Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
kardesım en ıyı dostlarıdan bırıdır ve ıyı bır sporcudur su ankı halı butun resımlerden daha ıyıdır ılerıde daha ıyı olacagana emınım basarılar kardesım
gercekten iyi bi vücut yapmışsın kürlerin hakkında bilgi vermek istersen sevinirim
Teşekkür ederim Crespo.Senin vücutta çok başarılı..
kısaca kendimden bahsedeyim.
Boy:190
Kilo:110
Ölçülerimi uzun süredir almıyorum.Zaten ölçü almak gibi bir merak'ım olmuyor nedense..ama kolumun şu sıralar 50 cm geldiğini gördüm.Ölçü olarak bu kadar yazabilirim.Genellikle yoğun supplement kürleri yapıyor ve beslenmeme çok özen gösteriyorum.Fotodan da görüldüğü gibi henüz bulk bir durumdayım.Mümkün olduğunca kalorisi yağdan gelen besin maddelerinden uzak durmaya çalışıyorum.Temiz carb. ve protein kaynaklarıyla besleniyorum.haftada 6 gün idman yapmaya özen gösteriyorum.1 günde dinlenme.Kış döneminde genel olarak ölçü ve kuvvet artışı için piramit sistemiyle çalışıyorum.havaların ısınmasıyla beraber çok tekrarlı tri set veya süper set sistemini yapıyorum. tekrar teşk.
hmm 1.90 boya göre çok iyi çalışmışsın , benmde boym 1.87 falan ve kollar uzun olduğundan zor büyüyor ama o zmanda kesinlkle çok daha güzel duruyor kısa insanlara göre , başarılarının devamını dilermthums: