Jake Tyler Antrenman Günlüğü

Salatanda en azından zeytin yağı ya da az bi tuz kullanmazmısın ? Zor olmuyormu yağsız tuzsuz salata, yani az bi yağın az bi tuzun zararı ne olabilir ?
Asla pes etme 1 i izlediğimde çok beğenmiştim ama 2 o kadar iyi değil :/
Selamlar ;
Bu spor için ne olursa olsun yaparım , canına bile okurum tarzı şeyler yazmayacağım çünkü motivasyon ne kadar çok olsa da bu tarz konuşmayı sevmiyorum. Soruna gelecek olursam benim vücudum çok basit bir şekilde yağ tutabiliyor. Spor ve koşularım dışında yaptığım hiç bir şey yok. Bilgisayar programcısıyım ve sabah akşam bilgisayar üzerindeyim. Beslenme programımda 72,3 gram yağ gözüküyor. Ancak hem salatalarda hemde pilav ve bulgurda yağ var. Ben onları tüketirsem istediğim fiziğe uzun süre ulaşmayacağım çünkü sürekli hareketsizim. Sonuç olarak @Lethe552 'ye sordum böyle böyle tüketmezsem beni geriye götürür mü güç düşüşü yaşar mıyım dedim bana hayır cevabını verdi. Bende ne yağ tüketiyorum nede tuz tüketiyorum.

Cheat meal olarak yaptığım tek şey bazen yoğurt tüketiyorum antrenman öncesi olmamak kaydıyla. Ekstra olarak yağ tutmaya müsait bir vücudum olduğu için en geç 7 de yiyorum yemeğimi ondan daha geç yememeye çalışıyorum. Kışın eğer dayanabilirsem saat 6 da yiyeceğim son öğünümü.
Bunların hiçbirisi yapabiliyorum öyleyse yapayım diye ortaya çıkan bir şey değil. Yapmamın tek sebebi yağ atmamın çok zor olması ve attıktan sonra o şekilde durmamın da çok zor olması.

Never Back Down 2 yi bitirdim işler erken biterse The Legend of Hercules'i izlicem kellan lutz da iri bir vücut yapmıştı o film için dikkatimi çekmişti. Sinemada izlemiştim bir kere daha izlemeyi düşünüyorum.

İyi günler.

Yani evet belki geri götürmez ama vücudun için sağlıklı yağları tüketmen gerektiğini düşündüğüm için sormuştum, lethe'nin vardır bildiği elbette.. İzlemişsindir büyük ihtimalide izlemediysen Zor Kazanç izlemelisin,İyi geceler

Yani evet belki geri götürmez ama vücudun için sağlıklı yağları tüketmen gerektiğini düşündüğüm için sormuştum, lethe'nin vardır bildiği elbette.. İzlemişsindir büyük ihtimalide izlemediysen Zor Kazanç izlemelisin,İyi geceler
Yumurta sarılarım ve badem ceviz kombinim var yeterli diye düşünüyorum :)

Herkese selam ;

https://www.runtastic.com/tr/kullanclar/burak-makar-2/spor-oturumlar/294445740

Photo 17.08.2014 08 34 49.png

Pazar filan dinlemiyorum koşularıma devam :)

HERKESE İYİ PAZARLAR..

Selamlar ;
Güzel bir pazar gerçekten :D biraz önce dikey bisiklet ve eliptik bisiklet aldım salı günü elime geçerler fotolarını paylaşırım

Voit Venus Spin Bike
Voit Yale IV
Eylül sonunda ise ; Voit Blue Motion alıyorum..

Bir daha ki yaza % 6-7 yağ oranıyla girmemem için hiç bir neden kalmadı :)

Herkese muhteşem pazarlar diliyorum..

Selamlar ;
Güzel bir pazar gerçekten :D biraz önce dikey bisiklet ve eliptik bisiklet aldım salı günü elime geçerler fotolarını paylaşırım

Voit Venus Spin Bike
Voit Yale IV
Eylül sonunda ise ; Voit Blue Motion alıyorum..

Bir daha ki yaza % 6-7 yağ oranıyla girmemem için hiç bir neden kalmadı :)

Herkese muhteşem pazarlar diliyorum..
Motivasyon olarak izlediğiniz ve etkilendiğiniz filmler nedir tam olarak bizde izleyelim daha çok " asla pes etme " tarzında olursa güzel olur ...
Teşekkürler. Iyi gunler.

Motivasyon olarak izlediğiniz ve etkilendiğiniz filmler nedir tam olarak bizde izleyelim daha çok " asla pes etme " tarzında olursa güzel olur ...
Teşekkürler. Iyi gunler.
Forever Strong 'da güzel bir filmdir. İyi seyirler.

Benımde yag tutmaya yatkın vucudum var ozellıkle gobek bolgesınde, 0 carb tuketmeye calısıyorum,haftada 3 gun antreman sonrası 20 dk hııt kardıyo yapıyorum 1 haftada pekbirşey fark etmedi,çünkü en ufak miktar dahi karbo daha dogrusu hamur ısı tarzında beslenınce hafıf gobek kacınılmaz oluyor. benımde ıs hep masa bası.
bakalım yardırmaya devam:)

Benımde yag tutmaya yatkın vucudum var ozellıkle gobek bolgesınde, 0 carb tuketmeye calısıyorum,haftada 3 gun antreman sonrası 20 dk hııt kardıyo yapıyorum 1 haftada pekbirşey fark etmedi,çünkü en ufak miktar dahi karbo daha dogrusu hamur ısı tarzında beslenınce hafıf gobek kacınılmaz oluyor. benımde ıs hep masa bası.
bakalım yardırmaya devam:)

Yağ yakıcı kullanabilirsin , birde mümkünse sabahları yapmaya çalış koşunu çok etkili oluyor bence. İyi günler.

Herkese selamlar ;
Normalda sabah 8 de uyanmam gerekirken saat 7 de uyandım.. Bugün göğüs günü ve antrenmanın en iyi şekilde geçmesi için elimden geleni yapacağım..

Herkese iyi günler diliyorum..

Selamlar ;
Biraz geç yazıyorum ancak göğüs antrenmanları her zaman bacak antrenmanı kadar çok yoruyor beni.. Şuan aptal gibi dolaşıyorum evin içinde.. Birazdan yatıp uyumayı düşünüyorum kazeini erken içmemek için uyumuyorum yoksa şuan yatıp uyurum..

Göğüs
Barbell Bench Press 12-12-10-10-8 (60-65-70-75-80)
Incline Dumbbell Fly & Incline Cable Fly 15-15-12-1 (12.5x2 , 3.seviye x2)
Incline Dumbbell Press & Decline Push-up 12-12-10-8 & Maksimum ( 20 kilo full , 10-8-5-5 tekrar push-up)
FST-7 Cable Crossover 10-12 x 5 ( 3.seviye 6x yaptım 5 değil )
Abs
Rope Crunch 4 x Maksimum *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır
Bottoms Up 4 x Maksimum *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır

Kilolar hala istediğim düzeye gelemedi , ama bunun sebebi set aralarını azaltıp , tekrar sayılarını arttırmış olmam olabilir. Ancak bir harekette bile nizamiyeti bozmadığıma adım kadar eminim. Her seferinde tam hareket mesafesi kullanıyorum.. Tek sıkıntım artık her hafta yaşamaktan gına geldi , crossover makinesinde makara sıkışıyor en az 5 dakika onun bekledim FST-7'ye girerken.. Onun dışında çok hızlı ve güzel bir antrenmandı.. 50 dakika sürdü tam olarak.. Kilolar çok canımı sıkmıyor bunu Berkay abi ile sürekli konuşuyoruz ve nizamiyetin kilodan bin kat önemli olduğunu söylüyor. Ancak plan yapmadan hareket edemiyorum bu hafta 85 kilo yapacaktım bench'i ancak o gücü hissetmedim kendimde.. Haftaya kesinlikle çıkıyorum 85 kiloya.. Öbür haftada 90 kilo.. 4 veya 6 tekrar değil 8 tekrar yaptığımı tekrar belirtmek isterim..
Aslında bu hafta son haftam bir daha ki hafta yeni antrenmana geçmem gerekiyor ancak @Lethe552 ile konuştuk ve bir düzene girmek için eylül'ün ilk cumartesi yaptıracağım yağ ölçümünden sonra yeni antrenmana geçeceğim ve bundan sonra sürekli olarak aynı tarihte yenileceğim antrenmanı.
Büyük ihtimalle bu hafta sonuna doğru 5. cardio haftamı nasıl geçireceğimi planlayıp paylaşırım.. Artık bisikletlerimde gelmiş olacağı için yağ yakımını en yüksek seviyeye çıkartmayı hedefliyorum.. Eylül de umut ediyorum tek haneli bir yağ oranı ile karşılaşacağım.. Bunun için çok emek veriyorum..

