yüzden yeniden salona yazılmayı düşünüyorum. ayrıca iş hayatı yüzünden sabah-öğlen ve öğlen-akşam öğünleri arasında ara öğün yiyemiyorum.
sizce O.N. %100 whey protein alsam bana ne gibi bir faydası olur? ya da şuan için beklemelimiyim? ya da başka bir ürün önerirmisiniz?

simdiden teşekkürler.

arkadaşlar merhaba,

benim bu ürün ile ilgili sorularım olacak.
öncelikle şunu belirteyim ki 25 yaşındayım, 174cm. boyunda ve 63 kiloyum. daha önce çeşitli zamanlarda toplam 4-5 ay kadar salona gitmişliğim var. hareketlerin hemen hemen hepsine aşinayım. yaklaşık olarak 2 haftadır da evde dambıllarla çalışıyorum. fakat evde hem motivasyon açısından hem de yer sıkıntısı yüzünden çalışmak problemli oluyor. bu yüzden yeniden salona yazılmayı düşünüyorum. ayrıca iş hayatı yüzünden sabah-öğlen ve öğlen-akşam öğünleri arasında ara öğün yiyemiyorum.
sizce O.N. %100 whey protein alsam bana ne gibi bir faydası olur? ya da şuan için beklemelimiyim? ya da başka bir ürün önerirmisiniz?

simdiden teşekkürler.

Ara öğün için en iyi seçenek karışık kuruyemiştir . Wheyi ara öğün olarak değil ant. sonrası için kullanın .

Merhabalar,

Şuan O.N 100 whey protein ve O.N Superior Amino 2222 kullanıyorum (3 aydır).

Sömestr tatili nedeni ile 3 hafta spora ara vereceğim.

Bu ara sonunda O.N 100 whey protein ve O.N Superior Amino 2222'ye ek olarak :

- BSN NO-Xplode ve BSN CellMass eklemek istiyorum.

Aklımda ki kullanım şekli ise:

Sabah: 1/2 ölçek whey protein.
İdman öncesi: 1/2 ölcek NO-Xplode 45 dakika sonra, 1 ölçek whey protein+3 adet amino.
İdman sonrası: 1.5 ölçek whey protein+3 adet amino+1/2 ölçek CellMass

Normal kullanım tavsiyelerine göre ölçekleri azalttığımı biliyorum bunu kendimce yaptım nedenleri de:

1)Boyum 172 cm. ve kilom 70 kg. Fazla bir kas kütlem yok.
2)Alkol kullanıyorum, her gün olmazsa da ortalama 3 günde bir alkol almaktayım. Bu nedenden ötürü de korkuyorum. Protein ve amino kullanırken bir sıkıntısını görmedim bunun, hatta çalışma programının temposunda alkol kullanımını istemsizce azalttım da.

Çalışma programım:

Pazartesi: Göğüs+alt karın
Salı: Omuz
Çarşamba: 35dk cardio+ Full karın(üst+alt)
Perşembe: Ön kol+arka kol
Cuma: Bacak+alt karın
Cumartesi: Kanat+bilek

Sorularım ise:

1)Kullanmayı planladığım ürünlerde seçimlerim doğru mu?
2)Ölçek miktarlarında kendimce yaptığım ayarlama doğru mu?

Şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar.

Son düzenleme:
Optimum %100 whey protein gold standart ın supplementler.com da yok neden yok acaba:confused: neyse hepsiburada dan alıyım dedim ordada çikolatalısı yok nerden almamı önerirsiniz ?

Beyler O.N Platinum Hydrowhey vanilyalı alan varmı ? O.N Gold Standard Whey ile 6gr protein farkı var görünüyor ve 9 tl fark var. Birde ******** de gold standard duble cikolata kalmamış onun yerine Caramel Toffee Fudge Aromalı önerirmisiniz ?

Beyler O.N Platinum Hydrowhey vanilyalı alan varmı ? O.N Gold Standard Whey ile 6gr protein farkı var görünüyor ve 9 tl fark var. Birde ******** de gold standard duble cikolata kalmamış onun yerine Caramel Toffee Fudge Aromalı önerirmisiniz ?

hakikaten hiç bi sitede çikolatalı yok.bilmediğim sitelerdende almak istemiyorum

proteinle en ideal creatin mi kullanmak mantıklı optimumun creatininide almayı düşünüyorum ne dersiniz arkadaşlar.

ceretıne markası onemlı degıldır monohıdrat olamsı yeterlıdır..benım sahsı gorusum ceratıne proteyınle guzel kombıne olur

proteini ve creatini bence oldukca basarılı gelısımde etkılı oldugunu dusunuyorum. ancak cikolatalı yok. kadıkoydekı subesınde yılbasından once bıtmıstı cıkolatalısı ama hala yok. porsiyon olarak getırmısler sanırım. bu ay gasparı kullanıcam bakalım nasıl olcak. ama ON. favorim.

nereden alabilirim çukulatalı olanı yardım lütfen????

Benim çalıştığım salonda bir arkadaşım var; sanırım bu nisan yada mart ayındaki yarışmalara hazırlanıyor. Tarih net değilmiş. Bu arkadaşın maddi durumu pek iyi olmadığı için hayatında supplament kullanmışlığı yok. Ne protein tozu,ne kreatin,amino nede diğerleri; idman ve salt beslenme. İdman sonrası tavuk. Arkadaştaki vücudu görseniz şaşarsınız. Anladım ki bu iş supplamentle falan olmuyor. Forumda da her şey sanki supplament üzerine kurulu. Supplament yoksa vücutta yok gibi bir intiba var. Hııı... Şunu söyliyeyim ben optimum protein tozunu ve diğer markaları spora başladığım andan itibaren kullanıyorum; ama yukarıda bahsettiğim arkadaş gibileride var. Demek ki bu iş supplament le falan olmuyor. İyi idman, genetik yatkınlık ve beslenme...

söyledikleriniz kısmen olsada doğru fakat bu konu On ve On Hakkındaki görüşleri içerir ayrıcada bazı arkadaşlarımızın bu tür konularda kombine ve günlükler için bu topicleri kullanması forum kirliliğini artırmaktadır ..

arastirdigim kadari ile piyasanin fiyat performans karsilastirmasi baglaminda EN iyi urunu.

suan baktim havale ettiginizde 150tl bulabiliyorusunuz. ne komiktir ki
bir cok site bu urunu satmiyor :S

arkadaşlar ürün şu anda elime ulaştı.Ancak kapağın altındaki beyaz güvenlik bantı yerinde ama yapışık değil.Ve kutunun içinde yaklaşık 3 parmak boşluk var.Bide bunun içinden ölçek çıkmıyor mu ? Ben ilk defa aldım içinden ölçek felanda çıkmadı.Bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen.Bende ürünü satın aldığım yeri o 3 parmaklık boşluğa sıkıştırıyım.

3 parmak iyi bile,daha fazladır normalde o boşluk,korkulacak bir durum yok,ölçekte vardır içinde, birkaç kere kutuyu aşağı yukarı sallayın ters çevirin çıkıcaktır

Back
Yukarı