• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

muscledude - herkeze slm.

iyi çalışmalar

bende herkes gibi zaman içinde foto güncellemeye devam ediyorum.olumlu olumsuz eleştirileriniz için şimdiden tşkler.:p

Eklentiler

• kçk.jpg
    kçk.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 1.872
Eski haline oranla çok daha iyisin, yağları atmışsın, ancak hacminde durduğu yerde duruyor. İşte bu süper olmuş... Şuran eksik buran eksik diyemem, cidden başarılı tebrikler...

kardesım en ıyı dostlarıdan bırıdır ve ıyı bır sporcudur su ankı halı butun resımlerden daha ıyıdır ılerıde daha ıyı olacagana emınım basarılar kardesım

teşekkürler

kardesım en ıyı dostlarıdan bırıdır ve ıyı bır sporcudur su ankı halı butun resımlerden daha ıyıdır ılerıde daha ıyı olacagana emınım basarılar kardesım

iyi dileklerin ve güzel sözlerin için çok saol boracım..Biliyorsun bu sporu öğrenmemde senin de çok emeğin geçti.Camiadaki popülerliğin ve tecrüben su götürmez bir gerçek.Değerli bilgilerini paylaştığın için teşekkür ederim.

gercekten iyi bi vücut yapmışsın kürlerin hakkında bilgi vermek istersen sevinirim

gercekten iyi bi vücut yapmışsın kürlerin hakkında bilgi vermek istersen sevinirim

Teşekkür ederim Crespo.Senin vücutta çok başarılı..
kısaca kendimden bahsedeyim.
Boy:190
Kilo:110

Ölçülerimi uzun süredir almıyorum.Zaten ölçü almak gibi bir merak'ım olmuyor nedense..ama kolumun şu sıralar 50 cm geldiğini gördüm.Ölçü olarak bu kadar yazabilirim.Genellikle yoğun supplement kürleri yapıyor ve beslenmeme çok özen gösteriyorum.Fotodan da görüldüğü gibi henüz bulk bir durumdayım.Mümkün olduğunca kalorisi yağdan gelen besin maddelerinden uzak durmaya çalışıyorum.Temiz carb. ve protein kaynaklarıyla besleniyorum.haftada 6 gün idman yapmaya özen gösteriyorum.1 günde dinlenme.Kış döneminde genel olarak ölçü ve kuvvet artışı için piramit sistemiyle çalışıyorum.havaların ısınmasıyla beraber çok tekrarlı tri set veya süper set sistemini yapıyorum. tekrar teşk.

Teşekkür ederim Crespo.Senin vücutta çok başarılı..
kısaca kendimden bahsedeyim.
Boy:190
Kilo:110

Ölçülerimi uzun süredir almıyorum.Zaten ölçü almak gibi bir merak'ım olmuyor nedense..ama kolumun şu sıralar 50 cm geldiğini gördüm.Ölçü olarak bu kadar yazabilirim.Genellikle yoğun supplement kürleri yapıyor ve beslenmeme çok özen gösteriyorum.Fotodan da görüldüğü gibi henüz bulk bir durumdayım.Mümkün olduğunca kalorisi yağdan gelen besin maddelerinden uzak durmaya çalışıyorum.Temiz carb. ve protein kaynaklarıyla besleniyorum.haftada 6 gün idman yapmaya özen gösteriyorum.1 günde dinlenme.Kış döneminde genel olarak ölçü ve kuvvet artışı için piramit sistemiyle çalışıyorum.havaların ısınmasıyla beraber çok tekrarlı tri set veya süper set sistemini yapıyorum. tekrar teşk.

hmm 1.90 boya göre çok iyi çalışmışsın , benmde boym 1.87 falan ve kollar uzun olduğundan zor büyüyor ama o zmanda kesinlkle çok daha güzel duruyor kısa insanlara göre , başarılarının devamını dilermthums:

hmm 1.90 boya göre çok iyi çalışmışsın , benmde boym 1.87 falan ve kollar uzun olduğundan zor büyüyor ama o zmanda kesinlkle çok daha güzel duruyor kısa insanlara göre , başarılarının devamını dilermthums:

bunu daha önce de bi yerde söylemissin...kisa insanlara göre zamanla daha iyi oluyor diye. ne alaka ? senin tabirinle uzun insanlar idman yaptikca bilekleri incelip kas kökleri mi uzuyor ? yoksa uzun insanlar idman yaptikca üzerlerine Allah tarafindan bir estetik mi iniyor? bu spor sadece koldan olusmuyor, yakin zamanda bunun farkina varmani dilerim.

III.v.g show festivalinden;

2007 wabba world şampiyonu serdar aktolga hoca ile ..

Eklentiler

• Fotoğraf-0231.jpg
    Fotoğraf-0231.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 1.513
:o 2008 in 3. ayından fotolar.

Eklentiler

• kyt.jpeg
    kyt.jpeg
    145 KB · Görüntüleme: 1.723
  • ttt.jpeg
    ttt.jpeg
    538,2 KB · Görüntüleme: 1.656
kütleli birisisin, hacmin iyi, derin kalın değil, bu iyi bir avantaj..biceps-triceps uyumu çok iyi gözüküyor..göğüsler, kütleli ve dolgun ama biraz flat olması lazım..göğüs boşlugu ,yani iç göğüsü iyi tamamlamışsın, ama üst göğüse de biraz hacim katıp doldurabilirsen, göğüslerden cok iyi bir görüntü elde edeceksin..bunun içinde cok tekrarlı pullover, incline dumbell press, close grip incline bench press, incline dumbell fly vs.. gibi hareketler iyi gelecektir..

bu vücutta adonis kası kolay cıkacak gibi duruyor, ama biraz ugrasman lazım..mideye pek önem vermiyorsun herhalde, ya da üşeniyorsun..

açıkcası, kollarının yanında omuzlarda biraz hacimsiz kalmış, özellikle omuz başları..onlara agırlık vermelisin daha güzel bir görüntü için..trapezlerin bu kütleyi taşıyacak düzeyde..

önkolların güzel, kevin levrone nin önkollarını andırdı bana..onun da önkolları cok iri değildi ama çok şık duruyordu..sende de aynı izlenimi verdi bana..

daha da iyi ve kütleli olman dileğiyle..

Muscledude ben seninle aynı spor salonundayım , resminden tanıdım , Can Pınarbaşı , başlayalı 1 ay oldu hani uzun boylu sıska biri var ya 17 yaşında falan , hatırlarsın ya :)
Bence bu resimlerden daha iyisin şu an.
Dedikleri gibi kütlene diyecek yok.
Benim de boy 1.92 , senin kadar kütleli olamam herhalde kilom çok az gördüysen bilirsin zaten. 1 ay oldu adaptasyon bitti işte , pztsi başlıorum gerçek programıma. Yaza kadar yapıcam şimdilik. Önümüzde öss var , dersaneyle beraber yürütebilirsem seneye de giderim inş.

Teşekkürler sana da başarıLar (:
Benim senin gibi kütleli olmam zor Usain Bolt gibi olsam yeter bana ..

şuanda 100 kg yum. hafif bi sakatlık geçiriyorum.fazla yüklenmeden devam.deltoids için elimden geleni yapıyorum.ileride adam olucak inş. tşkler güzel yorumun için.

Back
Yukarı