Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?


  • Total voters
    4.481
Cahil cahil yorum yapmayın İrlanda dan gelen üründe optimumun oradaki kendi fabrikasından geliyo içerik aynı sadece İrlanda Avrupa Birliği üyesi olduğu için ürünlerde bazı yapay tatlandırıcılar , aroma ve renklendiricilerin kullanılması yasak . Bunun neresi kötü ? daha öncede bu mesajın aynısını yazdım . Hala bu mesajın üstüne bile utanmadan cahil cahil yorum yazarsınız siz .
 
Arkadaşlar tadı nasıl, kullanan arkadaşlardan çikolata, çilek ve diğer aromalardan memnun olup olmadıklarını yazarsanız sevinirim. İyi geceler
 
Beyler 2 aydır sporu yapıyorum şubat ayındada italyaya gidicem bu ürünü ordan 2,2kg ını 105tl ye alıcam ve kullanmaya başlıcam.. Avantajı ne boyutta burdan almaya kalksam nedir burdaki fiyat?? bide türkiyeye gelirken getirmek istiyorum doğal olarak gümrük te yaşanan sıkıntılar hakkında bilgisi olan var mı ? gümrüğe e-posta attım ama cvp gelmedi henüz.. Özellkle bu gümrük meselesi hakkında bilgi verir misiniz?
 
Son düzenleme:
kardeşim bırakın optimumu türkiyedekilerin hepsi irlanda optimumu tırt bunlar
amerikadan alırsanız tamam da...
muscletech ya da gaspari alın çok güzel wheyler var piyasada
 
kardeşim bırakın optimumu türkiyedekilerin hepsi irlanda optimumu tırt bunlar
amerikadan alırsanız tamam da...
muscletech ya da gaspari alın çok güzel wheyler var piyasada

Buradaki yorumlara bakıp suplement alan arkadaslar var ; öyle bir yorum yapmıssınız ki daha öncede aynı yorumdan yapmıssınız tırt felan şeklinde hem bu ürünü almış yeni başlayacak olan arkadasların hevesini kaçırıyorsunuz hemde yanlış yorumlarda bulunup insanların aklını karıstırıyorsunuz ; herkesin vücudunun tepkisi farklıdır ayrıca irlanda optimumu felan koskoca marka birkaç avrupa ülkesi için adına leke düşürmez 2 yılın enn iyi protein tozu ödülünü alan amerikanın en cok kullanılan protein tozundan bahsediyorsunuz
 
selamlar...
kilom 53-55 arası değişirdi... spora baslayalı 3 hafta oldu. başlamamdaki amaç kas olarak kilo artışı idi hocamın onerisiyle ve bodyforumtr de ki yorumları da okuyarak on whey ve on serious mass aldım. kullanalı 1 hafta oluyor..

dediğiniz gibi ürünlerin ikiside irlanda da yapılmış.. hiçde oyle TIRT.. falan değil. 1 hafta gibi kısa bi surede kilom 59 oldu (hayatımda 59 gormedim) ve kol kaslarımda bariz bir artış var bunu hissedebiliyorum..

whey olanı cappucino aldım serious mass cikolata... haftada 4 gun spora gidiyorum. urunleri sadece antreman sonrası kullanıyorum. ilk once whey i 1 bardak suya 1 kaşık (içerisinden cıkan kaşık) karıştırıp içiyorum.. 10 dakika bekleyip serious mass i 1 bardak süte 1 kaşık (whey in içinden çıkan kaşık) karıştırıp içyorum.. cappuciho nun tadı da cikolatanın tadıda süper sanki nesquik gibi.. iyiki almışım diyorum.. bakalım 1-2 ay sonra ne olacak cok merak ediyorum..

daha ne deyim bayram ziyareti için gezmelerde gorenler sana bişiler olmuş diyorlar.. bunları duydukca daha bi spora gidesim geliyor. cunku kendime soz verdim sadece antreman sonrası içicem diye buda spora gitmemi kaytarmamamı sağlıyor.. şimdilik bukadar umarım neyi almak istediğini bilmeyenlere yardımım olmuştur...
 
Arkadaşlar herkese merhabalar ,

Amacım konuyu saptırmak değil fakat malüm Türkiye de fiyatlar epey bi kazık.Bazı arkadaşlar konunun başındada söylemişler http://www.netrition.com/ adlı siteden sipariş vericem falan diye.Bende bu site üzerinden sipariş vermeyi düşünüyorum fakat ne karar sağlıklı ve güvenilir ? Bu siteden daha önce sipariş vermiş olan arkadaşlarımız var mı ? şimdiden teşekkürler.
 
