dungean
Üye
Meyve yerine meyve suyu tüketmemin sebebi hızlı bir biçimde vücuda enerji verebilmek.Meyvenin posası sindirimi yavaşlattığı için sabah kalkar kalkmaz alma amacımla çelişiyor.Ara öğün olarak tercih ediyorum meyveleri.Senin de söylediğin gibi muz tüketiyorum genellikle antrenman öncesinde
Kreatini antrenman öncesi 5 gr civarında alıyorum güç vermesi için ama vücut alıştı sanırım,artık eskisi gibi bir güç verdiğini hissetmiyorum.Antrenman sonrasında da bir 5 gr daha alsam mı diye düşünüyorum ama fazla gelebileceği için şüphelerim var.Ne dersin bu konuya ?
Creatine kullanımını zamanında çok araştırmıştım. Çoğu kişi, kaynak creatine'in iyi bir post-workout ürünü olduğunu ve post-workout kullanımının daha iyi etki vereceğini söylüyor. Bazısı da 2.5 gr antrenman öncesi 2.5 gr antrenman sonrasını öneriyor. Kesin bir doğru yok anlayacağın bu konu hakkında. Kendin için en iyisini sen bulacaksın. Ama benim kafama yatan, antrenman sonrası... Yardımcı olması açısından, ben 5 gr creatine'i antrenman sonrasında alıyorum. Şu an için pre-workout kullanmıyorum.
P.S: İçinde keten tohumu olan versiyonuna ben anca 2-3 gün tahammül edebildim. Bağırsaklarımı aşırı derecede çalıştırıyordu.

Son düzenleme: