Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
optimum_nutrition_whey941.jpg

Optimum Nutrition %100 Whey Protein 943 gr (2 LBS)

Optimum Nutrition
100% Whey Gold Standard Protein, Double Rich Chocolate
5 lb.
Nutrition Facts
Serving Size: 1 Scoop(30.4g)
Servings Per Container: 77

Amount
Per Serving % Daily
Value*

Total Calories 120

Calories From Fat 10

Total Fat 1 g 2%

Saturated Fat 0.5 g 3%

Cholesterol 30 mg 10%

Sodium 60 mg 3%

Potassium 220 mg 6%

Total Carbohydrates 3 g 1%

Sugars 1 g

Protein 24 g 48%

Calcium 140 mg 14%

Average Amino Acid Profile Per Serving
L-Leucine 2531 mg
L-Isoleucine 1573 mg
L-Valine 1422 mg
L-Lysine 2233 mg
L-Methionine 492 mg
L-Phenylalanine 748 mg
L-Threonine 1654 mg
L-Tryptophan 405 mg
L-Alanine 1180 mg
L-Arginine 505 mg
L-Aspartic Acid 2508 mg
L-Cystine 494 mg
L-Glutamic Acid 4082 mg
L-Glycine 412 mg
L-Histidine 423 mg
L-Proline 1509 mg
L-Serine 1126 mg
L-Tyrosine 703 mg

Enzyme Blend (aminogen, lactase(standardized to 100,000 FCC units) 25 mg

*Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.

ALLERGEN INFORMATION: THIS PRODUCT CONTAINS DAIRY AND VERY SMALL AMOUNTS OF SOY LECITHIN (TO IMPROVE MIXABILITY)DERIVED FROM SOYBEANS. Do not use for weight reduction.

Other Ingredients: Protein Blend (Whey Protein Concentrate, Whey Protein Isolate, (Whey Peptides), Cocoa (processed with alkali), artificial flavor, lecithin, acesulfame potassium.

Recommended Use: As a dietary supplement, mix 1 heaping scoop of 100% Whey Protein with 6-8 ounces (depending on desired consistency) of water, skim milk or your favorite beverage.

Before beginning any program of weight loss, consult your health care practitioner. These statements have not been evaluted by the FDA. This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

Merakımı Mazur Görün Fakat WEIDER Premium Whey optimum golddan 35-40tl daha uygun ve içerdiği amino asitler optimumda 500/2500mg şeklinde ise weiderde 6,3gr/2,6gr gibi yüksek dozda fakat farkettiğim bişi oldu optimumda esansiyel aminolar/yarı esansiyeller ve esansiyel olmayan aminolar var fakat weiderin içeriğinde esansiyel olmayanlar aminolar falan yazmıyor ve optimumda olan aminolardan daha fazla dosajda bulunmasına rağmen optimuma göre bazı aminolar eksik veya içerikde yazılmamış bu konuda bilginiz varmı ? ilginiz için şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar ..

2.3 Kg (Sıfır-Açılmamış Kutu) + 1.8 Kg (2.3 Kg'lık Kutu Açılmış) : 200 TL (Kargoların Kapıda Ödeme Seçenekleri İle Aldıkları Yaklaşık 20-30 Tl Kargo Ücretide Bana Ait)

06.10.2011 Tarihinde güvenli Bi siteden almıştım (faturası-kutusu filan duruyor) ama spor yapacak vakit olmadığı için mecburen satıyorum. Son Kullanma Tarihleri : Nisan 2013.
almayı düşünürseniz mesaj atın : kesinlikle bu ürünün ticaretini vs. yapmıyorum zaten yaklaşık 300 liraya almıştım yeterince zarar ettim ve kullanamayacağım için satıyorum. (5 Lbs, Optimum %100 whey gold standard : iki kutununda aroması : double çikolata).

