Karındaki Kalın Deriyi İnceltmek ? Yardım !

Chev™

Üye
Forumda araştırdım fakat bana yardımcı olacak önerileri bulamadım.
Özellikle hocalarımdan bu konuyla ilgili yardım istiyorum.
1.81 boy 69 kg vücudum.Buna rağmen karın bölgemdeki sadece üst 2 çift karın kası gözüküyor diğerleri elle ellendiğinde hissediliyor fakat karın bölgemdeki deri yüzünden gözükmüyor.Bu deriyi inceltmenin yolunu bulamadım bir türlü.

2 aydır şeker ,un ,çikolata ,abur cubur tarzı hiçbirşey yemedim günlük 5-6 öğün (kuşluklar halinde bazıları) yedim ,düzenli olarak koşuyorum 1 saat ,yine de nafile karın bölgesinde ki deri hala aynı.Yanlış anlaşılmasın göbek yok sadece deri kalın ,yandan bakıldığında düz bir görüntü var yani.

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum ,özellikle hocalarımdan.

Chev, karın kaslarının üzerindeki deri zaten ince bir deridir. Thebest in de dediği gibi zayıf olmanıza rağmen yağ oranınız yüksek. Bu durumda diyete devam edip antremanlarınızı aksatmadan devam etmeniz yapılabilecek en mantıklı şey.

Kardeşim bende çok fazla deri sarkması var sırf karın bölgesinde onları nasıl sıkılaştırıcam oturunca 100 kat oluyor AQ.

Bendede aynı sorun var bende bol su içip hergün kardio yapiyorum bir de ben yağ oranımı ölçtürdüm cok düsük cıkti ama yinede oturunca kat kat oluyor yardim

Beyler ayni sorun gecen sene bendede vardi deri yüzünden gözükmüyodu teyzem var profesyonel vg yapiyor ona sordum bana amway ve Oriflame deri yok edici 2 kremini verdi 2 gunde etkisini gostermeye basladi brnde bazilarinxa 1 hafta 2 hafta surende var deriden deriye değişiyor gecen sene karini cok kafama takmistim diyeti 4 4 luk yapmadigim halde 6 taneyi baya belirginlestirdi olu derileri yok ediyor deriyi inceltiyo

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler ayni sorun gecen sene bendede vardi deri yüzünden gözükmüyodu teyzem var profesyonel vg yapiyor ona sordum bana amway ve Oriflame deri yok edici 2 kremini verdi 2 gunde etkisini gostermeye basladi brnde bazilarinxa 1 hafta 2 hafta surende var deriden deriye değişiyor gecen sene karini cok kafama takmistim diyeti 4 4 luk yapmadigim halde 6 taneyi baya belirginlestirdi olu derileri yok ediyor deriyi inceltiyo

kremlerin isimleri nedir ?

Eğer bahsettiğiniz şey kilo verdikten sonra, deri sarkmasından dolayı oluşan fazla deriler ise, bunun çâresi:
1- Yağ oranını mümkün olduğunca düşürüp en az 1 sene bunu korumak. [ Vücûda toparlanmasına imkân verin ]
2- O bölgeyi sıkılaştıracak, bir miktar da kasla dolduracak ağırlık çalışmaları.

Karın bölgesinde, sarkan deriyi toparlamak için "Cable Crunch" hareketi gerçekten çok etkili. Mümkün olduğu kadar yüksek ağırlıkla, 3-4 set girin. Şahsen ben bu şekilde, ciddî anlamda deriyi toparladım. Ama daha yakmam gereken yağ olduğu için kaslarım gözükmüyor ne yazık ki. :D

Ben gecen yaz kullandim aklimda degil bu gece sorup soylucem ilk 1 tanesini alin farki aninda goruyosunuz

buraya yazarsanız ben de aynı dertten muzdaripim.

re4utupy.jpg
beyler bu ikisi Oriflame ürünleri ama en etkilileri amwayda ben bu ikisiyle baya incelttim amwaydekiler baya iyi ama kullananlara baktim felaket farklar var

re4utupy.jpg
beyler bu ikisi Oriflame ürünleri ama en etkilileri amwayda ben bu ikisiyle baya incelttim amwaydekiler baya iyi ama kullananlara baktim felaket farklar var

ne gibi farklar ?

Back
Yukarı