Ben bazen cilek veya bogurtlenle karistiriyorum o zaman da yulafi tatlandiriyor ve seker ihtiyacini iyi karsiliyor. Fakat meyveleri icine olculu karistiriyorum. Cogu kisi meyve tuketiminde hataya duser cunku meyvelerin icindeki karbonhidrat degerleri de yuksektir. Gunluk ihtiyaci asmamak lazim.
Hazir senle vucut gelistirirken yapilan hatalardan bahsetmistken buraya da yazalim istedim umarim bir sorun olmaz senin icin. Cogu insan spora basladiginda spor yapiyor diye her seyi yiyebilecegi gibi bir yanlis algiya kapilir ve bunun sonucunda da yaptigi spor ne olursa olsun( sadece body building degil) iyi bir diyetle takviye yapmadigi icin sporun ise yaramadigini dusunerek bu isten yavas yavas caymaya baslar cunku gercekten de demotive edici bir unsur ve durumdur. Hatta bazen inasana " basladigindan daha kotu bir durumda " oldugunu bile dusundurttirebilir ve bu konu hakkinda cok obsesif takintilara da yol acabilir.
Ben bu sekilde bir duzene girdigin icin seni tebrik etmek istiyorum. Cunku cogu insanin birakip vazgectigi yerde birakmayarak disaridan bir yardim eli almissin. Cok dogru bir karar oldugunu dusunuyorum. Durumu elveren herkesin yapmasi gereken bir sey ( bunu reklam olarak algilamayin ). Yarim yamalak hatirlayamadigim bir soz vardi " Yaptigin ise devam ettigin surece ne kadar yavas olursa olsun sonunda istedigin noktaya geleceksin" ( dogrusunu bilen varsa duzeltebilir). Bu isle ugrasan herkes yilmamali diyerek burada bir motivasyon konusmasi yapmak istemiyorum sadece bu bir spordur ve spor hayatinizin bir parcasidir. Gunluk ihtiyaclar gibidir ya da sevdiginiz bir kitabi okumak , bir hobi gibidir ve hobiler kimsenin hayatinda en buyuk takintiyi yaratmamali. Yaratiyorsa disardan yardim almanin vakti ya da kendinizi gelistirmenin vakti gelmistir yari yolda birakmanin degil. Alttaki videoyu paylasip susayim ben
umwydo2OE