• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

muscledude - herkeze slm.

Gerçekten hayal ettiğim bir vücud kollar ve omuzlara hayran kaldım.Tam olarak kaç yıldır bu sporla uğraştınz..

aynı boydaymışız muscledude yeni resim koyarsan yağ oranınla beraber koyarsan daha iyi olur merak ediyorum yeni resimlerini aynı boy ve aynı kilodayız ama tabiiki senin kas oranın daa fazla:D çok başarılı bir vücud başarılar dilerim.

5 Senede gerçekten süper bir sonuç, tabi ki 5 sene önce başlarken yine hacimli vücudun vardı sanırım.

jay'in yanındada pek kücük kalmamıssınız tebrik ederim mükemmel hatta 5sene sonra sahip olmak istedigim vücudun tıpkısının aynısı umarım bende sizin gibi olabilirim iyi çalışmalar.

teşekkür ederim.umarım herkes emeğinin karşılığını akıttığı terinin her damlasına kadar alır.herkesin hedefleri farklı..inş.herkes hedefine ulaşır. kolay gelsin

tşk. boyum 190-192 arası kilomda şimdi 102-103 civarı. inan ölçülerimi almadım ne zmndır.ama geçen kolumu ölçtük soğuk 47 flndı .
2007 de açılmış konu ve biri sorduğunda yanlış hatırlamıyorsam 46cm demişsin soğuk ve aralıksız devam etmişsin sanırım sormak istediğim belli bi seviyeden sonra gelişme duruyor mu?

2007 de açılmış konu ve biri sorduğunda yanlış hatırlamıyorsam 46cm demişsin soğuk ve aralıksız devam etmişsin sanırım sormak istediğim belli bi seviyeden sonra gelişme duruyor mu?

o günden sonra bulk olarak 50 leri görmüştüm kolumda ama bu ölçüm biraz daha yağdan ve sudan arındırılmış ölçü.ama yinede tam definasyon diyemem tabi.yarı bulk.tabi yinede senin de sorduğun gibi belli bi plato ya takılıyor vücut.ve o dönemi atlatmak biraz uzun sürebiliyor.

muscledude, yiğit kardeşim sakatlığın ne alemde? inşallah atlatmışsındır. Ben genelde salona sabahları geldiğimden karşılaşamıyoruz. Sen mütavazi davrandığın için müsadenle senin hakkında ben yorum yapmak isterim. Öncelikle kardeşimiz aslanlar gibi bir delikanlı, boy,pos yakışıklılık hepsine sahip. Bu sporda müsabık bir yarışmacı. Beslenme olsun VG olsun her konuda temel eğitimini almış bir profesyoneldir, deyim yerindeyse, bu yola hayatını koymuş. Adam gibi adamdır kendisi. Yiğit sana; Sakatlıktan uzak, sağlıklı spor dolu bir hayat dilerim kardeşim.

muscledude, yiğit kardeşim sakatlığın ne alemde? inşallah atlatmışsındır. Ben genelde salona sabahları geldiğimden karşılaşamıyoruz. Sen mütavazi davrandığın için müsadenle senin hakkında ben yorum yapmak isterim. Öncelikle kardeşimiz aslanlar gibi bir delikanlı, boy,pos yakışıklılık hepsine sahip. Bu sporda müsabık bir yarışmacı. Beslenme olsun VG olsun her konuda temel eğitimini almış bir profesyoneldir, deyim yerindeyse, bu yola hayatını koymuş. Adam gibi adamdır kendisi. Yiğit sana; Sakatlıktan uzak, sağlıklı spor dolu bir hayat dilerim kardeşim.

nezih abicim övgü dolu sözlerin için teşekkür ederim.bodyforumtr ye üye olduğunu bilmiyordum.msj'ını görünce şaşırdım dogrusu :) sakatlık yavaş yavaş düzeliyor.İlk zamanki ağrılar ,sorunlar azaldı iyice..ama operasyon geçirmedim.yakında bi sabah uğrarım konuşuruz.diet yapıcaktın ne oldu ne bitti bi bakarız beraber.saygılar.

gayet iyisin!!!SPORA 2 YIL ARA VER SEN NE olur aacaba ??? :

edit : lütfen yazım diline dikkat ediniz..kuralları okuyunuz..

Son düzenleyen: Moderatör:
kurallara uygun foto eklenmediği zaman kilitlenen bir çok başlık gördüm forumda...

bu konuda da kurallara uygun bir foto göremedim. Ancak, ne hikmetse 2007'den beri aktif bir başlık...

resim ekleme kuralları bazı başlıkların açılmasından sonra üretilmiştir..

gayet iyisin!!!SPORA 2 YIL ARA VER SEN NE olur aacaba ??? :

edit : lütfen yazım diline dikkat ediniz..kuralları okuyunuz..

Bende sana sormak isterim. Sözkonusu arkadaşımız veya bu sitede bu spora gönül vermiş arkadaşlarımız adına, mecburiyetten iki yıl ara vermek zorunda kalsalardı SEN ONLARI NE DURUMDA GÖRMEKTEN MUTLU OLURDUN?

edit : büyük harf kullanmak kurallara aykırıdır!

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı