Selamlar ;
Omuz
Standing Overhead Press 12-12-10-10
Dumbbell Side Lateral Raise & Bentover Dumbbell Rear Lateral Raise 10&12 x 4
Seated Dumbbell Shoulder Press 12-12-10-10
Face Pull 12x3
Barbell Shrug 15x4 *İki set önde, iki set arkada
Abs
Hanging Leg Raise & Hanging Knee Raise Maksimum x 3 *Toplamda 20 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır
Bicycle Crunch Maksimum x 4 *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır
Omuz antrenmanı dibine kadar güzel geçti yani geçen hafta sıkıntı yaşadığım shrug bile bu hafta kusursuz denecek kadar iyidi. Overhead Press'te son sette 40 kilo yaptım ve kesinlikle nizamiyeti bozmadım.. Ancak canımı sıkan nokta Hanging Leg Raise ve knee raise süper seti oldu.. Ağırlıksız yaptığım zaman çok uzun sürüyor ancak yanma hissediyorum.. Ancak sıkıntı şurada , ağırlık alınca yani dambıl alınca düşecek gibi oluyor ve konsantre olamıyorum.. Hadi onu bir şekilde hallettim diyelim , kollarımı dayadığım yerden kayıyorum terden dolayı sadece bu hareket ve diğer mekik hareketleri için bacak ağırlığı aldım ancak hata ettim çünkü 3 kiloluk iki adet aldım.. bir hafta içinde 1kgx2 2kgx2 alacağım zaten çok para değiller.. en kötü salona hediye ederim

kayma konusuna da geçen çok terlemiştim ve pazarda olan anneme bana kağıt havlu al demiştim onu beklerken.. oda bana düğünlerde arabaya asılan küçük küçük havlulardan almış 75 kuruşmu 1 lira mı ne

onlardan alacağım bu pazar 10 tane , pazarlık yapacağım 5 tl ye bıraksın

havlu görevi görmeyecek ancak kollarım aşağıya doğru kaymayacak.. Sonuç olarak asılarak hanging leg raise veya knee raise yapamıyorum en azından yapmaya başlayana kadar (2ay) düzgün yapayım şu hareketleri...
Tam 42 dakika sürdü antrenman , antrenman sonrası trapez kaslarımın üzerinde 3 tane çizgi olduğunu fark ettim , ilk kez görüyorum galiba gerçekten yağ atmaya başladım.. ancak foto yok
Hiç soru gelmiyor , sizleri de konuya aktif olarak bekliyorum..
İyi günler..