Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Bu ürünü alan arkadaşlara bir sorum olacak şu 5lbs olan kapicinolu ambalajın kapağı etiket bant ile kapalımıydı veya kapağı açınca hava almaması için üzeri kapalımıydı ?

Benim aldığımın kapağı siyah bir plastikle kapalıydı.
Kapağını açtıktan sonra herhangi bir jelatin/plastik yoktu.

arkadaşlar Optimumlar hepsi ****** SPORCU GIDALARI'nın ithalatı değil mi.
hepsi aynı olması gerekiyor mu?
birisi ağzı acık demiş birisi siyah bantlı demiş...
Anlayamadım bizk ime güvencez?

Glutamin ve öncüler demek L-Glutamin+Glutamin Asit miktarını belirtir.optimumdada belirtilen miktar budur,yani glutaminde var merak etmeyin.ayrıca nitro tech'in içeriğine bakarsanız AminoDrive kısmında L-Glutamin ve Glutamik Asit gayet açık bir şekilde görülebilir.muscletech'in reklam kokan her ürününe kanmayın böyle lütfen.aynı paraya daha fazla protein almak diye birşey vardır.bu kadar abartmayın lütfen nitro techi.normal dönemde 2 ölçek nitro tech alacağıma 3 ölçek optimum veya herhangi bir proteini almayı yeğlerim..

Kapağı çevreleyen siyah jelatini söktükten sonra kapağı açıp direk içini gördüysen kapağa yapışan jelatinli koruma kağıdı kapağın içinde kalmıştır. Orayı bir incelemenizi tavsiye ederim...

Birde bunun paketlenmiş leri war. Ufak ufak paketler halinde .. 1 paketin 30gr değerinde ve 1 ölçeğe eşdeğer. ce bu bir pakette 24 gr protein varmış.. sizce nasıl yanı bildigimiz kutulanmış on whey gold'la aynımıdır yoksa içerikte farklımıdır?? tavsiye eder misiniz ??

Birde bunun paketlenmiş leri war. Ufak ufak paketler halinde .. 1 paketin 30gr değerinde ve 1 ölçeğe eşdeğer. ce bu bir pakette 24 gr protein varmış.. sizce nasıl yanı bildigimiz kutulanmış on whey gold'la aynımıdır yoksa içerikte farklımıdır?? tavsiye eder misiniz ??

Aralarında hiçbir fark yok sadece onlar 30gr ürünler halinde antrenman sonrası tek kullanımlık olarak paketlenmıs ve boylece ölçekle ugrasma derdinden kurtarılmış bunun dışında içerik olarak normal kutunun 1 ölçek değerleriyle aynı kullanabilirsiniz :)

Paket şeklinde daha pahalıya geliyor ölçeği.

Porsiyon paketin tanesi 2.55 TL ye denk gelirken 5lbs. lik pakette ölçeği 1.98 TL ye geliyor.

Bende şu anda ikisi de mevcut. İki farklı aroma var ikisini de kullanıyorum... thums:

Muscletech'in içeriği bence daha güzeldir,İçinde öncü ya da glutamik değil,bildiğimiz Glutamin var en azından ve de taurine e bir de creatine monohydrate.Süper bence
Muscletech ile Optimum fiyatı aynı şu an
DÜşündüm de Neden Optimum Alayım ki aynı paraya Muscletech NitroTech alacağım yarın.

size muscletech nitrotech in hangi aromalısı daha güzel :)

Paket şeklinde daha pahalıya geliyor ölçeği.

Porsiyon paketin tanesi 2.55 TL ye denk gelirken 5lbs. lik pakette ölçeği 1.98 TL ye geliyor.

Bende şu anda ikisi de mevcut. İki farklı aroma var ikisini de kullanıyorum... thums:

Evet hesaplama yaptıgımzda kutu daha mantıklı. Ama pratiklik girince işin içine bence paket daha pratik oluyor. Fiyat açısından kutulanmışı tercih ediyorum bende zaten dumbelllls

arkadaşlar Optimumlar hepsi ****** SPORCU GIDALARI'nın ithalatı değil mi.
hepsi aynı olması gerekiyor mu?
birisi ağzı acık demiş birisi siyah bantlı demiş...
Anlayamadım bizk ime güvencez?

evet etrafı siyah bant ile kapalı ama yapışık değil kapağı çevirince oda dönüyor sadece görüntü mahiyetinde gibi

