Jake Tyler Antrenman Günlüğü

Hazır triceps pozu denmişken günlük renklensin,

upload_2014-8-1_14-46-49.jpeg

Bileği çevirip biraz arkaya alsan poz tam olacak.

Sizler tam fenomensiniz. Eger anadolu yakasinda olsaydim kesinlikle sizinle calisiyor olurdum. Saygim sonsuz...

İlginç bir şekilde İstanbul'daki öğrenci sayım diğer illere göre çok az. Kahramanmaraş, Gaziantep, Antalya hatta Erzurum'dan bile öğrencilerim var fakat İstanbul'dakiler bir elin parmağını geçmiyor. Burak da bildiğiniz gibi Sapanca'da, İstanbul'da olsa daha fazla antrenmanı birlikte yapma ve olası hataları anında düzeltme fırsatımız olurdu.

İlginç bir şekilde İstanbul'daki öğrenci sayım diğer illere göre çok az. Kahramanmaraş, Gaziantep, Antalya hatta Erzurum'dan bile öğrencilerim var fakat İstanbul'dakiler bir elin parmağını geçmiyor. Burak da bildiğiniz gibi Sapanca'da, İstanbul'da olsa daha fazla antrenmanı birlikte yapma ve olası hataları anında düzeltme fırsatımız olurdu.
Ben sizden biraz detayli bilgi alabilirmiyim acaba ?

Hazır triceps pozu denmişken günlük renklensin,

Eki Görüntüle 31379

Bileği çevirip biraz arkaya alsan poz tam olacak.

Poz konusunda hiç bilgili değilim bunu zaten bütün fotolardan görebilirsiniz. Definasyon bittikten sonra belki fotoğraf bölümüne konu açarken profesyonel fotolar çekilirsem o zaman iyi çalışırım poz konusuna..

Umarım iyi bir gelişim gösteririm , senin de en iyisi olduğunu kanıtlarım..

Herkese iyi günler.

Burak hangi marka bulgur kullaniyorsun sakincasi yoksa sorabilir miyim ?

Bulgur markasına hiç bakmadım , çünkü daha bulgur satın almadım şuan evdekini bitirmeye çalışıyorum..

Selamlar arkadaşlar ;

Ortalama bir saatlik bir spor yaptım ve uzun olduğunu hissediyorum ancak antrenman sonrası geri dönüş güzeldi :)

Biceps
Standing Alternating Dumbbell Curl 12-12-10-10
Incline Hammer Curl 12-12-10-10
EZ Barbell Spider Curl 12x3
Triceps
Close Grip Bench Press 12-10-10-8
Incline Skullcrusher 12-12-10-10
Pushdown & Reverse Pushdown 10 & 10 x 3
Abs
Rope Crunch 4 x Maksimum *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır
Bottoms Up 4 x Maksimum *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır

Spider curl yaparken biraz sıkıntı yaşadım ancak onun dışında güzel bir antrenmandı spider curl yapmayanlar için kesinlikle öneriyorum çok muhteşem bir hareket. tabi ki ben 3 set yapmam gerekirken 4 set yaptım.. çünkü ilk sette sehpa çok kötü bir durumdaydı..
Bu arada Rope Crunch yaparken kramp girdi ve ip ile beraber yukarı doğru çıktım kötü bir görüntü oldu :D

Bol bol foto var elimde onların hepsini teker teker paylaşmak istiyorum..

Benimle çok uğraşıyor olsa da onu çok seviyorum.. O olmasa bir öğün bile yapamam bu sporu da yapamam :)

Photo 1.08.2014 10 26 22.jpg

Geçenlerde sipariş vermiştim şimdi geldi , artık elektronik bir tartım var artık yüzde yüz doğru besleneceğim.. Bundan önce ki tartı berbattı..

Photo 1.08.2014 15 16 03.jpg

Antrenman sonrasında ben , midem ilk kez bu kadar düz geldi gözüme..

