Jake Tyler
Üye
Dostum acikcasi bu iste cok duzenli olursan her seye zaman var. Ben de ogrenciyim hem de Turkiye'nin buyuk ihtimalle en zor universitesinde. Stajim var yaz donemi boyunca sabah 8de is basi yapip aksam 5de cikiyorum isten. Ben de Burak gibi bu ise sirf hosuma gidiyor diye basladim. Hic bir amacim yok biri gibi olmaya da ozenmiyorum sadece boyle yasamak hosuma gidiyor. Daha dogrusu her seyin planini yapmak diyelim. Disardaki insanlari goruyorum mesela ozellikle is yerindekileri. Elinde sigara , ofis dinlenme saatlerinde disarida sigara iciyorlar ve muhabbetleri bunun uzerine kurulu. Ben cocuklugumdan beri hic oyle bir insan olmak istemedim. Yani gomlegi giymis , aksam eve gidip iki tv izleyip yatan. Bak bu sporla ugrasip derslerini ihmal eden hatta bos beles insanlara da cok kiziyorum ben. Gunluk yaptigin antrenman zaten 1 saat maksimum bir bucuk saat. Sabah erken kalkarsan her sey makul bu iste. Eskiden sabah7de yatar ogleden sonra 2de kalar yine o vakitlerde yatardim hic bir getiresi olmadi o duzenin. Simdi neredeyse hem haftada 5 gun antrenmanla okulda bursa kosuyorum hem de stajimla ilgileniyorum. Diyeti icin de departmandaki sorumlumdan izin aldim yemekleri yanimda tasiyorum. Aksamdan yapipi tupperwarelere koyuyorum yemekleri. Cantamda is yerine iki ogunluk yemegimi goturuyorum. Staj cikisi salona gidip eve gidince de yemegimi bitirip gunluk islerime bakiyorum. Gunluk islerim de kendimi gelistirmeye dair. Bu sanirim ne istedigine bagli biraz.
Burak'i takip etmemin nedeni de onun boyle " abi var ya benhde gecen 150 basmisim of ' tarzi konusan bir insandan cok hayatta kendini gelismeye adamis mutlu olabilen bir insan olarak gordugum icin takip ediyorum. Umarim devami gelir cunku kendime benzeyen insanalr gormek guzel.[DOUBLEPOST=1407260731][/DOUBLEPOST]Bu arada neden hizli yag kaybettiginin birinci nedeni iyi bir kardio duzenin var ikincisi vucudun bu antrenmanlarla olmadigi bir tempoyla uyum saglamaya calisiyor. Onun disinda yazin biyolojik olarak insan bunyesi yakima daha yatkindir. Kisin ise buyumeye.
Motivasyon mesajın için arkadaşlar adına teşekkür ederim bende bolca mevcut olduğu için almıyorum

Benim hakkımda yazdığın güzel yazılar içinde çok teşekkür ederim.. Çok kasarak yazmıyorum mesajlarımı içimden geldiği gibi yazıyorum , abartı veya farklı bir şey yok.. 2. ayında ne benchler ne barbell curller okuyorum bu forumda sadece gülüp geçiyorum.. Biraz teşekkürden çıkacağım ancak sormak istiyorum , burda 100 kilo bench yazıp ertesi pazartesi 50 kilo bench basınca içinizde bir utanç olmuyor mu.. Burdan da sitem ettim biraz..
Tekrar çok teşekkür ederim

İyi geceler herkese..