Yine çok uzun yazdım , kafanızı şişirdim.. Okuyan herkese çok teşekkür ediyorum.. Söz veriyorum yapacağım dediğim her şeyi yapacağım.. Genetiğimi seviye olarak görürsek son seviyeye ulaşana kadar bırakmayacağım bu sporu.. Akşam akşam iyi motivasyon sahibiyim :)
İlk kez beslenmeme isyan ediyorum çünkü çok tatlı bir şekilde yağmur yağıyor ve sade bir kahve içmek isterdim yağmura karşı :)
Herkese güzel geceler diliyorum..

Selamlar ;
Bugün koşu günüydü aslında ancak dışarıya baktım çok soğuktu yattım uyudum :D sakın inanmayın tabi ki , 1.5 saat önce filan geldim koşudan.. Hava buz gibiydi :)

ilk kez 45 sprint 30 yürüyüş olarak çalıştım 10 tekrar.. Çok feci yoruldum ve son tekrarlarda depar kalitem iyice düştü.. ancak yavaş yavaş kondisyon kazanıyorum bunun farkındayım.. Daha bir ay bile olmadı :)

https://www.runtastic.com/tr/kullanclar/burak-makar-2/spor-oturumlar/296029314

Photo 19.08.2014 09 12 57.png

Bugün sizinle kahvaltımı da paylaşmak istiyorum.. Yulafın üstünde ki frambuaz

Photo 19.08.2014 08 51 26.jpg

HERKESE İYİ GÜNLER.. MUHTEŞEM BİR SIRT ANTRENMANI ÇIKARTACAĞIM AKŞAM :)

Selamlar ;

Sırada koşu bandı var , koşu bandını da aldım mı her şey tamamlanacak.. Bir an önce almam gerekiyor çünkü yağmurlar başladı..
Size söz verdiğim her şeyi yapmamam için hiç bir neden , hiç bir bahane kalmadı. Bu sene ne okulum var adam gibi , nede farklı bir işim var.. Gerekirse dışarıya çay içmeye bile çıkmayacağım beslenme , antrenman ve uyku arasında gidip geleceğim..

Photo 19.08.2014 16 15 04.jpg

Aslında haftaya pazartesi başlıyacaktım bunları kullanmaya ancak hemen cumartesi gününün cardiosuna ekliyorum.

Herkese iyi günler diliyorum..

Not ; Ürünler hakkında çok ayrıntılı bir konu açacağım çünkü bu konu hakkında bu forumda 1 gram bilgi yok. Yöneticilerde sadece bu ürünler ve diğer tüm aletlerle ilgili bölüm açmalılar bence. Supplement bölümü kadar faydalı olacaktır.

