Jake Tyler Antrenman Günlüğü

bacak benimde en sevdiğim antreman çünkü en ağır bastığım antreman insan ağır girince iyi hissediyo ve bacakta iyi ısınmak verimli bir antremanın en önemli kuralı hele bacak için

Kesinlikle çok haklısın , bacak sakatlandı mı bir daha toparlamak çok uzun süre alabilir. Umarım böyle bir şey yaşamaz kimse.. Çok büyük emekler harcıyoruz bir sakatlıkla sıfıra düşmek istemez kimse.. Maşallah diyelim hepimize :)

hocam senin her postunu tek tek okuyorum. senin azmin beni de etkiliyor:) sağolasın.
iş çıkışı "bugün yorgunum yarın gideyim spora" dediğim günler senin postların denk geliyor hemen salona geçiyorum.
aynen devam...

Şu tarz yazılar benim ne kadar hoşuma gidiyor anlatamam.. Bazen gerçekten içimden gelenleri yazıya dökemiyorum , milyonlarca kitap okusam da şuan beni nasıl mutlu ettiğini sana anlatamam.. Çok teşekkür ederim.. Motivasyon kaynağı olmak muhteşem bir şey , umarım bir gün ben bu çocuk gibi olacağım diyeceğiniz bir vücuda da ulaşacağım.. Tek amacım tek arzum bu.. Tekrar teşekkür ederim..

muscle fitness dergisinde yayınlanan bir yazıda antrmandan sonra ki gün yapılan egzersizin gelişmeyi durdurmadığı veya yavşlatmadığı kısaca bi etkisinin olmadığı yazıyordu

Bilgi için teşekkürler. Benim gelişimimi etkilemese de ben bacak günü ardından HIIT cardio yapamam :) 45 saniye sprint atıyorum.. Bacak gününden iki gün sonra bile bacak ağrısı hissediyorum direk ertesi gün yapmaya çalışırsam , pes etmem ama verim alamam..

Herkese Selamlar ;

Biceps
Standing Alternating Dumbbell Curl 12-12-10-10
Incline Hammer Curl 12-12-10-10
EZ Barbell Spider Curl 12x3
Triceps
Close Grip Bench Press 12-10-10-8
Incline Skullcrusher 12-12-10-10
Pushdown & Reverse Pushdown 10 & 10 x 3
Abs
Decline sit up 4xmax
woodchopper 4xmax

Cardio ile beraber yaptığım 4.haftam bitti ve gözle görünür gelişmeler yavaşladı. Ancak tabi ki motivasyonumun düşmesi gibi bir durum söz konusu değil.. Antrenman genel olarak iyi geçti. Tam olarak 50 dakika sürdü ve bazı hareketlerde 30 saniye set arası bazılarında ise 40 saniye yaptım.

Son iki hafta periyotuna girdim hem cardio stilim değişecek yani 4 gün koşu değil 3 gün koşu bir gün bisiklet şeklinde çalışacağım hemde ağırlık antrenmanında ufak tefek değişikler yapacağım.. Bu iki haftanın çok verimli geçmesi için çok fazla çalışacağım.. Eylül 6 sına hiç bir şey kalmadı.. Alacağım sonuçun iyi olmasını temenni ediyorum..

Antrenman sonrası rocky II'yi bitirdim.. ondan bir iki kare paylaşıp işlerimi bitirmeye koyulacağım.. Saat 11 gibi yatmak istiyorum :)

brk00008.png

Herkese iyi geceler diliyorum..
Yarın cardiodan sonra görüşmek üzere :)

brk00009.png

Mahsuru yoksa Koşu bandını ne kadar ve nerden aldın ?

Koşu bandı daha almadım aldığım ürünler dikey ve eliptik bisiklet. Koşu bandına iki bin tl gibi bir bütçe ayırdım yine aynı siteden almayı düşünüyorum , hizmetleri güzel..

http://www.enucuzvoit.com/ - umarım reklama girmez ama faydalanmanız için paylaşıyorum :)

Ürünler sapa sağlam geldi , sitenin isimine takılma köklü bir firmanın :)

İyi geceler.

