Kara Kalem
Üye
İthalatçının verdiği fiyat evet. Diğer yerlerde fiyat çok artıyor zaten. Bakırköy'de satış yeri de var çok rahat oldu benim için.
Ürünü hala kullanmadım ama eminim kullanacağım,merakım için bile olsa bu ürünün çilekli muzlu olanını alacağım,Şimdiye kadar Hep Muscletech ve Gaspari kullandım,Bunu da alacağım yanlarına.Nitrikoksit alacağıma Optimum alacağım ve günde aldığım proteinimi arttıracağım.Bu bana daha mantıklı geldi arkadaşlar
Ankarada güvenilir alabilecğeim yer var mı optimumu acaba
Ürünü hala kullanmadım ama eminim kullanacağım,merakım için bile olsa bu ürünün çilekli muzlu olanını alacağım,Şimdiye kadar Hep Muscletech ve Gaspari kullandım,Bunu da alacağım yanlarına.Nitrikoksit alacağıma Optimum alacağım ve günde aldığım proteinimi arttıracağım.Bu bana daha mantıklı geldi arkadaşlar
Ankarada güvenilir alabilecğeim yer var mı optimumu acaba
arkadaşlar geçenlerde bende ******dan optimum aldım; idmandan hemen sonra 1 ölçek, idmandan bir bir buçuk saat sonra 1 ölçek kullanıyorum. Sizce doğru bir kullanım şekli midir ?
Fiyatlarda ki aşırı artışın sebebini bilen var mı ?
American Pure Whey kullanıyorum uzun zamandır çok da memnunum, ON'a baktım da fiyatlar uçmuş.
4.5 KG'sunu 220 TL'ye alabiliyorken, şu an 2.3 KG'su 160-170 TL.
4.5 KG'sunun fiyatına bile bakmadım herhalde 300 TL vardır.
hadi kur yükseldi diye fiyatlar bu seviyelere geldi diyelim,ya kur düşünce bu fiyatlar kurla beraber aşagıya düşücek mi dersiniz?
Arkadaslar,
protein tozlari markalari hakkinda pek bir bilgim yok.
Ben de optimum kullaniyorum fakat surekli muscletech ve gaspari adlari geciyor. (genel olarak bunlarin daha iyi oldugu izlenimine vardim yorumlardan)
tabi ki herkese gore degisir fakat hangisi daha iyidir?
aralarinda ne fark var ve ne kadar fiyat farki var?
O dediğin ürünlerden Türkiye'de olan var mı? Yazmışsında![]()