Selamlar ;

Sırt
Bentover Barbell Row 12-12-10-8 *Geniş tutuş
Front Lat Pulldown & Reverse Grip Lat Pulldown 10&10 x 3
One Dumbbell Row 12-12-10-10
V-Bar Pulldown 12x3
Barbell Deadlift 15x3
Kalf
Smith Machine Calf Raise 4 x Maksimum *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır
Seated Calf Raise 4 x Maksimum *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır

40 dakika süren süre olarak çok iyi bir antrenman geçirdim.. Sırt çalışmayı seviyorum çünkü çok iyi durumda olmasa da vücuduma göre iyi durumda.. İyi olan bölgeyi daha iyi yapmaya çalışmak beni eğlendiriyor. Birde göğüs antrenmanında kendimi kaybedip set aralarını biraz artabiliyor ancak sırt gününde böyle bir şey olmuyor zaten toplam süreden belli.. Dumbbell Row yaparken çalıştığı YERİN dibine kadar yandığını hissediyorum.. Daha önceden böyle bir şey hissetmiyordum. Şuan hissediyor olmamın eskiden yanlış şimdi doğru yapıyor olmam değil.. Eskiden set aralarını 1 hatta 1.5 dakika yapıyor olmamdır.. Şimdi en fazla 40 saniye kadar ara veriyorum.. Bileşik hareket bileşik hareket diyoruz harbiden bu deadlift bileşik hareket sadece 50 kilo kaldırdığım halde beni bitiriyor. Normalde deadlift'in yerinde Hyperextensio vardı ancak benim salonda olmadığı için deadlift'e çevirdik. Beni tamamen sıfıra indiriyor.. Calf hakkında yorum bile yapmıyorum yağ oranıma göre löp löp ortaya çıkıyorlar artık.. Maşallah diyelim bu konuda da :)

Bu akşam antrenman sonrası öğünüme semizotu ekledim zeytinyağlı muhteşem geldi :) galiba zamanı , ancak ekşi ekşi çok güzel oluyor birde salatama roka atıyorum aynı şekilde o da efsane oluyor.. Salatalarıma biraz olsa da tuz atmaya başladım annemin yaptığı baskı sonucu ancak beslenmemde yazan zeytinyağını hala kullanmıyorum. Yeterince aldığımı düşünüyorum sabahtan akşama kadar yağ.

Son olarak bayram sonrası 4. haftamın ortasına gelmiş bulunmaktayım.. Tam anlamıyla bir parçalama yapmıyorum , gerek beslenmem gerek antrenmanım bunu zaten açık açık gösteriyor. Ancak belimde ki incelme ve hatlarımda ki belirginleşme açık açık belli olmaya başladı.. Ancak tartıya çıktığım zaman kilo vermediğimi görüyorum , sonuç böyle olunca motivasyonum çok üst düzeye çıkıyor..

Parçalama demiyorum , yavaş bir şekilde yağ atma diyorum bu yaptığıma. Bu arkadaşa tam olarak ARALIK ayına kadar devam edeceğim.. Amacım benim genetiğime sahip insan için çok zor olsa da % 7 yağ oranına sahip olmak.. Aralık sonrasında bulk'a benzeyen bir şey yapacağım ancak kesinlikle geçen kış yaptığım hataları yapmayacağım. Mayıs'a geldiğimde en fazla % 8 yağ oranına çıkmış olacağım % 9 olursa 20-25 kilometre koşma cezası veririm kendime :D

Herkese güzel bir gece diliyorum. Ortalama 10-11 arası yatacağımı düşünüyorum.
İyi geceler.

Bizim salona bi seated calf var, ben kalfları bi istediğim gibi hissedemiyorum bazen kasılma oluyor da calfda ağrı hissedemiyorum. Sebebi ne olabilir ?

Bizim salona bi seated calf var, ben kalfları bi istediğim gibi hissedemiyorum bazen kasılma oluyor da calfda ağrı hissedemiyorum. Sebebi ne olabilir ?

Sadece calf olarak değil bacaklarımda bariz bir gelişme var @Lethe552 ile çalışmaya başladıktan sonra. Bacaklara antrenmanı dışında özel olarak sadece süre tutuyorum.. Ancak calf çalışmamı çok değiştirdi. Haftada iki gün yapıyorum calf. Tam hareket mesafesi kullanıyorum yani mesela yüksek bir şeye basıp kaldırıp yüksek şeyin seviyesine değil ondan daha aşağıya gidiyorum. Zirve noktasında en az 1 saniye bekliyorum. Smith machinede yaparken barı düzeltip yerine takamıyorum calflarım o kadar yanıyor.. Zirvede kasma ve tam hareket mesafesi olayına dikkat et. iki gün yapmasan bile tek gün iki hareket yap.. Leg press makinesinde de deneyebilirsin.

