Lorethlorien
Üye
sonuçları merakla bekliyoruz abi..
Selamlar ;sonuçları merakla bekliyoruz abi..
Selamlar ;bence moralini yüksek tut. Zira ramazanın başındaki fotograflarına göre bayağı yağ ve su atmışsın orası kesin. Ama ben ramazanda kas kaybı olacağına inanmıyorum düzgün beslenildikten sonra. Sonuçta IF diyeti ile kas kaybetmeden - minimum kayıpla - yağ yakan insanlar var ve şu anda en popüler diyetlerden biri haline geldi. Bi hacim de kaybetmemişsin gibi görünüyor. Ölçümün beklediğin gibi geçmesi dileğiyle![]()
makina takili degildi. yarin bir daha denicem. suan hiit yapiyorum. biraz gec oldu ama yapmamaktan iyidir diye dusundum..Noldu ölçüm ?
Sinir bozucu olmalı. Hele benim gibi usengeç biri için. Takamıyorlarmıymış uzaktan geldim falan desen ?makina takili degildi. yarin bir daha denicem. suan hiit yapiyorum. biraz gec oldu ama yapmamaktan iyidir diye dusundum..
Salona 45 km gittim ve makina yok denince yikildim.. Butun hevesim icimde patladi..
Umarim yarin halledebilirim..
Yuruyus molasinda arkadasimi bekledigim icin yazabiliyorum birazdan baslicamyanlis anlasilmasin dinlenmiuorum normalde
Selamlar ;
Bende ki heyecanı anlatamam , resmen yağ ölçümü yüzünden uyku uyuyamadım.. Şimdi bekliyorum bakalım biraz daha iftara yakın bir saatte tamamen açken gitmek istiyorum.. Tam doğru sonuçlar alabilmek için..
İyi günler
Herkese selamlar ;
Yukarıda arkadaşa yazdığım gibi çok heyecanlıyım ve nasıl bir sonuç çıkacağını merakla bekliyorum.. Umarım hayal kırıklığı ile sonuçlanmaz , ancak 5kilo kas kaybedip 5 kilo yağ almış olsam bile benim motivasyonum düşmez buna zaten hepiniz şahitsiniz
Herkese iyi günler
İftar öncesi yazarım büyük ihtimalle sonuçları..
İnşallah.Weider ve Syntha 6 yeri de ıyiymişşaka bi yana kesinlikle yaptıracagım demek yerine inşallah yaptıracagım demek senin açından da daha iyi olur kanaatimce. Eleştirmek, yermek gibi bir niyetim yok sadece aklında bulunsun diye söyledim
![]()
Videoda ki arkadaş kali muscle değilBu adamla (kali muscle ) idman yapmayı çok isterdim adam çok fena gaza getiriyor![]()
İnşallah.
Videoda ki arkadaş kali muscle değilct fletcher
iyi geceler.
Ölçümlerde bir hata yoksa ciddi anlamda süper bir yağ yakımı olmuş ve 3 kg da kas kazanımı. Dediğim gibi ölçümlerde bir hata yoksa muazzam birşey kutlarım seniSelamlar ;
Size şuan içimde ki mutluluğu kelimelerle açıklayamam çünkü beklediğimden katlarca güzel bir sonuçla karşılaştım.. Orada elime kağıtları aldığım zaman mutluluktan bağırmak filan istedim , abarttığımı düşünmeyin oradaki bayan bile sakin olun dedigaliba deli olduğumu düşündü.. Çok uzatmadan Sonuçları paylaşıyorum...
2 TEMMUZ-27 TEMMUZ TAM 25 GÜN..
Eki Görüntüle 31269 Eki Görüntüle 31273
Eki Görüntüle 31266 Eki Görüntüle 31270
Eki Görüntüle 31267 Eki Görüntüle 31271
Eki Görüntüle 31268 Eki Görüntüle 31272
Herkesin yorumlarını bekliyorumiyi günler...[DOUBLEPOST=1406479090][/DOUBLEPOST]Yenileme ;
Bazı arkadaşlar anlamadığı için yazı olarak yazmak istedim özel mesajlar geldi.
91.5 kilo olan kilom 91.8 oldu.
73.5 kilo olan kas 76.3 oldu.
56.4 olan su 58.6 oldu.
14.6 olan yağ 11.8 oldu.
Üsttekiler kilo cinsinden..
Yağ oranım % 15.9 iken 25 gün de %12.9'a düştü
Herkese tekrar iyi günler.
Analiz makinası 10 bin dolar değerinde , ancak hata payı her şeyde var.. Ancak ben hep aynı makina da yaptırdığım için hata payı umurumda değil.. Sonuçlar yanlış olsa da arada ki değişimler doğru.karıştırdım pardon çok benziyor[DOUBLEPOST=1406480605][/DOUBLEPOST]
Ölçümlerde bir hata yoksa ciddi anlamda süper bir yağ yakımı olmuş ve 3 kg da kas kazanımı. Dediğim gibi ölçümlerde bir hata yoksa muazzam birşey kutlarım seni
Öncelikle tebrikler ve hedeflerinde başarılarAnaliz makinası 10 bin dolar değerinde , ancak hata payı her şeyde var.. Ancak ben hep aynı makina da yaptırdığım için hata payı umurumda değil.. Sonuçlar yanlış olsa da arada ki değişimler doğru.
İyi günler.
Son yorumlar beni korkutmaya başlamıştı ancak sonuç olarak güzel bir sonuç elde ettim içim rahatlamadı kesinlikle durmak yok hedefim % 10 du artık % 8..Öncelikle tebrikler ve hedeflerinde başarılarBununla birlikte ramazanda duzgun beslenildiginde kas kaybı diye bir şeyin olmadıgını da gösterdin
![]()
En kısa zamanda ulaşman dilegiyle..Son yorumlar beni korkutmaya başlamıştı ancak sonuç olarak güzel bir sonuç elde ettim içim rahatlamadı kesinlikle durmak yok hedefim % 10 du artık % 8..
İyi günler requ
Dediğim gibi sonuçlar cidden süper bu kadar yağ yakıp birde 3 kg kas almak makinede sıkıntı yoktur herhalde varsada ufak şeylerdir . İdman öncesi motivasyonumu yükselttinizAnaliz makinası 10 bin dolar değerinde , ancak hata payı her şeyde var.. Ancak ben hep aynı makina da yaptırdığım için hata payı umurumda değil.. Sonuçlar yanlış olsa da arada ki değişimler doğru.
İyi günler.