Photo 1.08.2014 18 11 45.jpg

Antrenman sonrası öğünüm ;

Photo 1.08.2014 18 49 43.jpg

Jen Selter filan diyorlar ancak aşağıda ki arkadaş benim için bir numaradır hemen gelsin hemen evlenirim :D

Photo 1.08.2014 14 43 57.jpg

Bir de çok yakından tanımadığınız ancak benim çok sevdiğim bir arkadaşla tanıştırmak istiyorum sizi "ÇAPKIN"

10593278_1450061251928130_1671067632_n.jpg

ASLINDA ONDAN HABERSİZ ÇEKECEKTİM ANCAK HEMEN FARK ETTİ POZA GİRDİ :) KESİNLİKLE ÇIPLAK SPOR YAPMAYIN KÖTÜ BİR GÖRÜNTÜ OLUYOR , BUNDAN SONRA BU ARKADAŞI SALONA ALMAMA KARARI ALDIM :D ŞAKA BİR YANA RAMAZANDA BANA ÇOK YARDIMLARI DOKUNDU KENDİSİNE BURDAN TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM.. AMA THİSRTSÜZ KÖTÜ BİRİSİ :D @NowFear3 @NowFear3 @NowFear3 @NowFear3 @NowFear3 @NowFear3 @NowFear3 @NowFear3

Photo 1.08.2014 18 05 21.jpg

Yazdıklarımdan da anlaşılacağı gibi , düne nazaran çok enerjiğim bugün.. İnsan güne 7-8 gibi başlayınca sonuç böyle oluyor..

Herkese iyi geceler..

Bulgur markasına hiç bakmadım , çünkü daha bulgur satın almadım şuan evdekini bitirmeye çalışıyorum..

Selamlar arkadaşlar ;

Ortalama bir saatlik bir spor yaptım ve uzun olduğunu hissediyorum ancak antrenman sonrası geri dönüş güzeldi :)

Biceps
Standing Alternating Dumbbell Curl 12-12-10-10
Incline Hammer Curl 12-12-10-10
EZ Barbell Spider Curl 12x3
Triceps
Close Grip Bench Press 12-10-10-8
Incline Skullcrusher 12-12-10-10
Pushdown & Reverse Pushdown 10 & 10 x 3
Abs
Rope Crunch 4 x Maksimum *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır
Bottoms Up 4 x Maksimum *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır

Spider curl yaparken biraz sıkıntı yaşadım ancak onun dışında güzel bir antrenmandı spider curl yapmayanlar için kesinlikle öneriyorum çok muhteşem bir hareket. tabi ki ben 3 set yapmam gerekirken 4 set yaptım.. çünkü ilk sette sehpa çok kötü bir durumdaydı..
Bu arada Rope Crunch yaparken kramp girdi ve ip ile beraber yukarı doğru çıktım kötü bir görüntü oldu :D

Bol bol foto var elimde onların hepsini teker teker paylaşmak istiyorum..

Benimle çok uğraşıyor olsa da onu çok seviyorum.. O olmasa bir öğün bile yapamam bu sporu da yapamam :)

Eki Görüntüle 31385

Geçenlerde sipariş vermiştim şimdi geldi , artık elektronik bir tartım var artık yüzde yüz doğru besleneceğim.. Bundan önce ki tartı berbattı..

Eki Görüntüle 31387

Antrenman sonrasında ben , midem ilk kez bu kadar düz geldi gözüme..

Eki Görüntüle 31389

Antrenman sonrası öğünüm ;

Eki Görüntüle 31390

Jen Selter filan diyorlar ancak aşağıda ki arkadaş benim için bir numaradır hemen gelsin hemen evlenirim :D

Eki Görüntüle 31386

Bir de çok yakından tanımadığınız ancak benim çok sevdiğim bir arkadaşla tanıştırmak istiyorum sizi "ÇAPKIN"

Eki Görüntüle 31391

ASLINDA ONDAN HABERSİZ ÇEKECEKTİM ANCAK HEMEN FARK ETTİ POZA GİRDİ :) KESİNLİKLE ÇIPLAK SPOR YAPMAYIN KÖTÜ BİR GÖRÜNTÜ OLUYOR , BUNDAN SONRA BU ARKADAŞI SALONA ALMAMA KARARI ALDIM :D ŞAKA BİR YANA RAMAZANDA BANA ÇOK YARDIMLARI DOKUNDU KENDİSİNE BURDAN TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM.. AMA THİSRTSÜZ KÖTÜ BİRİSİ :D @NowFear3 @NowFear3 @NowFear3 @NowFear3 @NowFear3 @NowFear3 @NowFear3 @NowFear3

Eki Görüntüle 31388

Yazdıklarımdan da anlaşılacağı gibi , düne nazaran çok enerjiğim bugün.. İnsan güne 7-8 gibi başlayınca sonuç böyle oluyor..

