thechosenone
Üye
Benim yuzumde sivilce cikti, doktora gidemiyorum, 3 bin dollar istiyor bir kan testine.
Benim yuzumde sivilce cikti, doktora gidemiyorum, 3 bin dollar istiyor bir kan testine.
Lethe, neleri olcturdun?
Bildiklerime baktim iyi sonuclar gayet. Kreatin aliyor muydun test yaptirdigin donemde?
T3 tavan degere yakin biraz. Define buyumene sasmamak gerekkolestrol degerlerin, alt ve ast da iyi. Turp gibisin iste
![]()
kardeşim nerdeyse bütün mesajlarını okudum diyebilirim.fotograflarınıda inceledim.maşallah diyeyim nazar değmesin.çok güzel gelişme kaydetmişsin.şu iştah sorununa gelirsek bendede bazen 3-4 gün kadar sürüyor iştah sorunu.eğer müdahale etmessen bu böyle gider.sana hemen kendi taktiğimi söyliyeyim mutlaka iştahın açılacaktır.imkanın varsa sabah kalkar kalkmaz dut pekmezi içeceksin. eğer çok tatlı geliyorsa içine limon sıkabilirsin.eğer o yoksa kesinlikle bal yemeni öneriyorum 1-2 tatlı kaşıgı iştahını açmaya yetecektir.eğer oda yoksa basit şeker içeren hazır meyve sularıda idare eder. birde 2 gün süre ile öğunlerden 30 dk önce tatlı yemeni öneriyorum.bildiğimiz halka tatlı olabilir.baklava olabilir.ancak fazla değil sadece 1 tane ağır olursa öğün kaçırabilirsin.ve ara öğünlerini çıkar bir kaç gün süre ile.motive olabilmek için çok gerekli.iştahın açılınca yeniden ara öğün eklersin. kolay gelsin.dumbellllsAntrenmandan önce zorda olsa bir şeyler yedim demin.Çabuk motive olabilen biriyim ama şu iştah işi gerçekten kötü yahu.Düzene alıştıktan sonra insan eksik hissediyor kendini.
Videolara göz atacağım şimdi,antrenmandan önce biraz gaz almak adına
Greg Plitt'in BodyBuilding'de paylaşılan askeri antrenman videolarını takip ediyorum (Gerçi henüz ilk haftanın 3-4 videosunu detaylı izleyebildim),hoşuma giden ve orjinal gelen hareketleri uygun günlerde uyguluyorum ben de.Lise sağolsun İngilizce düzeyi oldukça iyi,takip etmesi sorun olmuyor![]()
kardeşim nerdeyse bütün mesajlarını okudum diyebilirim.fotograflarınıda inceledim.maşallah diyeyim nazar değmesin.çok güzel gelişme kaydetmişsin.şu iştah sorununa gelirsek bendede bazen 3-4 gün kadar sürüyor iştah sorunu.eğer müdahale etmessen bu böyle gider.sana hemen kendi taktiğimi söyliyeyim mutlaka iştahın açılacaktır.imkanın varsa sabah kalkar kalkmaz dut pekmezi içeceksin. eğer çok tatlı geliyorsa içine limon sıkabilirsin.eğer o yoksa kesinlikle bal yemeni öneriyorum 1-2 tatlı kaşıgı iştahını açmaya yetecektir.eğer oda yoksa basit şeker içeren hazır meyve sularıda idare eder. birde 2 gün süre ile öğunlerden 30 dk önce tatlı yemeni öneriyorum.bildiğimiz halka tatlı olabilir.baklava olabilir.ancak fazla değil sadece 1 tane ağır olursa öğün kaçırabilirsin.ve ara öğünlerini çıkar bir kaç gün süre ile.motive olabilmek için çok gerekli.iştahın açılınca yeniden ara öğün eklersin. kolay gelsin.dumbelllls