ezberimsin1986
Üye
Arkadaşlar gecen hafta mhp takeoff aldim günde iki adet atiyorum,ben enerji versin diye almistim ama daha da halsiz hissetiyorum kendimi.iki hafta sonra 3 km koşu mekik ve şinavdan sinava girecegim sizce ek olarak hangi ilaclari almam lazim lütfen yardim...özellikle formdaki duayenler abiler bilgilerinize ihtiyacim var şimdiden cok tsk ettim...
Mhp ye bi sürü para verdim yorumda yok biraz bu konu hakinda da bilgi almak istiyorum
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19.05.11 00:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18.05.11 22:37 ----------
Konuyu yanlış yeremi açtım acaba kimse yardımcı olmuyor flexor admin yardımına ihtiyacım var ?
Mhp ye bi sürü para verdim yorumda yok biraz bu konu hakinda da bilgi almak istiyorum
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19.05.11 00:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18.05.11 22:37 ----------
Konuyu yanlış yeremi açtım acaba kimse yardımcı olmuyor flexor admin yardımına ihtiyacım var ?