çalışmaların nasıl gidiyor güncel kilonu yazabilir misin? yağ oranını biliyor musun başarılar.
Selamlar ;

Çalışmalarda herhangi bir değişiklik yok , antrenmanlarım ağırlaşıyor ancak alışmam bir haftamı alıyor.. Cardiolarıma alışmak ise bir günümü alıyor.. Motivasyon tavan olduğu zaman böyle oluyor , şuan canımı sıkan hiç bir nokta yok.. Kilo için hemen ölçüp geleyim ancak sabah whey içtim , üstüne de cardio da su içtim.. Tam doğru sonuç almasak da ne fark eder ki :) 27 temmuzda 91.8 kilo % 12.9 yağ oranım vardı.. şimdi tartıldım ve 94 kiloya yakın çıktım..Eylül 6 sında ya çok sevineceğim yada çok üzüleceğim.. Ancak aynada kendime bakınca üzülecek bir durum görmüyorum :) büyük konuşmayalım , büyük günü bekleyelim..

Selam herkese ;

Ortalama tempodan ve maksimum hızdan biraz yorgun olduğumu göreceksiniz.. Yaptığım en kötü cardiolardan birisiydi ancak arabayla eve gelirken burnumdan ter damlıyordu , böylede değişik bir yapım var :D

Photo 24.08.2014 07 59 24.png

Herkese iyi günler :)

İyisin iyi .Kiloya takılma bence en iyi ölçüm aynada gördüğün. Yola devam
Zaten kiloya takılacak bir durum yok ramazan başında da 92 kilo çıkmıştım ramazan sonunda da 92 kilo çıktım :) hiç yağ atamadığımı düşünenler olduğu ancak makineye girdikten sonra 3 kilo yağ atıp 3 kilo kas aldığım görüldü.. ( kas konusu hatalı olabilir , yani su filan )
iyi günler.

Selamlar ;

Çalışmalarda herhangi bir değişiklik yok , antrenmanlarım ağırlaşıyor ancak alışmam bir haftamı alıyor.. Cardiolarıma alışmak ise bir günümü alıyor.. Motivasyon tavan olduğu zaman böyle oluyor , şuan canımı sıkan hiç bir nokta yok.. Kilo için hemen ölçüp geleyim ancak sabah whey içtim , üstüne de cardio da su içtim.. Tam doğru sonuç almasak da ne fark eder ki :) 27 temmuzda 91.8 kilo % 12.9 yağ oranım vardı.. şimdi tartıldım ve 94 kiloya yakın çıktım..Eylül 6 sında ya çok sevineceğim yada çok üzüleceğim.. Ancak aynada kendime bakınca üzülecek bir durum görmüyorum :) büyük konuşmayalım , büyük günü bekleyelim..

Selam herkese ;

Ortalama tempodan ve maksimum hızdan biraz yorgun olduğumu göreceksiniz.. Yaptığım en kötü cardiolardan birisiydi ancak arabayla eve gelirken burnumdan ter damlıyordu , böylede değişik bir yapım var :D

Eki Görüntüle 32270

Herkese iyi günler :)
sonucu sabırsızlıkla bekliyorum umarım istediğin sonuca ulaşırsın. boyun ve biliyorsan ölçülerinde bilgilendirir misin

sonucu sabırsızlıkla bekliyorum umarım istediğin sonuca ulaşırsın. boyun ve biliyorsan ölçülerinde bilgilendirir misin
1.79 - 1.80'im.. ölçü almayı bilen kimsem yok annem alıyor o yüzden hatalar olabilir belirteyim..

sağ kol 40.5
sol kol 41
göğüs 105
omuz 125
bel 90

iyi geceler.

Kosularinin kalori hesabini yapan su uygulama ne ve intervaldaki hiz degisimlerini nasil yakaliyor
Doğru olup olmadığını bilmiyorum.. Çokta önemli değil benim için kalori yakımı :) bana verilen cardio'yu harfi harfine yapıyorum.. Uygulama sadece eğlence.