ON Whey kullandım, son derece memnun kaldım. Daha sonra 1 kutuda gaspari myofusuin kullandım. birdaha kullanmayı düşünmüyorum. bugün, az önce 2 kutu daha ON Whey aldım. ON daki etkiyi gasparide göremedim, ayrıca sanki ölçülerimde küçülmelere neden olmuş gibi geliyor bana :( psikolojik olabilir. Opimumdan şaşmayı düşünmüyorum uzun bir süre. Tabi bir çok kişi için farklı etkiler gösterebilir. Ben çok memnun-dum, yine aldım yine memnun olacagımı düşünüyorum.
 
optimum'u yaklaşık 2 yıldır kullanmaktayım.

ultimate nutrition
hardline
muscle tech
ve optimum kullandım

optimum'um gerek suya karışması gerek tadı gerek etkisi olarak çok beğeniyorum.
forumda tırt mırt yazan arkadaşlarda sanırım başka ürün getirenlerin tanıdıkları vs. ürüne karalayıcı yorum yazdıkça bedavadan shaker vb. istiyorlar.. irlanda yada nerde üretiliyor bilmiyorum ancak ürün gerçekten başarılı. keşke ithalatçısı daha makul fiyatlara bize sunsaydı diyorum.

optimum'um kreatin'ini de kullandım, kreatini beğenmedim, mono-hydrate olmadığındanmıdır nedir anlamadım ama diğer kreatinlere göre vasat.

protein tozunun vanilya hariç tüm aromalarını kullandım, tat meselesidir herkese göre değişebilir ancak

1-mocha capuccino
2-duble çikolota
3-çilek/muz olarak sıralarım

capuccino yoksa çikolatalıda alırım ama asla bi daha çilek muz almam hiç beğenmemiştim,fakat beğenenler olabilir :)


işin enteresanı en çok kullanılan ve en çok çamur atılan ürün optimum.. malum meyve veren ağaç taşlanır :) yok amerikadakini kullanmışta sanki kolu 42 cm olmuşta burdakiler kötüymüş kolu 39'a düşmüş :D bu tarz konuşan tipler genelde spor salonlarında kızların çalıştığı 2-4 kg'lik ağırlıklarla kimse yokken çalışan tipler olurlar :D

benim forearm'ım kalığınlığındaki triceps'iyle gelip bana nasıl triceps çalışmam gerektiğine dair işime karışan tipler :D
 
Arkadaşlar herkese merhabalar ,

Amacım konuyu saptırmak değil fakat malüm Türkiye de fiyatlar epey bi kazık.Bazı arkadaşlar konunun başındada söylemişler http://www.netrition.com/ adlı siteden sipariş vericem falan diye.Bende bu site üzerinden sipariş vermeyi düşünüyorum fakat ne karar sağlıklı ve güvenilir ? Bu siteden daha önce sipariş vermiş olan arkadaşlarımız var mı ? şimdiden teşekkürler.

Gümrükte sorun çıkmaz mı diyorsun ?? :D:D:D
 
kardeşim bırakın optimumu türkiyedekilerin hepsi irlanda optimumu tırt bunlar
amerikadan alırsanız tamam da...
muscletech ya da gaspari alın çok güzel wheyler var piyasada

Yani çin malı desen bile bir yere kadar kabulüm ama irish demen çok garip. Dünya pazarında 3 ülkenin proteini kullanılır ; USA-GERMANY-CHINA bütün markalar buralardan alır hammadesini. Optimum irlanda malı değil USA malıdır avrupa'ya girerken ilk olarak adaya inip oradan dağıtıldığı için Ireland yazıyor alabilir.

Öyle bir yorum yazmışsın ki yorumunu okuyan biri ürün ne kadar iyi olursa olsun soğur ve placebo etkilerini tersten yaşar. Yazık yaptığın yoruma.
 
okudum okudum anlamadım valla . şimdi bu whey i nasıl kullanıyoruz. kaç çay kaşığı ne kadar suyla günde kaç kere ne zaman yazarsanız çok sevinirim vallahi.
 
en güzel tada sahip protein.özellikle mocha'sı
 
tadi çok güzel suyla tüketemem normalde ama bunu tüketebiliyorum double çikolata tavsiye ederim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:50 ----------

okudum okudum anlamadım valla . şimdi bu whey i nasıl kullanıyoruz. kaç çay kaşığı ne kadar suyla günde kaç kere ne zaman yazarsanız çok sevinirim vallahi.
hedefine göre değişir sabah antrenman öncesi ve antrenman sonrası olmak üzere günde 3 defa 250-300 ml soğuk su veya yağsız sütle karıştırılabilir yani kullanım sayısı hedefe bağlı
 
1 yılı aşkındır kullamdığım whey'i değiştirdim
hem muscletech hem gaspari aldım
bakalım insanların çamur attığı kadar kötümüymüş bu optimum
1 ay içinde çıkar ortaya :)
 
Ben de optimumcuyum zaten tescilli bir marka aldigi oduller de cabasi.Yeni urunu hydro whey de 2010 un en iyi yeni urunu secildi(yanilmiyorsam) bunda da bcaa yuksek oranda whey standarta nazaran.
 
Back
Yukarı