Jake Tyler Antrenman Günlüğü

En başından beri Fitness ancak genetiğim gereği hiç bir zaman tam bir fitness olamayacağım :) Ancak genetiğimin sonunu görmeyi hedefliyorum fitness dalında.. BB yapan insanlara hayran olmamın sebebi ise , bir bilgim yok seviyorum :)
Body building candır tabi ki. Gerçi Body building Fitness, Street warkout, Crossfit hepsi candır. Geçenlerde bi yerde okumuştum adama soruyolar hangisini daha çok seviyorsun diye '' Sen evlatlarını ayırabilirmisin '' diyor :)

Selamlar ,

Oy kullanma islemlerinden dolayi bugun cardio yapamicam..

Buna inandiniz mi :D net olmadigi icin telefondan paylasiyorum..

image.jpg

Herkese iyi gunler :)

Selamlar ;
Herkese Günaydın :)
Bugün geleneksel olarak göğüs günü , geçen haftadan çok daha iyi geçmesi için elimden gelen her şeyi yapacağım tek bir süper setim var onuda iyileştirmeye çalışacağım.
Uyku düzeni tam olarak oturmuş durumda kışın dahada muhteşem bir hal almasını sağlayacağım hatta en son öğünü saat 6 da bile yemeyi düşünüyorum kışın. Böylelikle yağ oranımı istediğim seviyeye düşürdükten sonra orada sabit bir şekilde kalmak daha kolay olacak. Bunun dışında antrenman günlüğü canlanmış durumda yazı yazıyorum bir anda 3-5 sıra aşağıya düşüyor yazdıklarım. Hoşuma gidiyor böyle olması..

Son olarak ;

Çoğu sporcunun genetiği benden çok daha iyi olabilir veya çok daha iyi imkanlara sahip olabilirler. Ancak ben daha HERKESTEN DAHA ÇOK ÇALIŞIRIM..

Yine motivasyonum en tavan seviyede , herkese iyi günler :)

Selamlar ;

Göğüs
Barbell Bench Press 12-12-10-10-8 (60-65-70-70-80)
Incline Dumbbell Fly & Incline Cable Fly 15-15-12-12 (10-10-15-15) cable fly'da 3 tabaka galiba 15 kilo..
Incline Dumbbell Press & Decline Push-up 12-12-10-8 & Maksimum (20-20-25-25) decline ilk set güzeldi 10 tekrar yaptım ama ondan sonra patladım.. çok zorluyor beni vücut ağırlıklı hareketler..
FST-7 Cable Crossover 10-12 x 5 (3 tabaka net 12 tekrar 6 set yaptım..
Abs
Rope Crunch 4 x Maksimum *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır
Bottoms Up 4 x Maksimum *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır

Tam bir saat süren bir antrenman oldu cardiolarıma verdiğim özen'in aynısını ağırlık antrenmanlarına da veriyorum.. Hiç kas kaybetmedim desem yeridir daha iki hafta oldu ama kesinlikle hiç kas kaybı yaşamadım.. Çok sık sık yazamıyorum eskisi kadar..

Herkese iyi geceler.. Yarın koşu var bu yüzden erken yatacağım..

Selamlar ;

Bugün üçüncü haftanın cardiosunu başlattım ve 3 gün daha bu şekilde devam edeceğim haftaya çok daha zor bir stil beni bekliyor.. Vücudum cardio ya daha tam alışmış durumda değil çünkü bu yaşıma kadar cardio diye yaptığım şey saatlerce yürüyüştü şimdi bir anda hiit yapmaya başlıyınca biraz tökezledim.. Ancak ilk günlerde ki gibi değilim..

Bugün 12 tekrar olarak 30 saniye sprint 30 saniye yürüyüş yaptım.. İlk yaptığım zaman 1 dakika yürüyüş mü olur hiit mi o diyenler için dahada azaltacağım dinlenme süresini..

Burak Makar'nin aktivitesi (12 Ağu, 2014 | Koşu | 3.4 km | 00:22:30)

Photo 12.08.2014 09 05 20.png

Herkese muhteşem bir gün diliyorum :) internet problemim çözüldü bugün bol bol güncelleme yapmaya çalışacağım..

Herkese selamlar ;
45 dakika içinde evden çıkıp spora gideceğim ancak biraz önce Generation Iron'ı izledim. Gerçekten muhteşem bir filmdi , içinden aldığım iki üç fotoğrafı paylaşmak istiyorum.. Ama öncelikle tabi ki ;

Yarım yamalak dilimle ; ASLA DURMAYACAĞIM , İSTEDİĞİMİ ALANA KADAR

Hepsini tam olarak paylaşmak isterdim ancak çok büyük yer kaplar.

dahayapacakcokisimizvar.png

enteresan.png

hepimizkazanmakistiyoruz.png

herseykonusmaktan.png

maniolamaz.png

sikicalisma.png

basgitlan.jpg

istediklerim.jpg

Sadece bunu tam paylaşayım :) çok uğraştım bununla.

disiplin.jpg

YAZININ BAŞINDA 45 DAKİKA DEDİM AMA ŞUAN HEMEN ÇIKMAM LAZIM 45 DAKİKA SÜRDÜ ŞUNLARI YAPMAM YAZMAM :)

İYİ GÜNLER.

Selamlar ;
Çok güzel bir antrenman yazıp duruyorum ancak gerçek anlamda zaman ve nizamiyet olarak çok güzel antrenman yapıyorum son zamanlarda , maşallah diyelim.
Antrenman sonrası fotoğraflar çektim ancak tabi ki paylaşmayacağım.. İstediğim fiziğe ulaşmadan paylaşmam..

Sırt
Bentover Barbell Row 12-12-10-8 *Geniş tutuş
Front Lat Pulldown & Reverse Grip Lat Pulldown 10&10 x 3
One Dumbbell Row 12-12-10-10
V-Bar Pulldown 12x3
Deadlift 15x3
Kalf
Smith Machine Calf Raise 4 x Maksimum *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır
Seated Calf Raise 4 x Maksimum *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır

Latt Pulldown süper setini 4 tekrar yaptım çünkü çok iyi hissettim.. Aynı şekilde one dummbell row'uda 4x12 yaptım ve her set kilo arttırdım..

Tam olarak 40 dakika sürdü antrenman , şuan çok yorgun hissediyorum.

İyi günler..

Selamlar ;
Dün yeşil çay alırken gözüme çarptı ve tadını çok sevdiğim için aldım.. Sonuç olarak çayınında tadı muhteşemmiş :) eğer meyve halinin faydalı hali devam ediyorsa sadece 3.40 ve tadı gerçekten güzel..
Photo 13.08.2014 09 00 58.jpg
Herkese iyi günler diliyorum bu akşam güzel bir antrenman olacak inşallah. Herkese muhteşem bir gün diliyorum :) sorularınızı cevaplarım.

Selamlar ;
Dün yeşil çay alırken gözüme çarptı ve tadını çok sevdiğim için aldım.. Sonuç olarak çayınında tadı muhteşemmiş :) eğer meyve halinin faydalı hali devam ediyorsa sadece 3.40 ve tadı gerçekten güzel..
Eki Görüntüle 31771
Herkese iyi günler diliyorum bu akşam güzel bir antrenman olacak inşallah. Herkese muhteşem bir gün diliyorum :) sorularınızı cevaplarım.

Bu çayı ben de ilk kez duydum, evimin yakınlarındaki marketlerde bulabilirsem ben de deneyeceğim. Şu an yeşil çay favorim ama arada değişiklik iyi gelebilir.

Bu çayı ben de ilk kez duydum, evimin yakınlarındaki marketlerde bulabilirsem ben de deneyeceğim. Şu an yeşil çay favorim ama arada değişiklik iyi gelebilir.
Şuan ikisini beraber tüketeceğim , zaten bilgisayar başında olduğum için böyle bir şeylere ihtiyacım vardı.. Bu ikisi güzel oldu :) Yaban mersinli nin tadı çok güzel..

İyi günler herkese :)

Selamlar ;

Omuz
Standing Overhead Press 12-12-10-10
Dumbbell Side Lateral Raise & Bentover Dumbbell Rear Lateral Raise 10&12 x 4
Seated Dumbbell Shoulder Press 12-12-10-10
Face Pull 12x3
Barbell Shrug 15x4 *İki set önde, iki set arkada
Abs
Hanging Leg Raise & Hanging Knee Raise Maksimum x 3 *Toplamda 20 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır
Bicycle Crunch Maksimum x 4 *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır

Omuz antrenmanı dibine kadar güzel geçti yani geçen hafta sıkıntı yaşadığım shrug bile bu hafta kusursuz denecek kadar iyidi. Overhead Press'te son sette 40 kilo yaptım ve kesinlikle nizamiyeti bozmadım.. Ancak canımı sıkan nokta Hanging Leg Raise ve knee raise süper seti oldu.. Ağırlıksız yaptığım zaman çok uzun sürüyor ancak yanma hissediyorum.. Ancak sıkıntı şurada , ağırlık alınca yani dambıl alınca düşecek gibi oluyor ve konsantre olamıyorum.. Hadi onu bir şekilde hallettim diyelim , kollarımı dayadığım yerden kayıyorum terden dolayı sadece bu hareket ve diğer mekik hareketleri için bacak ağırlığı aldım ancak hata ettim çünkü 3 kiloluk iki adet aldım.. bir hafta içinde 1kgx2 2kgx2 alacağım zaten çok para değiller.. en kötü salona hediye ederim :) kayma konusuna da geçen çok terlemiştim ve pazarda olan anneme bana kağıt havlu al demiştim onu beklerken.. oda bana düğünlerde arabaya asılan küçük küçük havlulardan almış 75 kuruşmu 1 lira mı ne :) onlardan alacağım bu pazar 10 tane , pazarlık yapacağım 5 tl ye bıraksın :) havlu görevi görmeyecek ancak kollarım aşağıya doğru kaymayacak.. Sonuç olarak asılarak hanging leg raise veya knee raise yapamıyorum en azından yapmaya başlayana kadar (2ay) düzgün yapayım şu hareketleri...

Tam 42 dakika sürdü antrenman , antrenman sonrası trapez kaslarımın üzerinde 3 tane çizgi olduğunu fark ettim , ilk kez görüyorum galiba gerçekten yağ atmaya başladım.. ancak foto yok :)

Hiç soru gelmiyor , sizleri de konuya aktif olarak bekliyorum..

İyi günler..

Selamlar ;
İşlerim biraz erken bitti bende sabah başladığım Pumping İron'u bitirme kararı aldım. Saat 10 gibi yatacağım..
Ancak film bana yine muhteşem bir arkadaşı çok uzun süredir tanımadığım gerçeğini gösterdi..

Franco Columbu

1264284719-fc8.jpg

strip_set_franco_columbu.jpg

Herkese iyi geceler diliyorum..

Selamlar ;
Eğer gücüm olursa hayatım boyunca sabah yürüyüşleri yapmaya çalışacağım gerek evde koşu bandında gerekse dışarıda çünkü şuan çok zinde hissediyorum.. Birde öyle kolay bir HIIT programı yapmıyorum ilk seferlerde ki gibi 60-30 değil.. Şuan 30-30 çalışıyorum ve tam 12 tekrar..

https://www.runtastic.com/tr/kullanclar/burak-makar-2/spor-oturumlar/292477090

Detaylı olarak kontrol eden birisi varsa koşularımı bu koşunun diğerlerinden çok farklı olduğunu görecektir.. Çok yoruldum ancak istatistiği görünce bütün yorgunluk gitti :) Sapanca gölüne karşı oturdum ve suyumu içtim..

Photo 14.08.2014 08 57 49.png

Koşudan sonra çektiğim fotolardan sadece ikisi ;

Photo 14.08.2014 07 55 08.jpg Photo 14.08.2014 08 00 37.jpg

Bu arada bugün o büyük gün.. Bacak günü :D

10534198_747863798607889_5415535485210132613_n.jpg

İyi günler.. Herkese muhteşem bir gün diliyorum :)

Selamlar ;
Takipçi sayısı 30'a ulaştı ve konu gösterimi 10 bin'e ulaştı. Artık daha büyük aralıklarla konu güncellemesi yapacağım.. En azından parçalama ve yağ atımı süresince biraz uzak kalacağım forumdan. Böylelikle çok daha büyük sürprizlerle karşınıza çıkabileceğim.

Biraz önce Pumping İron'u bitirdim. Spora gitmeden önce Never Back Down'u izleyeceğim :)

brk00001.png

Güzel bir fotoyla kapatıyorum mesajımı , herkese iyi günler :)

Selamlar ;

Bacak
Serbest Squat 15-12-12-10-8
Barbell Walking Lunge 4 x 10’ar adım *Her bacak için
Romanian Deadlift 12-12-10-10
Leg Extension & Lying Leg Curl 3 x 12 & 12
Calf Press & Seated Calf Raise 4 x 12 & 12

Antrenman sırasında istifra etme noktasına kadar geldim.. Hatta bayılacağımı bile düşündüm bir an.. Artık yazın bitip kışın gelmesi gerekiyor yoksa bu şekilde bayılıp kalacağım.. Tam 120 kilo , ass to the grass şeklinde squat yaptım 8 tekrar.. Ancak videosunu foto paylaşmaya başladığım zaman atmayı düşünüyorum.. Antrenman tam olarak 35-40 dakika arası sürdü.. Çok feci yorgun hissediyorum , hemen yatmayı düşünüyorum..

İyi geceler herkese.

Selamlar ;
Bugün sabah tartıldığım da gram kilo vermediğimi görmüş bulunuyorum. Aslında yarın tartılacaktım ancak sabır edemedim. Bizim evin tartısından veya yağ atıp kas aldığımdan dolayı böyle bir sonuç çıkıyor. Bir daha ki vücut analizine kadar tartılmayı düşünmüyorum. Büyük tarihi veriyorum Eylül ayının ilk cumartesi gideceğim.. Bundan sonra her ayın ilk cumartesi yağ ölçümüne gidip antrenmanı ve beslenme programını değiştireceğiz @Lethe552 ile beraber..Eylül'ün ilk haftasının sonuna kadar şuan yaptığım antrenmanla devam ederim büyük ihtimalle belki cardiolarımda bir değişiklik olur.

Akşam biceps+triceps çalışacağım ve en sevmediğim abs hareketlerini yapacağım :) bakalım nasıl bir antrenman olacak.

İyi günler herkese..

NOT : Dün gidip marketten 5 adet 1 litrelik su aldım ve bundan sonra sürekli olarak onları doldur boşalt yapacağım. Gün içerisinde en az 5 litre su tüketeceğim..

Herkese selam ;

Biceps
Standing Alternating Dumbbell Curl 12-12-10-10
Incline Hammer Curl 12-12-10-10
EZ Barbell Spider Curl 12x3
Triceps
Close Grip Bench Press 12-10-10-8
Incline Skullcrusher 12-12-10-10
Pushdown & Reverse Pushdown 10 & 10 x 3
Abs
Decline Sit up 4xMAX
Cable Wood Chopper 4xMAX

Çok uzun süredir yapmadığım için alternating dumbbell curl beni zorluyor :) ancak yinede nizamiyeti bozmadan , dirsekleri hareket ettirmeden sağa sola yatmadan yapıyorum. Ancak benim artık favori hareketim incline hammer curldur.. ayna karşısında çok eğlenceli bir şekilde yapıyorum.. Spider Curl ilk kez yapıyorum ancak çok beğenerek yaptığım bir hareket , ancak geçen haftada olduğu gibi 4x yaptım çünkü pump'a etkisi çok oluyor. Triceps için bir yorum yapmayacağım. Ancak incline skullcrusher nizami yapıldığı zaman çok deli hareket :) Sit up benim en sevmediğim abs hareketlerinden çok hissetmiyorum ama bugün iyi tepki aldım.. Wood chopper ikinci haftası ancak bu hafta ilk haftaya göre güzel bir geri dönüş aldım.. Değiştirmeyi düşünüyordum ancak böyle devam edeceğim bu harekete...

Asıl olay bugün antrenman sonrası öğünümde oldu biraz özendim bezendim :)

200 gram pişmiş ağırlık tavuk.
300 gram pişmiş ağırlık pirinç(tuz-yağ yok)
semizotu-süzme yoğurt(yoğurt maksimum 100 gram ve sarımsaklı)
bol yeşillikli bir salata(yağ-tuz yok)
mantar ! http://www.bbgarmy.com/bunlari-biliyor-muydunuz-mantar.html @veggiegulc 'nin kaleminden.

Photo 15.08.2014 19 08 17.jpg

Herkese iyi geceler iyi akşamlar..

Selamlar ;
Biraz geç yazıyorum ancak işlerim vardı , herkese muhteşem bir hafta sonu dileyip kaçmayı planlıyorum. Muhteşem bir koşu yaptım yine :)

Geçen hafta cumartesi , perşembe yaptığım bacak antrenmanın etkisinden çıkamamıştım ve zorlanmıştım hatta istatistiklerim çok kötüydü.. Ancak bugün bu haftanın ortalamasının altında olsam da geçen hafta cumartesiye göre gayet iyidim.

https://www.runtastic.com/tr/kullanclar/burak-makar-2/spor-oturumlar/293801548

Photo 16.08.2014 09 59 16.png

Hafta içleri normal tekrar sayımı yapıyorum yani 30sprint-30yürüyüşx12 yapıyorum.. ancak haftasonları x13 yapıyorum ki , ertesi hafta tempo artınca afallamayayım.. Haftaya çok daha zor bir HIIT şekline geçiyorum 45 saniye sprint 30 saniye yürüyüş ama bana mısın der miyim ? :)

Herkese iyi hafta sonları diliyorum..

Bugün Never Back Down 2 The beatdown'u izleyeceğim herkese öneririm , bu filmde hayran olduğu sean faris olmasa da Michael Jai White diye bir gerçek var :)

Salatanda en azından zeytin yağı ya da az bi tuz kullanmazmısın ? Zor olmuyormu yağsız tuzsuz salata, yani az bi yağın az bi tuzun zararı ne olabilir ?
Asla pes etme 1 i izlediğimde çok beğenmiştim ama 2 o kadar iyi değil :/

Back
Yukarı