*** Son Fiyat : 200 tl (kargo bana ait) ***

Son düzenleme:
Bu ürünü 2 ay kullandm ve halen daha kullanmaktayım 1. kutudayım 5-6 kullanımlık birşey kaldı. Sonucumu sizlerle paylaşmak istedim. 2 ayda 5-6 kilo aldım HARDLINE KGT ürünü ile birlikte kullandım . suan 72 kilodayım vücudumda yağlanma olmadı. off günlerde sabah kahvaltıdan önce 1 porsiyon ve idman günlerinde ise sabah bir porsiyon idmandan hemen sonra 1 porsiyon yine idman günlerinde yatmadan yarım saat önce yarım porsiyon şeklinde kullandım. çok memnun kaldım bu ürnden. tabi bu arada protein tozu alıyorum diye beslenmemi aksatmadım elimden geldiği derecede 3-4 öğün yemek yemeye çalıştım. daha önce hardline ve ultimate kullandım bukadar memnun kalmadım. 10 gün sonrada BSN syntha6 ve animal pak getirtip bu 2 ürünü kombine etmek istiyorumbakalım onlarda sonuc ne olacak

İki ay kadar muscletech nitro kullandım; ancak geçenlerde bitti. Bende shynta6 ile optimum arasında kaldım. Çünkü muscletech çok pahalı. Zaten protein tozlarının sihirli bir iksir olduğunu düşünmüyorum. İdman, beslenme ve protein tozu kullanımı üçlü bir konbin olmalı. Arkadaşlar syntha6 ve optimum iki farklı ürün hangisi tercih edilir sizce

İki ay kadar muscletech nitro kullandım; ancak geçenlerde bitti. Bende shynta6 ile optimum arasında kaldım. Çünkü muscletech çok pahalı. Zaten protein tozlarının sihirli bir iksir olduğunu düşünmüyorum. İdman, beslenme ve protein tozu kullanımı üçlü bir konbin olmalı. Arkadaşlar syntha6 ve optimum iki farklı ürün hangisi tercih edilir sizce

Kullanım zamanları önemli aslında. Ben de Syntha-6, Nitro-Tech, Myofusion ve ON'ı araştırdım. Kendi kullanımım (sadece antrenman sonrası) için en uygun olanın ON olduğunu gördüm. Myofusion da whey ağırlıklı antrenman sonrası uygun bir ürün fakat Syntha-6 öğün yerine geçebilecek tarzda bir karışım.

selamlar...
kilom 53-55 arası değişirdi... spora baslayalı 3 hafta oldu. başlamamdaki amaç kas olarak kilo artışı idi hocamın onerisiyle ve bodyforumtr de ki yorumları da okuyarak on whey ve on serious mass aldım. kullanalı 1 hafta oluyor..

dediğiniz gibi ürünlerin ikiside irlanda da yapılmış.. hiçde oyle TIRT.. falan değil. 1 hafta gibi kısa bi surede kilom 59 oldu (hayatımda 59 gormedim) ve kol kaslarımda bariz bir artış var bunu hissedebiliyorum..

whey olanı cappucino aldım serious mass cikolata... haftada 4 gun spora gidiyorum. urunleri sadece antreman sonrası kullanıyorum. ilk once whey i 1 bardak suya 1 kaşık (içerisinden cıkan kaşık) karıştırıp içiyorum.. 10 dakika bekleyip serious mass i 1 bardak süte 1 kaşık (whey in içinden çıkan kaşık) karıştırıp içyorum.. cappuciho nun tadı da cikolatanın tadıda süper sanki nesquik gibi.. iyiki almışım diyorum.. bakalım 1-2 ay sonra ne olacak cok merak ediyorum..

daha ne deyim bayram ziyareti için gezmelerde gorenler sana bişiler olmuş diyorlar.. bunları duydukca daha bi spora gidesim geliyor. cunku kendime soz verdim sadece antreman sonrası içicem diye buda spora gitmemi kaytarmamamı sağlıyor.. şimdilik bukadar umarım neyi almak istediğini bilmeyenlere yardımım olmuştur...

Arkadaşım hiçbir şekildeistersen tonlarca yağ iç bir haftada 7 kilo alman imkansız,ancak bikaç litre su içip ya da civa falan içtiysen belki 1 haftada 7 kilo alabilirsin :)
Bu ürünler adı üstünde Supplement.Takviye mucize etki göstermezler.
Kaldı ki yok biceps imde mükemmel artış var hissediyorum falan yazmışsın.
Bu derece sanki Gökten İnme Peygamber Whey i gibi bu whey i aşırı derecede övmek hoş değil zira alacak olan düşünen araştıran arkadaşlar bu yazıyı görüp yanlış seçim yapabilirler.
Bu whey tabii ki kötü değil bence en iyi wheylerin arasında ama en mükemmeli değil
Gaspari,Muscletech,BSN,Optimum bu markalar bence gerçekten kalitesi kanıtlanmış markalar ama hiçbiri kesinlikle mucize değil...

Arkadaşım hiçbir şekildeistersen tonlarca yağ iç bir haftada 7 kilo alman imkansız,ancak bikaç litre su içip ya da civa falan içtiysen belki 1 haftada 7 kilo alabilirsin :)
Bu ürünler adı üstünde Supplement.Takviye mucize etki göstermezler.
Kaldı ki yok biceps imde mükemmel artış var hissediyorum falan yazmışsın.
Bu derece sanki Gökten İnme Peygamber Whey i gibi bu whey i aşırı derecede övmek hoş değil zira alacak olan düşünen araştıran arkadaşlar bu yazıyı görüp yanlış seçim yapabilirler.
Bu whey tabii ki kötü değil bence en iyi wheylerin arasında ama en mükemmeli değil
Gaspari,Muscletech,BSN,Optimum bu markalar bence gerçekten kalitesi kanıtlanmış markalar ama hiçbiri kesinlikle mucize değil...
bende aynı fikirdeyim mucize beklememek lazım

Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var; Optimum'un amino asid içeriği oldukça iyi görünüyor, bunun yanında porsiyon başına 5,5 gram bcaa, 4,5 gram da glutamin. Sadece optimum kullanırsam ekstradan aminoasit almama yada ektradan glutamin, bcaa almama gerek varmı. Yardımcı olursanız çok sevinirim ,şimdiden teşekkürler.

Bu senin kilona,antrenmanının ağırlığına ve spor geçmişine bağlı.Yeni başladıysan sadece whey protein ve beslenme yeterli olacaktır :)

maalesef içeriği açık değil
Yani glutamin ve öncüleri derken ne demek istiyor acaba?
GLutamik Asit i kastediyor olabilir.Bu Glutamin demek değildir.
Ama inşallah içinde Glutamin vardır.

Şimdi içindeki aminoasit oranı faydalı olurmu ? olmaz mı?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:22 ----------

Diğer protein tozlarına göre aminoasit oranı sizce nasıl. Bana diğerlerine göre daha iyi geldi.

Muscletech'in içeriği bence daha güzeldir,İçinde öncü ya da glutamik değil,bildiğimiz Glutamin var en azından ve de taurine e bir de creatine monohydrate.Süper bence
Muscletech ile Optimum fiyatı aynı şu an
DÜşündüm de Neden Optimum Alayım ki aynı paraya Muscletech NitroTech alacağım yarın.

Ben de bir kutu kullandım, çok memnun kaldım. Bugün yenisini aldım.
Tavsiye ediyorum herkese.

Fakat internetten alışveriş yapan arkadaşlara sormak istiyorum, ürün elinize sağlam geliyor mu? Ne kadar güvenilir? Türkiye içinden sipariş vermek mi daha mantıklı yoksa yurtdışından mı? Ürün kaç günde elinizde oluyor?

Son düzenleme:
ben tekrar düşündüm de optimum yerine Muscletech NitroTech alırız daha iyi
aynı fiyat servis bakımında biraz yüksek ama
aldıımız bir dünya markası olur
içinde nitrotech in glutamin taurin kreatin var ek olarak.

Bu ürünü alan arkadaşlara bir sorum olacak şu 5lbs olan kapicinolu ambalajın kapağı etiket bant ile kapalımıydı veya kapağı açınca hava almaması için üzeri kapalımıydı ?

Back
Yukarı