Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
arkadaşlar ürün şu anda elime ulaştı.Ancak kapağın altındaki beyaz güvenlik bantı yerinde ama yapışık değil.Ve kutunun içinde yaklaşık 3 parmak boşluk var.Bide bunun içinden ölçek çıkmıyor mu ? Ben ilk defa aldım içinden ölçek felanda çıkmadı.Bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen.Bende ürünü satın aldığım yeri o 3 parmaklık boşluğa sıkıştırıyım.

korkulcak bişey yok 2 parmak boşluk iyi bile, benim optimumda daha fazla boşluk var icinde ölcek olmalı karıştır biraz...

ölçek

ölçek çıkıyo arkadaslar içinden kesinlikle ama altlarda oluyo bazen o yüzden karıstırmanız yada dökmeniz lazım bi kaba.bu ürün gercekten kullandıgım en iyi protein duble çi,kolatalısını kullanmama ragmen abartı bi tadı yoktu gayet de güzel di hic köpürmüyodu arkadasıma da cilek-muz aldık onun tadı daha muhtesem optimum gercekten cok kaliteli bi ürün simdi sahibinden den vanilyalı optimum hydro builder aldım adam amerikadan getirtti gercekten muhtesem bi ürün tat olarak da içerik olarak da optimumum türkiye distrübütörü çok kötü oldugu için malesef hicbi ürününü Türkiyeye getirmiyolar getirdikleri ürünlerde hep son kullanma tarihi yakın olan baska ülkelerin çöpe atmaya hazırlandıgı ürünler sahibndende amerikan ürünleri satanlar var tavsiye ederima32

İyi ya içim rahatladı teşekkürler =) Tadı gayet hoş geldi bildiğimiz nesquik gibi ama 1 ay sonra bayarmı baymazmı bilemem tabi... pek baycak gibide durmuyo.

duble çukulata geldiği gibi alacağım hiç bir yerde bulamadım ******.com da yok :S

arkadaşlar ürün şu anda elime ulaştı.Ancak kapağın altındaki beyaz güvenlik bantı yerinde ama yapışık değil.Ve kutunun içinde yaklaşık 3 parmak boşluk var.Bide bunun içinden ölçek çıkmıyor mu ? Ben ilk defa aldım içinden ölçek felanda çıkmadı.Bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen.Bende ürünü satın aldığım yeri o 3 parmaklık boşluğa sıkıştırıyım.

O beyaz bant yurtdisinda satilanlarda da yapisik olmaya biliyor veya en fazla uflesen kalkacak tarzda yapisik oluyor

istanbulda oturuyorum duble çukulatalısını uygun bir fiyata hangi siteden veya nereden alabilirim güvenilir bildiğiniz bir yer veya site var mı acaba?

Yeni whey alacağım artık Gaspar ve Muscletech ten kutu kutu bitirdim,Yeni ürünler denemek istiyorum...
Ultimate Prostar ve Optimum arasında kaldım dostlar ikisini de kullananlar var mıdır?Öneri?

ultimate prostar ve optimum gold kullanmış birisi olarak ultimate'i tavsiye ederim.değerleride optimuma göre çok daha iyi.ultimate prostar,%83 ile sınıfındaki en yüksek protein değerine sahip protein tozu.EAA değerleride gayet yüksek.tadı optimum kadar hafif değil yalnız ama kötü değil yinede.çileklisini kullanmıştım ben.tadı en başta çok hoşuma gitmişti fakat 15 günden sonra baymaya başladı hafiften.

angryhun sen genrise kullanmıştın degilmi yanlış hatırlamıyorsam?
kullandıysan optimumla kıyaslanabilirmi?
nasıl buldun?

