Kilo verirken yağ yakımı ilk nerden başlar en son nerelerde devam eder ?

Merhaba, 176 boyunda ve 78 kiloyum, kollarım filan ince ama göbek var. 2 aydır spor yapıyorum. 1 saat kardio ve sonrasında biraz ağırlık ve mekikten sonra whey protein içsem kilo verirken az da olsa kas yapabilir miyim ?

Benim vücut ölculerim boy 1.86 kg 75 göğüs 94 göbek bel 88 kol 33 . günde 20 dk bisiklet yapiyorum belinin 80 - 76 olmasini çok istiyorum sabah 3 yumurta beyazi 1 sarisi öğlen 1 simit ve 1 poğaça yiyorum okuldan dolayi aksam tavuk tam bugdayli ekmek ile derisiz ve 150 gr ya klasik ne yapabilirim bu göbekten kurtulmak için lütfen yardim edin

Ben 3 aya yakın zamandır spor yapıyorum 1 saat cardio
1,5 saat ağırlık fitness şeklinde,,
yınız anormal olan benim basenler eriyor sürekli başka da bir değişim yok ..aman kafayı yememek elde değil cidden moralim çok bozuluyor..sanırım yağ birikimi en çok nerde varsa ordan gidiyormuş..hocalar öyle diyor..bir başkası başka bir şey diyor.. Herkez başka bir şey diyor işte..11.5 kilo verdim ama açıkçası kalçalarımda o kadar yağ var mıydı anlamadim gitti :D

O kiloyu nasıl yaptında attın öyle :) aynı durumdan bende muzdaribim basen + kalça + göbek almış başını gidiyo spor yöntemi ve çalışma şeklini söyler misin :)

kilo vermek basit bi iş bence aslında 127 den 87 e düştüm ama hala göbek bendede war yağ yakıcı kullanıyorum şu anda açıkcası farkettiğim şey şu balık ve lif olmayınca kilo verilmiyo sanki bunlar çok önemli beyaz et de balık ve bol lif su yoksa gitmiyo :D

bende sadece gobek vardi. ama yuzum ve diger bolgelerimde zayifladi. 105cm gobek 3.ayda 95e dustu

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Birincisi mekik gibi BB türü Training Cardio dan önce yapılır.

İkincisi bölgesel zayıflama diye birşey yoktur. Zayıflamanın tek yolu Calory Deficit yani beslenmeyle ilgili.Vücudun nereden zayıflayacağını ise genetik belirler.
yanlışını düzelteyim mekil cardio ve isteğe bağlı olarak bb de en son hareket olarak yapılır nedeni ise cardio ve bb den sonra yapılan her harekette daha fazla enerji harcarsın ve daha fazla yağ yakarsın.

yanlışını düzelteyim mekil cardio ve isteğe bağlı olarak bb de en son hareket olarak yapılır nedeni ise cardio ve bb den sonra yapılan her harekette daha fazla enerji harcarsın ve daha fazla yağ yakarsın.
ne gereği var ki? karın kaslarınıda çalıştıracaksan hakkını vereceksin zaten enerjin bitmiş üstüne verim alamayacağın bir egzersizi yağ yakmak için zorlamak vücuduna eziyet başka bişey değil.

ne gereği var ki? karın kaslarınıda çalıştıracaksan hakkını vereceksin zaten enerjin bitmiş üstüne verim alamayacağın bir egzersizi yağ yakmak için zorlamak vücuduna eziyet başka bişey değil.
bu sporu kimisi kas yapmak için kimisi yağ yakmak için yapıyor o yüzden isteğe bağlı olarak yapılması gerekiyor

13 günde 5.5 kilo verdim(77 den 71.5e) diet l carnitine(4dn shotlari) ve kardiyo üclüsunu yapıyorum kardiyo 2 saat veya biraz üstü sürüyor bi anormallik var mı? değişim görülüyor ilk yüzden ve gogusten gitti benim de ve bu 5.5 kilonun kaçı sudur günde de 4 litre sıvı tüketiyorum

13 günde 5.5 kilo verdim(77 den 71.5e) diet l carnitine(4dn shotlari) ve kardiyo üclüsunu yapıyorum kardiyo 2 saat veya biraz üstü sürüyor bi anormallik var mı? değişim görülüyor ilk yüzden ve gogusten gitti benim de ve bu 5.5 kilonun kaçı sudur günde de 4 litre sıvı tüketiyorum

Var tabiki bende 30 kg verdim ama bunu uzun vadede vermek her türlü doğru olanı.13 günde 5 kg büyük ölçüde kas kaybı , sağlıksızlık ve sarkmalara yol açar.Şimdi olmadıysa bile uzun vadade bir süre sonra anlarsın. Doğru olanı ayda 2-4kg

Olması gereken haftada en fazla 1 kilo, ayda ise 4 kilo vermek sağlık açısından en iyisidir. Kas kaybının bu şekilde kaybedilebileceğini sanmıyorum.

arladaşlar bende 2.5 aydır diyet yapıyodum 72 den 61 kiloya düstüm çok sükür :) ama benimde göbek, göğüs ve baldırlarda hala yağ bulunmakta diyete devam ediyorum acaba 56 kiloya falan düsebilirsem bu bölgelerdeki yağlar erirmi??

Son eriyen bölge karın. İlk eriyen bölge yüz, kol, bacak vs. dir.
Benim ilk karın bölgesinde erime oldu.
2 hafta üstüne 4.50 kg karından yağ gitti.
2 hafta sonrada 5.20 kg karından yağ gitti.
Ve başka yerlerden yağ gitmiyor acaba neden fitness yapıyorum[DOUBLEPOST=1426180322][/DOUBLEPOST]
arladaşlar bende 2.5 aydır diyet yapıyodum 72 den 61 kiloya düstüm çok sükür :) ama benimde göbek, göğüs ve baldırlarda hala yağ bulunmakta diyete devam ediyorum acaba 56 kiloya falan düsebilirsem bu bölgelerdeki yağlar erirmi??
Dostum bence 72 kilodan 61 e düşmüssün daha düşme sıkıntı yaşarsın yaşın ufak galiba yakında bir spor salonu varsa yazıl vucut ağırlıgın ile antremanlar yap koşu bandı,uzay yürüsü gibi makinelerde kadriyo yap o şekilde yağ yok olur yoksa diyetle o yağı tamamen yok edemessin sarkmalar olur.

yaben başlarken zaten kendime hedef koymuştum en az 58 diye ona varınca bırakırım o zaman.d Spor salonu işi ise biraz ters çünkü gitcek vakit bulamıyorum bu yüzden evde günlük en az 50 şınav 50 mekik bunlar iki gün arayla yapıyorum şimdilik bi faydası olur umarım :)

Back
Yukarı