Jake Tyler
Üye
Selamlar ;Salatanda en azından zeytin yağı ya da az bi tuz kullanmazmısın ? Zor olmuyormu yağsız tuzsuz salata, yani az bi yağın az bi tuzun zararı ne olabilir ?
Asla pes etme 1 i izlediğimde çok beğenmiştim ama 2 o kadar iyi değil :/
Bu spor için ne olursa olsun yaparım , canına bile okurum tarzı şeyler yazmayacağım çünkü motivasyon ne kadar çok olsa da bu tarz konuşmayı sevmiyorum. Soruna gelecek olursam benim vücudum çok basit bir şekilde yağ tutabiliyor. Spor ve koşularım dışında yaptığım hiç bir şey yok. Bilgisayar programcısıyım ve sabah akşam bilgisayar üzerindeyim. Beslenme programımda 72,3 gram yağ gözüküyor. Ancak hem salatalarda hemde pilav ve bulgurda yağ var. Ben onları tüketirsem istediğim fiziğe uzun süre ulaşmayacağım çünkü sürekli hareketsizim. Sonuç olarak @Lethe552 'ye sordum böyle böyle tüketmezsem beni geriye götürür mü güç düşüşü yaşar mıyım dedim bana hayır cevabını verdi. Bende ne yağ tüketiyorum nede tuz tüketiyorum.
Cheat meal olarak yaptığım tek şey bazen yoğurt tüketiyorum antrenman öncesi olmamak kaydıyla. Ekstra olarak yağ tutmaya müsait bir vücudum olduğu için en geç 7 de yiyorum yemeğimi ondan daha geç yememeye çalışıyorum. Kışın eğer dayanabilirsem saat 6 da yiyeceğim son öğünümü.
Bunların hiçbirisi yapabiliyorum öyleyse yapayım diye ortaya çıkan bir şey değil. Yapmamın tek sebebi yağ atmamın çok zor olması ve attıktan sonra o şekilde durmamın da çok zor olması.
Never Back Down 2 yi bitirdim işler erken biterse The Legend of Hercules'i izlicem kellan lutz da iri bir vücut yapmıştı o film için dikkatimi çekmişti. Sinemada izlemiştim bir kere daha izlemeyi düşünüyorum.
İyi günler.