evet genrise kullandım ve halen evde var 3 kutu.1 kutu whey(muzlu),1 kutu isolate(çikolata),1 kutuda isolate complex mevcut elimde.antreman sonrasına 2-3 defa isolate complex olanı kullanmıştım,fena değildi.fakat kıyaslayacak pek durumum yok.çünkü genriseları gün içinde,sabah kalkınca,gece uyanınca şeklinde kullanıyordum genelde.optimum veya elimde 2.protein olarak ne mevcutsa onuda antreman sonrası olarak kullanıyordum.gece uyanınca protein tozu içerim ben,sabah yerine.fakat protein tozlarının içeriğindeki şeker yüzünden hemen uykum kaçardı.isolate complex tatlandırıcı,karbo içermediğinden uykumu kaçırmıyordu.tadı hoşuma gitmedi ama en sevdiğim özelliği bu olmuştu yani :) gün içinde kullanmak için genrise ı tavsiye ederim.aynı proteine daha fazla para vermeye gerek yok bence..

evet genrise kullandım ve halen evde var 3 kutu.1 kutu whey(muzlu),1 kutu isolate(çikolata),1 kutuda isolate complex mevcut elimde.antreman sonrasına 2-3 defa isolate complex olanı kullanmıştım,fena değildi.fakat kıyaslayacak pek durumum yok.çünkü genriseları gün içinde,sabah kalkınca,gece uyanınca şeklinde kullanıyordum genelde.optimum veya elimde 2.protein olarak ne mevcutsa onuda antreman sonrası olarak kullanıyordum.gece uyanınca protein tozu içerim ben,sabah yerine.fakat protein tozlarının içeriğindeki şeker yüzünden hemen uykum kaçardı.isolate complex tatlandırıcı,karbo içermediğinden uykumu kaçırmıyordu.tadı hoşuma gitmedi ama en sevdiğim özelliği bu olmuştu yani :) gün içinde kullanmak için genrise ı tavsiye ederim.aynı proteine daha fazla para vermeye gerek yok bence..
Genrise'ı tavsiye etmende sahibini tanımanın etkisi varmı?

antrenman sonrası icin nasıl kullandınızmı hiç? şu aralar bir deneme arayışı icerisindeyim...

ilk üç kutu proteinim O.N du ... Diğerlerinden çok farklı değil , ama ben aldığımda 125 TL civarıydı ....

Ant.sonrası için 160 yerine biraz daha werip örneğin 200 TL gibi , weider alabilirsin ....

optimum duble choclate kullanıyorum . bu senenin 12 . ayına kadar son kullanma tarihi var ancak yazın bi süre ara vermiştim kullanmaya 4 ay kadar
tekrar başladığımda dilimde acılık bıraktığını farkettim . Sürekli olmuo ama ara ara acılık gelio dilime sizce neden oolabilir.

Optimum'dan şaşmam fakat bazen değişiyorum mesala bundan once serius mass kullanıyordum fakat 2 scoop ve kaşıkları kocaman ! bu sayede cabuk bıtıyordu tek proplemleri bu !

optimum

optimum mu muschletech mi diye soran arkadasbu soru hic sorulmaz bile muschletech in sadece balon sisme bi reklam ürünü oldugunu bilmeyen yok sen hangi alemde kaldın hocam su sitede optimum kullananlar ile muscleteceh kullananları karsılastırsak optimumun yarısına bile gelmez bunun nedeni fiyat mı hayır muscletech nitrotech i gnc den gold kartla 151 tl ye aldım sitelerde genelde 161 tl civarı optimum u 165 tl ye aldım fiyat olarak bi fark yok ama memnuniyet herkes memnun optimumdan ama muscletech i genelde bi kullanan bidaha kullanmıyor yorumlardan okudugum kadarı ile bench_Oayrıca amerikada en cok satan marka optimum dur ayrıca optimum u site degil kullanıcılarbirinci secti sitedeki puanlamalar kullanıcı oylamaları ile yapılıyor.bu arada optimumcu falan degilim ama deneyimlerime dayanarak kesinlikle optimum tam bi kalite ben sürekli degistiriyorum proteinimi su an weider premium whey le optimum hydro builder kullanıyorum kombine ederek weider cok kaliteli bi toz karısımı 30 saniye köpürmesi hic yok ama tadı berbat koz helvası sanırım cilek muz Türkiyede satılsaydı on numara olurdu hic begenmedim koz helvasını acımtırak

Back
Yukarı