@lethe fish oil olarak Carlson'ı dene derim. Hem fiyatı uygun(3 tanesini 45 liraya bulabilirsin açık artırma sitelerinde), hem içeriği güzel.
Diz için(boyun içindi aslında da, gitmişken dize de baktırdım) bundan 5-6 ay önce ben de doktara gitmiştim. Aynı kütürdeme bende de olmuştu ve doktor MR istedi. Sonuç olarak, doktor, hafif menisküs başlangıcı var dedi. Glucosamine falan verdi hatta. Ama ben hap büyük olduğundan dolayı kullanamadım, duruyor öyle. Hala bacak antrenmanlarında çatırdar dizim.![]()
lethe ben glucosamini kullanmaya başladığımdan kısa süre sonra etki gösterdi öyle 6 ay falan sürmedi
tabi mucizeler yaratmıyor ama faydası kesin
ben çok memnunum
hatta bi ara artık body i bırakmak zorunda kalacağımı bile düşünmüştüm dirseklerim öyle ağrıyordu ama kısa sürede birkaç günde etkisini gösterdi
doktor bence iyi bir etki için demek istedi yada etkili bir kullanımı kastetmek istedi
ben canlı örneğiyim bende çok kısa sürede etki etki
ama tabi herkesin yapısı farklıdır
belkide içindeki diğer etken maddeler sayesinde ağrı çabuk geçmişti bilemiyorum
msm falan bi sürü madde var içinde
lethe sendede kalf problemi var gibi.benim kalfler 37 cm quad 61 cm kalfler uste gore cok siritiyor.ayni durum sendede var sanirim.tabi resim açısindanda kaynaklaniyor olabilir.
hocan dediğinkadar var hocana selamlar saygılar 52 yaş ve çok güzel bir vucut tebrikler
hocan aşmış ama sende süper gidiyorsun bence biçok insana motive kaynağı olabilirsiniz sende hocanda
![]()
Merak edip oturduğum yerde kabaca bir ölçü aldım.Quad 65'ten geniş,kalflar 44'ten geniş.İyi bir oran mı bir fikrim yok açıkçası.Fikir vermesi açısından kabaca bir ölçüm yaptım mezurayla.
Hocanın maşallahı varSalonun en iyisiyle antrenman yapmak kolay değil,insan ufacık hissediyor kendini.Şaka bir yana,elimden geldiği kadar faydalanmaya çalışıyorum hocanın bilgilerinden.Kısa vadede kol ve sırt konusunda hocayla yarışamam ama
Çok teşekkür ederim güzel yorumların için![]()
Hocanin triceps efsaneymis, gogus de oyleSoyledigin gibi poz vermeyi de oldukca iyi beceriyor.
Ayrica ben sana gobekli falan demedim elbette yahu. Poz kaynakli sanki obez gynolu biri gibi dedim, poz yuzunden iste, sacma bir poz cunku, sen "degisik" olarak nitelemissin ben de sacma dedim, alinacak bir sey yok vucudunun takir takir oldugunu biliyorum.
Quadlar da fena degilmis bu arada![]()