İyi geceler.

Tam hareket mesafesi ne oluyor biraz açıklarmısın ? '' yani mesela yüksek bir şeye basıp kaldırıp yüksek şeyin seviyesine değil ondan daha aşağıya gidiyorum '' Bunuda anlayamadım zahmet olmazsa açıklarmısın, Zirvede 1 sn bende duruyorum. Gerçi başlayalı daha 1 hafta oluyor ama eskidende calf'dan hiç istediğim verimi alamamışmdır. Haftada 2 gün standart aynı hareketleri mi uyguluyorsun?

Tam hareket mesafesi ne oluyor biraz açıklarmısın ? '' yani mesela yüksek bir şeye basıp kaldırıp yüksek şeyin seviyesine değil ondan daha aşağıya gidiyorum '' Bunuda anlayamadım zahmet olmazsa açıklarmısın, Zirvede 1 sn bende duruyorum. Gerçi başlayalı daha 1 hafta oluyor ama eskidende calf'dan hiç istediğim verimi alamamışmdır. Haftada 2 gün standart aynı hareketleri mi uyguluyorsun?
Aslında bir iki sayfa geride tüm antrenman mevcut oradan bakabilirsin. Zamanım biraz az o yüzden böyle kısa cevap veriyorum. Hareket mesafesini şöyle anlatayım.. 5 tane 10 kilo ağırlığı üst üst koydun ve bu ağırlıklar kare , üstüne çıktın ve calf yapmaya başlıcaksın eline bar veya üstüne bar aldın her neyse.. bastın yukarıdasın , 1 saniye durdun ve indin.. sen 5. ağırlığın seviyesinden yukarı çıkma.. 4. ağırlığın seviyesine kadar indir topuğunu , yani tam mesafe kullan indirebildiğin kadar indir topuğu...

iyi geceler.

GbXEob.jpg

Anlatmaya çalıştığın olay bu dimi ?
K.bakmada yine anlatımını anlayamadım '' sen 5. ağırlığın seviyesinden yukarı çıkma.. 4. ağırlığın seviyesine kadar indir topuğunu '' 5 adet ağrılık var ve bu şekilde üstündeyim , 5. ağırlığın üstünden yukarı çıkma derken ? Harekete yabancı olunca anlayamadım. Sen işini hallet müsait olduğunda yazarsın önemli değil.

GbXEob.jpg

Anlatmaya çalıştığın olay bu dimi ?
K.bakmada yine anlatımını anlayamadım '' sen 5. ağırlığın seviyesinden yukarı çıkma.. 4. ağırlığın seviyesine kadar indir topuğunu '' 5 adet ağrılık var ve bu şekilde üstündeyim , 5. ağırlığın üstünden yukarı çıkma derken ? Harekete yabancı olunca anlayamadım. Sen işini hallet müsait olduğunda yazarsın önemli değil.
Demek istediği o ağırlıktan 5 tane üst üste koy . Ağırlığa parmak ucunda bas ve topugunu aşağı indir yani ne kadar çok indirirsen senin için o kadar iyi olacaktır .

Demek istediği o ağırlıktan 5 tane üst üste koy . Ağırlığa parmak ucunda bas ve topugunu aşağı indir yani ne kadar çok indirirsen senin için o kadar iyi olacaktır .
Onu anladım :) 5. seviye filan diyo ya orayı anlamamıştımda siz öle diyince anladım şimdi , zaten 5 ağırlığı üst üste koyduktan sonra 5. seviyeye kadar ayağımı indiremem heralde.

Onu anladım :) 5. seviye filan diyo ya orayı anlamamıştımda siz öle diyince anladım şimdi , zaten 5 ağırlığı üst üste koyduktan sonra 5. seviyeye kadar ayağımı indiremem heralde.
Ben mesela 5 dedim ya :) hata bende kusuruma bakma indirebildiğin kadar indir..
İyi geceler.

Back
Yukarı