Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
O.N Gold Standard Whey 2273 gr bahsettım urun bu 4 leventte subesı tam olarak nerede tarıf edebılırmısın bana orayı ? ben avrupa yakasında bu urunu ucuz alabılecegım bıyer bulamadım yardımcı olabılırsenız sevınırım

Dostum internetten satış noktalarına bakarsan bulursun, telefon numarasını alıp tam adresini alabilirsin,
4.levent metrosunun orada

beyler bnde bu spora yeni başlayanlardan biriyim ve protein tozu kullanmak istiyorum 4.5 kg optimum nutritionu 200 tl ye buldum bir alışveriş sitesinde burdur'dan biri satıyo,bu fiyatı gornce insanın aklına acaba sahtemi sorusu geliyor siz ne dersiniz teşekkürler..

beyler bnde bu spora yeni başlayanlardan biriyim ve protein tozu kullanmak istiyorum 4.5 kg optimum nutritionu 200 tl ye buldum bir alışveriş sitesinde burdur'dan biri satıyo,bu fiyatı gornce insanın aklına acaba sahtemi sorusu geliyor siz ne dersiniz teşekkürler..

naptın hacıt sen?
5lbs si zaten 2,3kg ve 165 lira.. 4,5 kgdan bahsediyorsun ayıptır

krewman bnde şaşırdım zaten o yuzden sizinle paylaşmak istedim daha hiç kullanmadım protein tozu nasıl bişeydir bilgim yok sahteside gelse ayırt edemem yani en temizi güvenilir yerlerden almak

Mardin de yaşıyorum burada bu ürünün 950 gramı 100 tl 2200 gramı 200tl mecburen azar azar alıyoruz bazı arkadaşlar 140 liraya görürseniz alın demiş bizim için hayal

Mardin de yaşıyorum burada bu ürünün 950 gramı 100 tl 2200 gramı 200tl mecburen azar azar alıyoruz bazı arkadaşlar 140 liraya görürseniz alın demiş bizim için hayal

İnternetten alışveriş sitelerinden ucuz fiyatlara daha ucuza pek ala bulabilirsin.Kargo ile istediğin heryere de göndertebilirsin.

şu bir gerçek ki
türkiyede tüm satan yerlerde optimum lar irlanda da üretilen optimumlar bizzat araştırdım
amerikan optimumu değil
irlanda temsilciliğindne geliyor
dublin ireland
üstünde bizzat okudum hepsinin...
arkadaşlar bu ürün yerine
gaspari myo fusion ya da muscletech nitro tech gibi ürünleri seçmelisiniz
ya da
ameriakdan gelen tanıdıklarınıza bizzat amerikan optimumu aldırın

arkadaşlar bende daha bugün aldım ilk defa kullanacağım...ilk olarak şunu soracaktım : içinden 1 tane kaşık çıktı : bu kaşığın aşağı yukarı yarı seviyesinde bir çizgi var ama rakam yazmıyor, acaba 1 servis (30 gr) dediğimiz zaman tozu o çizgiye kadarmı dolduracağım yoksa kaşığın ağzına kadarmı ?
birde yarım yağlı süt veya meyve suyu ile kullanımda 1 servis (30gr) için kaç ml. içecek kullanmamı önerirsiniz ?

bundan önce ara ara 3-4 firmanın protein tozunu kullandım,bunda sevmediğim özellik suyla karışım yapıp çalkalayıncaki nekadar çalkalarsan çalkala köpürmemesi?, sizce bu normalmi?,diğer protein tozlarının hepsi köpürüp shakerın içinde 2-3 cm hacmi artarken bu neden aynen sanki sallamamışsın gibi banamısın demeden duruyor?

(herzaman 200-250 ml suya 2 ölçek kullanıyorum)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:43 ----------

Bu arada ürünün TR de pahalı olduğu söyleniyor,evet trdeykende 2200 ünü kullanmıştım,135 tl civarına almıştım,ama şuan yurtdışındayım ve burada 4.5kg mını 90 dolara aldım...oranlarda ciddi farklılıklar var...

evet kesinlikle köpürmüyor. veya çok az köpürüyor belli bile olmayacak kadar. Katılaşmada yapmıyor. sadece suyun rengini ve tadını değiştiriyor :)

Türkiyede fiyatı yurt dışına göre en az 2 kat pahallı malesef.

aynen...demek istediğimi güzel tarif etmişsin :) suyun rengini ve tadını değiştiriyor sadecee...

ama trdeyken blender a 2 ölçek toz , 1 muz ,ve 250ml yağsız sütü boşaltıp 1dk yakın karıştırdığında olağanüstü bir tadı ve yoğunluğu oluyor, o tadı özledim, burda şimdi blenderla falan uğraşasım gelmiyor,zamanım kısıtlı döküyorum suyu iki çalkalayıp dikiyorum kafaya bitti...:)

yukarda irlandadan geldigi söylenmiş dogrudur zaten satan kişilerde söylüyor amerikan alın paranızı baska sekilde degerlendirim derim kolay gelsin...

Back
Yukarı