Karındaki Kalın Deriyi İnceltmek ? Yardım !

Kremi kullandığınızda bir yanma hissi yada bir bir belirti alameti hissediyormusunuz gerginlik vb. şeyler.

Hocam Ankara'da nereden temin edebiliriz bide tam isimleri nelerdir pek belli olmamış resimlerde tşkler.

Ben sizden uzak bir şehirdeyim temin etmenize gerek yok sadece ürünlerin ismini vermeniz yeterli sonuçta burası paylaşım forumu ticari amaç güdülmemeli.
Ticari bi amac yapmiyoruz kimseye karsi zaten resimleri atmisim oraya ben kesin alicilara nasil alicaklarini anlatiyorum almalari icin yonlendiriyorum alamayanlarada bizzat kendim yardim ediyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anlıyorum fakat oriflame ürünlerini paylaştınız onlarsa sorun yok fakat amway ürünlerinin de isimlerini yazarsanız almak isteyen arkadaşlar herhangi bir eczaneden yada amway satıcısından alabilsin.

Anlıyorum fakat oriflame ürünlerini paylaştınız onlarsa sorun yok fakat amway ürünlerinin de isimlerini yazarsanız almak isteyen arkadaşlar herhangi bir eczaneden yada amway satıcısından alabilsin.
Sorun surda urun benimde elimde yok onumuzdeki ayin 1 inde siparis vericem anca ozaman resmini atabilirim ve isimleri gordugunuz üzere baya karmasik akilda kalmasi elimde olsa suan onuda paylaşırdim

Böyle bir krem olması ve böyle bir etki olması saçmalık. Ancak plasebo etkisi olabilir. Diyet ve kardiyo yapmadan hiçbir yağı yakamazsınız.
Öyle olsa Amerikalılar her yanını bu kremlerle kaplayıp zayıf olurlardı :)

Böyle bir krem olması ve böyle bir etki olması saçmalık. Ancak plasebo etkisi olabilir. Diyet ve kardiyo yapmadan hiçbir yağı yakamazsınız.
Öyle olsa Amerikalılar her yanını bu kremlerle kaplayıp zayıf olurlardı :)
Zaten bu kremi oturduğunuz yerde kullanan kisileri bu forumda bulamazsiniz cunku body forumdasiniz farkindaysaniz herkez sporcu :)

amway in kreminin ismini söylermisiniz ve oriflame ürünlerini nerden şipariş verebilirim bu kremleri
Kremleri siparis verdim gelince amwayde resim aticam oriflame amway bunlarin satış temsilcileri var dispiritor diyolar genelde onlardan bulmaya calisin bulamazsaniz yardimci olurum size

uploadfromtaptalk1404727040932.jpg
uploadfromtaptalk1404727073284.jpg

Elime yenu gecen bi urunde bu oriflame ultra sıkılastiricisi bu tum vucut içinmis ama digerleri sadece karin bolgesiydi

Back
Yukarı