Karındaki Kalın Deriyi İnceltmek ? Yardım !

Selilut konusan varmi burda deri inceltmeye giriyoruz siz hala seliluttesiniz derinizi hic kasidinizmi siyah siyah lekeler cikar kullanmadan garip yorumlar yapmayalim kullanip bizzat gecen sene sonuc aldim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vücudum o kadar kıllı ki hiçbir kremi yemez ... hatta bazen duştan çıkıyorum, hiç ıslanmamış oluyorum. su girmiyor kılların arasından..[DOUBLEPOST=1414616503][/DOUBLEPOST]benim karın bölgemde de 8 tane baklava var. yani eminim var. yüzde 90 ihtimal var. göremiyorum, dokunamıyorum, ama biliyorum ki var. o kalın deriden bende de var çünkü

vücudum o kadar kıllı ki hiçbir kremi yemez ... hatta bazen duştan çıkıyorum, hiç ıslanmamış oluyorum. su girmiyor kılların arasından..[DOUBLEPOST=1414616503][/DOUBLEPOST]benim karın bölgemde de 8 tane baklava var. yani eminim var. yüzde 90 ihtimal var. göremiyorum, dokunamıyorum, ama biliyorum ki var. o kalın deriden bende de var çünkü
Hocam siz deriyi cok yanlis anlamissiniz :) size bi tiras makinesi oneriyorum

Ticari bi amac yapmiyoruz kimseye karsi zaten resimleri atmisim oraya ben kesin alicilara nasil alicaklarini anlatiyorum almalari icin yonlendiriyorum alamayanlarada bizzat kendim yardim ediyorum

Kardeşim konu eski ama yazmak istedim mobil olduğum için mesaj atamıyorum sipariş verceğim bilgi verir misin?

Back
Yukarı