Herkese iyi geceler..
Hiçte bile çok sexsiyim :))

Günlük bölümü hafta sonları çok kötü oluyor..

Herkese iyi seyirler. Çok seviyorum bu arkadaşı :D

İyi günler :)

Selamlar ;
Pazar filan dinlemedim ve kardio yapıp eve geldim. kahvaltımı ettim birazda uzandım dinledim. Şimdi işlerime başlamadan önce size bir güncelleme paylaşmak istedim.
Kario kalitem her geçen gün daha iyiye gidiyor gibi hissediyorum. Büyük ihtimal tam üç hafta sonra bütün analizi yapacağım burada. Ancak şuan çok iyi gidiyormuş gibi hissediyorum..

28 TEMMUZ KARDİO : Activity by Burak Makar (28 Tem, 2014 | Koşu | 4.14 km | 00:28:31)
31 TEMMUZ KARDİO : Activity by Burak Makar (31 Tem, 2014 | Koşu | 4.17 km | 00:30:02)
2 AĞUSTOS KARDİO : Activity by Burak Makar (02 Ağu, 2014 | Koşu | 4.22 km | 00:29:27)
3 AĞUSTOS KARDİO : Activity by Burak Makar (03 Ağu, 2014 | Koşu | 4.14 km | 00:28:01)

Biraz önce yaptığım kardionun resimi ;

Photo 3.08.2014 09 38 16.png

Aslında her pazar bu şekilde paylaşım yapabilirim.. Ben kalori yakımına çok inanmıyorum.. Ancak ortalama tempo benim için önemli , birde ortalama hız.. Sürekli yukarı çıkan bir istatistik var.. Bakalım bu hafta kardio stilim değişince vücut nasıl bir tepki verecek..

Bu arada bizim Sapanca Gölünde kürekçiler çalışma yapar , hatta şampiyonalar filan burada yapılıyor.. Hem manzarayı hemde onları çektim sizinle paylaşıyorum..

Photo 3.08.2014 07 55 35.jpg Photo 3.08.2014 07 55 39.jpg Photo 3.08.2014 07 55 41.jpg

Photo 3.08.2014 07 55 44.jpg

HERKESE İYİ GÜNLER :) İYİ PAZARLAR.

Selamlar ;
Kahvaltı sonrası ilk ara öğünümü yiyorum yani kahvaltı ve ikinci ana öğün arasını 3.5 saate çıkartıyorum.
Ara öğünüm çok güzel gözüktüğü için paylaşmak istedim 25'şer gram :)

Photo 3.08.2014 11 39 15.jpg

Yukarıda ki fotoyu upload ederken annem çağırdı. Babam ve bir arkadaşı dün biraz bir şeyler yemişler. Elektrikli ızgarada yapmışlar.. Sonuç aşağıda.. MİDESİ KÖTÜ DURUMDA OLANLAR BAKMASIN! BEN ÇOK KÖTÜ OLDUM ÇÜNKÜ CANLI GÖRÜNCE.

KÖTÜ YAĞLAR VÜCUDUMUZDA BU ŞEKİLDE DONUYORLAR İŞTE.. İYİ Kİ BU SPORU YAPIYORUM..

Photo 3.08.2014 11 48 48.jpg

Herkese iyi günler.

Şu sabah kosulari benim de aklımda ama daha kalkmak nasip olmadı bugün 8 de alarmla uyandım ancak sonra kendimi yine yatağa bıraktım :D

Şu sabah kosulari benim de aklımda ama daha kalkmak nasip olmadı bugün 8 de alarmla uyandım ancak sonra kendimi yine yatağa bıraktım :D
Bende okula giderken aynı şeyi çok yaşadım ancak konu spor olunca 5 de kalkıp koşumu rahatlıkla yaparım :) motorla gittiğim için biraz üşüyorum yolda onun dışında canımı sıkan hiç bir konu yok..
İyi günler.

DORİAN YATES

çok hareketsiz olduğu için biraz hareketlendirmek için paylaşıyorum bu videoları. Dorian yates'e en başından beri çok farklı bakıyorum. Çok başarılı olarak görüyorum.. Hele sırtı..

Back
Yukarı