aqualinebursa
Üye
İlk defa böyle bir şey duyuyorum !
Bende ilk duydum ama kullaninca farki goruyosunuzİlk defa böyle bir şey duyuyorum !
Valla heycandan kasinti ve sogukluk hissetmistimKremi kullandığınızda bir yanma hissi yada bir bir belirti alameti hissediyormusunuz gerginlik vb. şeyler.
Hocam Ankara'da nereden temin edebiliriz bide tam isimleri nelerdir pek belli olmamış resimlerde tşkler.
Almak istiyosaniz ozelden bana ulasin yardimci olayimamway ürünlerine baktım şimdi fakat bulamadım isimleri nedir amway markasında bu ürünlerin
Hocam arkadas amerikadan getiriyor sanirim. O yuzden burda bulmaz zor olabilir.Ben sizden uzak bir şehirdeyim temin etmenize gerek yok sadece ürünlerin ismini vermeniz yeterli sonuçta burası paylaşım forumu ticari amaç güdülmemeli.
Ticari bi amac yapmiyoruz kimseye karsi zaten resimleri atmisim oraya ben kesin alicilara nasil alicaklarini anlatiyorum almalari icin yonlendiriyorum alamayanlarada bizzat kendim yardim ediyorumBen sizden uzak bir şehirdeyim temin etmenize gerek yok sadece ürünlerin ismini vermeniz yeterli sonuçta burası paylaşım forumu ticari amaç güdülmemeli.
Sorun surda urun benimde elimde yok onumuzdeki ayin 1 inde siparis vericem anca ozaman resmini atabilirim ve isimleri gordugunuz üzere baya karmasik akilda kalmasi elimde olsa suan onuda paylaşırdimAnlıyorum fakat oriflame ürünlerini paylaştınız onlarsa sorun yok fakat amway ürünlerinin de isimlerini yazarsanız almak isteyen arkadaşlar herhangi bir eczaneden yada amway satıcısından alabilsin.
Zaten bu kremi oturduğunuz yerde kullanan kisileri bu forumda bulamazsiniz cunku body forumdasiniz farkindaysaniz herkez sporcuBöyle bir krem olması ve böyle bir etki olması saçmalık. Ancak plasebo etkisi olabilir. Diyet ve kardiyo yapmadan hiçbir yağı yakamazsınız.
Öyle olsa Amerikalılar her yanını bu kremlerle kaplayıp zayıf olurlardı![]()
Kremleri siparis verdim gelince amwayde resim aticam oriflame amway bunlarin satış temsilcileri var dispiritor diyolar genelde onlardan bulmaya calisin bulamazsaniz yardimci olurum sizeamway in kreminin ismini söylermisiniz ve oriflame ürünlerini nerden şipariş verebilirim bu kremleri
Gelince ilk urunler sonra kullaninca alinan sonuçları aticamPeki teşekkürler resimleride bekliyoruz