Bulgur markasına hiç bakmadım , çünkü daha bulgur satın almadım şuan evdekini bitirmeye çalışıyorum..
Selamlar arkadaşlar ;
Ortalama bir saatlik bir spor yaptım ve uzun olduğunu hissediyorum ancak antrenman sonrası geri dönüş güzeldi
Biceps
Standing Alternating Dumbbell Curl 12-12-10-10
Incline Hammer Curl 12-12-10-10
EZ Barbell Spider Curl 12x3
Triceps
Close Grip Bench Press 12-10-10-8
Incline Skullcrusher 12-12-10-10
Pushdown & Reverse Pushdown 10 & 10 x 3
Abs
Rope Crunch 4 x Maksimum *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır
Bottoms Up 4 x Maksimum *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır
Spider curl yaparken biraz sıkıntı yaşadım ancak onun dışında güzel bir antrenmandı spider curl yapmayanlar için kesinlikle öneriyorum çok muhteşem bir hareket. tabi ki ben 3 set yapmam gerekirken 4 set yaptım.. çünkü ilk sette sehpa çok kötü bir durumdaydı..
Bu arada Rope Crunch yaparken kramp girdi ve ip ile beraber yukarı doğru çıktım kötü bir görüntü oldu
Bol bol foto var elimde onların hepsini teker teker paylaşmak istiyorum..
Benimle çok uğraşıyor olsa da onu çok seviyorum.. O olmasa bir öğün bile yapamam bu sporu da yapamam
Eki Görüntüle 31385
Geçenlerde sipariş vermiştim şimdi geldi , artık elektronik bir tartım var artık yüzde yüz doğru besleneceğim.. Bundan önce ki tartı berbattı..
Eki Görüntüle 31387
Antrenman sonrasında ben , midem ilk kez bu kadar düz geldi gözüme..
Eki Görüntüle 31389
Antrenman sonrası öğünüm ;
Eki Görüntüle 31390
Jen Selter filan diyorlar ancak aşağıda ki arkadaş benim için bir numaradır hemen gelsin hemen evlenirim
Eki Görüntüle 31386
Bir de çok yakından tanımadığınız ancak benim çok sevdiğim bir arkadaşla tanıştırmak istiyorum sizi "ÇAPKIN"
Eki Görüntüle 31391
ASLINDA ONDAN HABERSİZ ÇEKECEKTİM ANCAK HEMEN FARK ETTİ POZA GİRDİ
KESİNLİKLE ÇIPLAK SPOR YAPMAYIN KÖTÜ BİR GÖRÜNTÜ OLUYOR , BUNDAN SONRA BU ARKADAŞI SALONA ALMAMA KARARI ALDIM
ŞAKA BİR YANA RAMAZANDA BANA ÇOK YARDIMLARI DOKUNDU KENDİSİNE BURDAN TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM.. AMA THİSRTSÜZ KÖTÜ BİRİSİ
@NowFear3 @NowFear3 @NowFear3 @NowFear3 @NowFear3 @NowFear3 @NowFear3 @NowFear3
Eki Görüntüle 31388
Yazdıklarımdan da anlaşılacağı gibi , düne nazaran çok enerjiğim bugün.. İnsan güne 7-8 gibi başlayınca sonuç böyle oluyor..
Herkese iyi geceler..