muscledude lütfen bundan sonra ekleyeceğin resimler farklı açılardan pozlar içersin..
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
başlığı kitlenen ve yasaklanan birçok üye varken bu arkadaşa gerçekten taviz verilmiş.gereken hassasiyeti yönetimden bekliyoruz.
ayrıca 3 yılda bu ölçülere doğal beslenme ve kürle ulaşılabileceğini sanmıyorum.hormon kullanmışsın gibi geliyor bana.boyunda baya var çünkü.aynı boyda olup 15 yıldır çalışıpta (her türlü beslenme ve program bilgilerini uyguladığı halde) 42 yi geçemeyenler çok.programla doğal beslenmeyle bi yere kadar.
yanlış anlaşılmasın görüntü süper.bende böyle olmak isterim yani.tebrikler.
muscledude lütfen bundan sonra ekleyeceğin resimler farklı açılardan pozlar içersin..
başlığı kitlenen ve yasaklanan birçok üye varken bu arkadaşa gerçekten taviz verilmiş.gereken hassasiyeti yönetimden bekliyoruz.
ayrıca 3 yılda bu ölçülere doğal beslenme ve kürle ulaşılabileceğini sanmıyorum.hormon kullanmışsın gibi geliyor bana.boyunda baya var çünkü.aynı boyda olup 15 yıldır çalışıpta (her türlü beslenme ve program bilgilerini uyguladığı halde) 42 yi geçemeyenler çok.programla doğal beslenmeyle bi yere kadar.
Hormonlupatates forum kuralları güncellenmeden önce açılmış bir başlık bu zaten forumda o zaman diliminde açılmış olan bir çok başlık hala mevcut kilitlenmemiş durumda zaten diez gerekli uyarıyı yapmış bir önceki mesajda.
Zaten gerekli pozlarla başlık açmak sizin de bildiğiniz gibi bizim lehimize bir kural,hatırlıyorum o dönemde saçma sapan resimler yüklenmeye başlandıkça bu kural getirilmişti çok da iyi oldu.
Kür konusuna gelicek olursak yapmıştır yapmamıştır orasını bilemem ama yapmadım diyorsa da yapmamıştır ki küre girmiş olsa bile muscledude çok iyi çalışmış ve yaptığı kürün hakkını vermiş her küre giren de böyle olamıyor sonucta bu vücutta gerçekten çok büyük bir emek var.
Kendisini tebrik ediyorum.
İyi çalışmalar dilerim.
muscledude tebrikler,kullandığın supplementler hakkında biraz bilgi verebilir misin?
muscledude, Vücudun süper gerçekten. Bu spora gönülden emek verdiğin belli. Hele o avatardaki resimde pazu çok iyi duruyor.Sivrilik olayı çok iyi. Bende bicepslerimle övünürdüm sivri olduklarından dolayı fakat senin bicepsler aşmış. Biraz övünme gibi olacak ama kendime derim kürsüz böyle vücut yapabiliyorsam kürle nasıl olurum diye fakat senin kürlü halini düşünemiyorum bile... Tebrikler
Mesele emek vermekse bu spora gönül veren herkes mutlaka işin hakkını veriyordur.Ben ramazandan dolayı gece 24:00'larda antrenman yapıyorum.O zaman fark kullanılan supplementlerde bence.İş birazda ekonomik imkan meselesi.
ilk mesajın baslıgı kitlenen bir cok yasaklı üye olmasıda cok ilginç foruma attıgınız ilk mesajda bunu direk kesfettiginiz için sizide ayrıca tebrik ediyorum. insanları aptal kendinizi komik zannetmeyin lütfen...
Mesele emek vermekse bu spora gönül veren herkes mutlaka işin hakkını veriyordur.Ben ramazandan dolayı gece 24:00'larda antrenman yapıyorum.O zaman fark kullanılan supplementlerde bence.İş birazda ekonomik imkan meselesi.
peki biraz idman ve beslenme programından bahsedermisin.
haklısın oktayhan.muscledudenin emeğine birşey demiyoruz saygılıyız ama benim demek istediğim aynı emeği gösteripte sonuç alamayan insanların imkansızlıktan gelişemediği.mesela sen kaç yıldır bb yapıyosun.vücudun iyi.kollar 42-43 gösteriyo.doğalmı?
kollar hormonsuz 50 zor.