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:33 ----------

siyah plastik var ama yapışık değil sadece görüntü vazifesi görüyor kapağı çevince oda dönüyor sende olan siyah plastik yapışıkmıydı ?

size muscletech nitrotech in hangi aromalısı daha güzel :)
Tüm aromalarını kullandım Muscletechin dostum.
Ve kesinlikle Çilek Aromalısı en güzelleri,mükemmel hatta.
sonrasında ise Cream And Cookies de süper.Sanki Rondo vanilya Kremalı bisküvi gibi :)

dostum ben de optimum alacaktım bari bu sefer dedim ama birçok optimum kullanan arkadaş bana özelden ve forumdan alma çok da iyi değil,alma pişman olursun,twinlab daha iyi falan fişman diyenler oldu,soğudum
kimi de irlanda optimumları bunlar amerikadan gelmiyor demiş.
Ki gerçekten de arkasında IRELAND CUSTOMER SERVICE DUBLIN yazıyor.

Tüm aromalarını kullandım Muscletechin dostum.
Ve kesinlikle Çilek Aromalısı en güzelleri,mükemmel hatta.
sonrasında ise Cream And Cookies de süper.Sanki Rondo vanilya Kremalı bisküvi gibi :)

dostum ben de optimum alacaktım bari bu sefer dedim ama birçok optimum kullanan arkadaş bana özelden ve forumdan alma çok da iyi değil,alma pişman olursun,twinlab daha iyi falan fişman diyenler oldu,soğudum
kimi de irlanda optimumları bunlar amerikadan gelmiyor demiş.
Ki gerçekten de arkasında IRELAND CUSTOMER SERVICE DUBLIN yazıyor.

Şu saçma mesajı görünce direk üyelik alıp cevap verme gereği duydum.

Kesinlikle hayatımda duyduğum en saçma şey bu, üretildikleri yer farklı olabilir yani nasıl bir mantık bu ? Üretilen yer farklı diye ürün kalitesi mi düşüyor ? Yazık gerçekten.

Şu saçma mesajı görünce direk üyelik alıp cevap verme gereği duydum.

Kesinlikle hayatımda duyduğum en saçma şey bu, üretildikleri yer farklı olabilir yani nasıl bir mantık bu ? Üretilen yer farklı diye ürün kalitesi mi düşüyor ? Yazık gerçekten.

bence yönetimin bu supplement yorumlama işine bir sınırlama getirmesi lazım örneğin forumda belli bir tecrübe puanı olan belli sayıda teşekkür almış vs. kişilerin yorum yapması lazım ... Gerçekten araştırmacı , bilgi sahibi ve insanlık namına şurada yorum yapan arkadaşlarımızın yorumları Trollerin sürekli attığı off topikler arasında kayboluyor ...

Trollük falan yapan yok,Araştırdım,Optimum Illionis USA,Abd^deki yerlerine mesaj attım işin gerçeğini araştırmak için.
Bana gelen cevap :
It's made by us, Optimum Nutrition in our European facilities. Same standards as we make here in the U.S.
İrlanda yazanlar optimumlar da bizim avrupa şartlarında üretilenler,Amerikadaki ürettiğimzi standartlarla aynı. yazıyor,irlanda malı falan değil demiş sonunda da.
Bana ya da birtakım üyelere çamur atıp troll diyeceğinize,Benim gibi bir işin ucundan tutup araştırmacı olun ve ne neymiş araştırıp getirip paylaşın da biz de memnun olalım.Vesselam.

Ben ürünün kapağını açtığımda hava almamasını sağlayan beyaz jelatinimsi şeyin ucu biraz açılmıştı ve tozu görebiliyordum. Böyle bir durumla daha önce karşılaştınız mı? Taşırken açılmış olabilir mi?

Bu arada 2 tane Optimun Whey Protein+ Shaker= 271.50 liraya geldi.

Son düzenleme:
Ben ürünün kapağını açtığımda hava almamasını sağlayan beyaz jelatinimsi şeyin ucu biraz açılmıştı ve tozu görebiliyordum. Böyle bir durumla daha önce karşılaştınız mı? Taşırken açılmış olabilir mi?

******'dan aldıysan endişelenmeye gerek yok. Zaten o beyaz jelatini çok zayıf yapıştırıyorlar. Şu ana kadar aldıklarımın sadece birinde kapağı açtıktan sonra yapışır halde görüm o jelatini.

gayet iyi bi fiyat 325tlden satılıor ikisi

Back
Yukarı