CageFighter
Üye
amwayi merak ediyorum en çok
Amway bitkisel urunler ureten bi marka baksaniz internetten gorursunuz ama butun ürünlerine ulasamazsinizAmway tam olarak hangisi öğrensem alacaktım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Resim aticaktin kardeşimAmway tam olarak hangisi öğrensem alacaktım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Resimleri attim zatenResim aticaktin kardeşim
acaba ürünü kullanıp faydasını gördün mü .? Merakımdan sordumben bugun kullanmaya başladım en azından 1 ay bekleyeceğim sonra atarım fotografları arkadaşlar.
Urun fevkalade bisey requ kullandı bende kullandim ben sıkı diyetle hic gormedigim karin kaslarimi gordumGordüm. Daha sonra bulka başladım. Ve bugun bıraktım kullanmayı, definisyonda kullanacagım
Hocam siz deriyi cok yanlis anlamissinizvücudum o kadar kıllı ki hiçbir kremi yemez ... hatta bazen duştan çıkıyorum, hiç ıslanmamış oluyorum. su girmiyor kılların arasından..[DOUBLEPOST=1414616503][/DOUBLEPOST]benim karın bölgemde de 8 tane baklava var. yani eminim var. yüzde 90 ihtimal var. göremiyorum, dokunamıyorum, ama biliyorum ki var. o kalın deriden bende de var çünkü
Ticari bi amac yapmiyoruz kimseye karsi zaten resimleri atmisim oraya ben kesin alicilara nasil alicaklarini anlatiyorum almalari icin yonlendiriyorum alamayanlarada bizzat kendim yardim ediyorum
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi