Jake Tyler Antrenman Günlüğü

Okuması keyifliydi :D maşallah hiç eksilmeyen bir hevesin var spora karşı :)
Teşekkür ederim umarım size iyi faydalarım dokunuyordur.

Selamlar ;

Sabah 7 de kalkıp koşuya gittim ve bu haftanın ikinci koşusunu yaptım. Hafta sonu arka arkaya iki adet olacak , bana şans dileyin :) her hafta artan tempo ile 4 koşu yapacağım..

Photo 31.07.2014 09 22 30.png

Son olarak bu motivasyon videosunu paylaşmak istiyorum , yine en iyi olarak nitelendirdiğim arkadaştan geliyor :)

İyi günler..

Selam
Incline Dumbbell Press & Decline Push-up 12-12-10-8 & Maksimum
Bu iki set incline dumbbell Press iki set secline Pushup mi yoksa super set mi ?

Selam
Incline Dumbbell Press & Decline Push-up 12-12-10-8 & Maksimum
Bu iki set incline dumbbell Press iki set secline Pushup mi yoksa super set mi ?

Selamlar ;
Süper set yapacağım , iki gün önce tamda sorduğun hareketi yaparken bütün gücüm bitti :) süper oluyor süper yapmanız öneririm :)
İyi günler.

Denerim ilerki aylarda. Antrenman programin senin vucuduna gore iyi ayarlanmis. Herkesin vucuduna gore yapacagi hareketler degisiyor ne yazik ki :) . Basarili olcaksin gibime geliyor[DOUBLEPOST=1406797501][/DOUBLEPOST]Bu arada besin degerlerinde gramlar pismis agirlik mi[DOUBLEPOST=1406797735][/DOUBLEPOST]Cunku 100 gram pismemis cig kepekli makarnada 67 gram karbonhidrat var da

Son düzenleme:
Denerim ilerki aylarda. Antrenman programin senin vucuduna gore iyi ayarlanmis. Herkesin vucuduna gore yapacagi hareketler degisiyor ne yazik ki :) . Basarili olcaksin gibime geliyor[DOUBLEPOST=1406797501][/DOUBLEPOST]Bu arada besin degerlerinde gramlar pismis agirlik mi[DOUBLEPOST=1406797735][/DOUBLEPOST]Cunku 100 gram pismemis cig kepekli makarnada 67 gram karbonhidrat var da

Mesajı görmüşken ben cevaplayayım; beslenme programındaki bütün değerler pişmiş ağırlıklar üzerinden. Kendi beslenme planımı da pişmiş ağırlıkları baz alarak hazırlıyorum, böylesi daha doğru ve pratik bana göre.

Mesajlar cevaplandığına göre cevaplamıyorum :)

Ara öğün ve ikinci ana öğünü tükettim.. Dileyenler yukarıdan bakabilirler her yazışımda şunu yedim bunu yedim yazmayacağım.. Bu şekilde beslendiğim için güç artışını net bir şekilde hissediyorum.. Farklı bir salonda ve farklı ağırlıklarla çalıştığım halde vücudum iyi tepki verdi birde bir aydır ramazanda güç düşüşü yaşadığım halde.. Bugün kendi salonumda Omuz + Abs antrenmanım var.

Herkese iyi günler..

Mesajı görmüşken ben cevaplayayım; beslenme programındaki bütün değerler pişmiş ağırlıklar üzerinden. Kendi beslenme planımı da pişmiş ağırlıkları baz alarak hazırlıyorum, böylesi daha doğru ve pratik bana göre.
Sence 100 gram pismis tavuk gogsundeki besin degerleri nelerdir ? Ben genelde urunlerin arkasindaki cig degerlerine gore hesap yapiyorum belki yaniliyorumdur diye soruyorum.

Hiç bir şey yazmadan , @Lethe552 ve @veggiegulc 'ye bana yaptıkları iyilikler ve yardımları için teşekkür ederim..
İlk profesyonel videom olduğu için biraz heyecan yapmışım ancak galiba çok kötü olmamış :)

Çok daha güzel işler yapacağız :)
İyi günler.

Selamlar ;

Omuz
Standing Overhead Press 12-12-10-10
Dumbbell Side Lateral Raise & Bentover Dumbbell Rear Lateral Raise 10&12 x 4
Seated Dumbbell Shoulder Press 12-12-10-10
Face Pull 12x3
Barbell Shrug 15x4 *İki set önde, iki set arkada
Abs
Hanging Leg Raise & Hanging Knee Raise Maksimum x 3 *Toplamda 20 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır
Bicycle Crunch Maksimum x 4 *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır

Antrenman notlarım ;

Tam 40 dakika sürdü ve barbell shrug dışında hiç bir sıkıntım yoktu.. Elimden çok kayıyor.. Omuzlarımın ağırlık bakımından güçlendiğini söyleyebilirim kaldıramadığım kilolara girdim bu antrenman mesela.. Pressler değil tabi ki diğer hareketler. En önem verdiğim omuz bakalım , hedef yağ oranına ulaştığımız zaman nasıl bir sonuç ortaya çıkacak.

Son olarak berkay abim ile yaptığım göğüs ve sırt antrenmanının ağrılarını hala çekiyorum bazen göğüsüme kramp bile giriyor , merdivenden inerken elimle tutmam gerekiyor..

Son öğünümü saat 7 de yedim ve 11 gibi yatmayı planlıyorum çok uzun süre aç kalacak vücut ama bu saatten sonra yemek yeyip yağ yapamam.. Kazein içip doyuracağım zaten saat 10.30 11 gibi :)

İyi geceler herkese..

Bilerek mi son ogununu en gec 7de yiyorsun ? yoksa yatma saatine gore mi ayarliyorsun ben mesela en gec 8de yemis oluyorum

Son yemeği erken yemen senin için her zaman iyidir.. Bazıları saat 6 dan sonra hiç bir şey yemez.
İyi günler.

erken yiyorsun ama yatmadan önce kazain içiyorsun aradaki bağlantıyı kuramadım yardımcı olur musun ? neden böyle yapıyorsun ? eğer yağ yakımını max. yapmak istiyorsan neden kazein içmeye devam ediyorsun ?

erken yiyorsun ama yatmadan önce kazain içiyorsun aradaki bağlantıyı kuramadım yardımcı olur musun ? neden böyle yapıyorsun ? eğer yağ yakımını max. yapmak istiyorsan neden kazein içmeye devam ediyorsun ?

Kazein içmemin sebebi aynı zamanda kasta kazanmak istememdir.
Kısa ve net oldu ancak gerçekten çok yorgunum bir an önce yatmak istiyorum..
İyi akşamlar.

Gunaydin . Aklima geldi de ilk basladiginda yaptigin hatalar neelrdi ? Mesela kardio mu yapmadin yemegi cok gec mi yedin vs
Selamlar ;
Aklımda bulk diye bir şey vardı. Tam anlamıyla bulk yapsam iyi sonuçlar çıkardı ortaya. Ama bulk demek önüne geleni istediğin saatte yemek değildir. Bunu son 2-3 aydır öğrendim. Yani yaptığım tek yanlış beslenme ile ilgilidir.

Selamlar ;

Şuan whey içildi ve saat 9 da yapacağım kahvaltıyı bekliyorum :)
galiba yavaş yavaş erken uyanmaya alışıyorum. ancak telefon olmasa 12 de uyanırım , o kadar yorgunum..
İyi günler.

Selamlar ;
Yazmadan edemeyeceğim 6 yumurta da ATIYORUM 30 gram protein varsa.. ben 29 filan yedim biraz önce :) soyarken yarısını attım yumurtaların , annem uyanmayınca böyle kötü oluyor işler :) tam 10 dakika kaynattım ama hala yumuşaktı beyaz tarafı..

Madem küçük bir şey yazıyorum birde bilgi vereyim. Kesinlikle lifaliflerinizin içine yaban mersini katın tadı enfes güzel , yani çiğ bile yerim ancak bana ekstra meyve yasak :D

İyi günler.

Ben bazen cilek veya bogurtlenle karistiriyorum o zaman da yulafi tatlandiriyor ve seker ihtiyacini iyi karsiliyor. Fakat meyveleri icine olculu karistiriyorum. Cogu kisi meyve tuketiminde hataya duser cunku meyvelerin icindeki karbonhidrat degerleri de yuksektir. Gunluk ihtiyaci asmamak lazim.
Hazir senle vucut gelistirirken yapilan hatalardan bahsetmistken buraya da yazalim istedim umarim bir sorun olmaz senin icin. Cogu insan spora basladiginda spor yapiyor diye her seyi yiyebilecegi gibi bir yanlis algiya kapilir ve bunun sonucunda da yaptigi spor ne olursa olsun( sadece body building degil) iyi bir diyetle takviye yapmadigi icin sporun ise yaramadigini dusunerek bu isten yavas yavas caymaya baslar cunku gercekten de demotive edici bir unsur ve durumdur. Hatta bazen inasana " basladigindan daha kotu bir durumda " oldugunu bile dusundurttirebilir ve bu konu hakkinda cok obsesif takintilara da yol acabilir.
Ben bu sekilde bir duzene girdigin icin seni tebrik etmek istiyorum. Cunku cogu insanin birakip vazgectigi yerde birakmayarak disaridan bir yardim eli almissin. Cok dogru bir karar oldugunu dusunuyorum. Durumu elveren herkesin yapmasi gereken bir sey ( bunu reklam olarak algilamayin ). Yarim yamalak hatirlayamadigim bir soz vardi " Yaptigin ise devam ettigin surece ne kadar yavas olursa olsun sonunda istedigin noktaya geleceksin" ( dogrusunu bilen varsa duzeltebilir). Bu isle ugrasan herkes yilmamali diyerek burada bir motivasyon konusmasi yapmak istemiyorum sadece bu bir spordur ve spor hayatinizin bir parcasidir. Gunluk ihtiyaclar gibidir ya da sevdiginiz bir kitabi okumak , bir hobi gibidir ve hobiler kimsenin hayatinda en buyuk takintiyi yaratmamali. Yaratiyorsa disardan yardim almanin vakti ya da kendinizi gelistirmenin vakti gelmistir yari yolda birakmanin degil. Alttaki videoyu paylasip susayim ben

umwydo2OE

Ben bazen cilek veya bogurtlenle karistiriyorum o zaman da yulafi tatlandiriyor ve seker ihtiyacini iyi karsiliyor. Fakat meyveleri icine olculu karistiriyorum. Cogu kisi meyve tuketiminde hataya duser cunku meyvelerin icindeki karbonhidrat degerleri de yuksektir. Gunluk ihtiyaci asmamak lazim.
Hazir senle vucut gelistirirken yapilan hatalardan bahsetmistken buraya da yazalim istedim umarim bir sorun olmaz senin icin. Cogu insan spora basladiginda spor yapiyor diye her seyi yiyebilecegi gibi bir yanlis algiya kapilir ve bunun sonucunda da yaptigi spor ne olursa olsun( sadece body building degil) iyi bir diyetle takviye yapmadigi icin sporun ise yaramadigini dusunerek bu isten yavas yavas caymaya baslar cunku gercekten de demotive edici bir unsur ve durumdur. Hatta bazen inasana " basladigindan daha kotu bir durumda " oldugunu bile dusundurttirebilir ve bu konu hakkinda cok obsesif takintilara da yol acabilir.
Ben bu sekilde bir duzene girdigin icin seni tebrik etmek istiyorum. Cunku cogu insanin birakip vazgectigi yerde birakmayarak disaridan bir yardim eli almissin. Cok dogru bir karar oldugunu dusunuyorum. Durumu elveren herkesin yapmasi gereken bir sey ( bunu reklam olarak algilamayin ). Yarim yamalak hatirlayamadigim bir soz vardi " Yaptigin ise devam ettigin surece ne kadar yavas olursa olsun sonunda istedigin noktaya geleceksin" ( dogrusunu bilen varsa duzeltebilir). Bu isle ugrasan herkes yilmamali diyerek burada bir motivasyon konusmasi yapmak istemiyorum sadece bu bir spordur ve spor hayatinizin bir parcasidir. Gunluk ihtiyaclar gibidir ya da sevdiginiz bir kitabi okumak , bir hobi gibidir ve hobiler kimsenin hayatinda en buyuk takintiyi yaratmamali. Yaratiyorsa disardan yardim almanin vakti ya da kendinizi gelistirmenin vakti gelmistir yari yolda birakmanin degil. Alttaki videoyu paylasip susayim ben

umwydo2OE

Güzel yazın ve video için teşekkür ederim..

Selamlar arkadaşlar ;
Can sıkıntısından bir iki foto çektim atıyım dedim :)

Photo 1.08.2014 13 39 26.jpg

Photo 1.08.2014 13 41 34.jpg

Herkese iyi günler..

Back
Yukarı