JackGhosen
Üye
Arkadaslar kas kaybetmeden göbegi eritmek hayalmi yoksa mümkünmü.mümkünse nasıl? Şu soruma cevap vericek bi hayırsever varmı aceba)
Antrenmanlarını aksatmaz, beslenmeni düzenlersen o göbeğin yerinde yeller eser.
Arkadaslar kas kaybetmeden göbegi eritmek hayalmi yoksa mümkünmü.mümkünse nasıl? Şu soruma cevap vericek bi hayırsever varmı aceba)
Ben 3 aya yakın zamandır spor yapıyorum 1 saat cardio
1,5 saat ağırlık fitness şeklinde,,
yınız anormal olan benim basenler eriyor sürekli başka da bir değişim yok ..aman kafayı yememek elde değil cidden moralim çok bozuluyor..sanırım yağ birikimi en çok nerde varsa ordan gidiyormuş..hocalar öyle diyor..bir başkası başka bir şey diyor.. Herkez başka bir şey diyor işte..11.5 kilo verdim ama açıkçası kalçalarımda o kadar yağ var mıydı anlamadim gitti![]()
aynen bende de o durum var bel ve bacaklar yag deposu gibi bel kalça ve baldır geniş baya ama ben inceltemedim bi türlüBenim yağlarım en çok bel ve bacaklarımda. Kilo verirken her taraftan eşit olarak veriyorum![]()
yanlışını düzelteyim mekil cardio ve isteğe bağlı olarak bb de en son hareket olarak yapılır nedeni ise cardio ve bb den sonra yapılan her harekette daha fazla enerji harcarsın ve daha fazla yağ yakarsın.Birincisi mekik gibi BB türü Training Cardio dan önce yapılır.
İkincisi bölgesel zayıflama diye birşey yoktur. Zayıflamanın tek yolu Calory Deficit yani beslenmeyle ilgili.Vücudun nereden zayıflayacağını ise genetik belirler.
ne gereği var ki? karın kaslarınıda çalıştıracaksan hakkını vereceksin zaten enerjin bitmiş üstüne verim alamayacağın bir egzersizi yağ yakmak için zorlamak vücuduna eziyet başka bişey değil.yanlışını düzelteyim mekil cardio ve isteğe bağlı olarak bb de en son hareket olarak yapılır nedeni ise cardio ve bb den sonra yapılan her harekette daha fazla enerji harcarsın ve daha fazla yağ yakarsın.
bu sporu kimisi kas yapmak için kimisi yağ yakmak için yapıyor o yüzden isteğe bağlı olarak yapılması gerekiyorne gereği var ki? karın kaslarınıda çalıştıracaksan hakkını vereceksin zaten enerjin bitmiş üstüne verim alamayacağın bir egzersizi yağ yakmak için zorlamak vücuduna eziyet başka bişey değil.
o zaman bir tur daha koşar veya merdiven inip çıkar amaç yağ yakmaksa o eziyeti çekmeye değmez.bu sporu kimisi kas yapmak için kimisi yağ yakmak için yapıyor o yüzden isteğe bağlı olarak yapılması gerekiyor
13 günde 5.5 kilo verdim(77 den 71.5e) diet l carnitine(4dn shotlari) ve kardiyo üclüsunu yapıyorum kardiyo 2 saat veya biraz üstü sürüyor bi anormallik var mı? değişim görülüyor ilk yüzden ve gogusten gitti benim de ve bu 5.5 kilonun kaçı sudur günde de 4 litre sıvı tüketiyorum
Benim ilk karın bölgesinde erime oldu.Son eriyen bölge karın. İlk eriyen bölge yüz, kol, bacak vs. dir.
Dostum bence 72 kilodan 61 e düşmüssün daha düşme sıkıntı yaşarsın yaşın ufak galiba yakında bir spor salonu varsa yazıl vucut ağırlıgın ile antremanlar yap koşu bandı,uzay yürüsü gibi makinelerde kadriyo yap o şekilde yağ yok olur yoksa diyetle o yağı tamamen yok edemessin sarkmalar olur.arladaşlar bende 2.5 aydır diyet yapıyodum 72 den 61 kiloya düstüm çok sükürama benimde göbek, göğüs ve baldırlarda hala yağ bulunmakta diyete devam ediyorum acaba 56 kiloya falan düsebilirsem bu bölgelerdeki yağlar erirmi??