Herkese günaydın :)
İyi günler.

Selamlar ;
Simdi iş görüşmesinden geliyorum zaten net üzerinden işlerim vardı birde artı olarak ofis ortamına da geçiş yapıyorum. Artık salon ücreti , supplement ücreti hiç sıkıntı olmayacak gibi duruyor. Biraz mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim :) Akşam bu gaz ile muhteşem bir Göğüs antrenmanı çıkartacağım..

arnold-inclined-bench.jpg

iyi günler diliyorum :)

Selamlar ;

Göğüs
Barbell Bench Press 12-12-10-10-8 70*70*75*75*80
Incline Dumbbell Fly & Incline Cable Fly 15-15-12-12
Incline Dumbbell Press & Decline Push-up 12-12-10-8 & Maksimum
FST-7 Cable Crossover 10-12 x 5
Abs
Rope Crunch 4 x Maksimum *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır
Bottoms Up 4 x Maksimum *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır

Tam bir saatlik bir antrenman oldu bench'i yüksek kilo ile başladığım için böyle uzadı vakit.. Bench'in son setini 85 yapayım diyorum imkansız.. Kaldırmak için yatıyorum kaldıracağım diyorum , yani motivasyonluk bir şey yok 80 kiloda bile zorlanıyorum 8 tekrar.. Ancak antrenman sonrası pump çok güzel gözüküyordu zaten Berkay abime attığım fotodan da aynı cevabı aldım.. Ancak size foto atmama çok uzun süreler var :D rope crunch dolu olduğu için bottoms up ile başladım boşalmayınca 5 set yaptım bottoms'u ve baya yandık :)

Genel olarak güzel bir antrenmandı..

İyi geceler diliyorum herkese :)

Tesekkurler bu arada yeni isin icin tebrikler her sey gonlunce olsun. Ben de stajyerlikten tam zamanli calismaya gectim sabah 6da yola cikmam gerekiyor artik aksam 8de anca evde oluyorum. Diyet biraz kaymaya basladi. Sanirim bir ogunumu mecburen iste yiyecegim . Cok yogun oldu bu aralar isler. Sonra da 5e dogru cavdar ekmegi ton baligi ( tum degerleri hesaplanmis ) / Aksam da son ogunu 8de yemek zorundayim mecburen. Ama sana sorum su sence son ogunu de yedikten sonra salona gidip calissam ve calisitktan sorna sadece basit karb olarak uzum suyu ustune whey double choc. icsem vucudum antrenmandan sonra cok mu yikima gider sence ? yoksa gunluk her seyimi tam olarak yiyorum diye bir sorun olmaz mi ? Bu konu hakkinda cok buyuk tartismalar var ama senin fikrini de alalim dedim

bence
Tesekkurler bu arada yeni isin icin tebrikler her sey gonlunce olsun. Ben de stajyerlikten tam zamanli calismaya gectim sabah 6da yola cikmam gerekiyor artik aksam 8de anca evde oluyorum. Diyet biraz kaymaya basladi. Sanirim bir ogunumu mecburen iste yiyecegim . Cok yogun oldu bu aralar isler. Sonra da 5e dogru cavdar ekmegi ton baligi ( tum degerleri hesaplanmis ) / Aksam da son ogunu 8de yemek zorundayim mecburen. Ama sana sorum su sence son ogunu de yedikten sonra salona gidip calissam ve calisitktan sorna sadece basit karb olarak uzum suyu ustune whey double choc. icsem vucudum antrenmandan sonra cok mu yikima gider sence ? yoksa gunluk her seyimi tam olarak yiyorum diye bir sorun olmaz mi ? Bu konu hakkinda cok buyuk tartismalar var ama senin fikrini de alalim dedim[/q

eğer 1saat içinde esaslı bir öğün yemezsen örneğin tavuk göğsü istediğin verimi alamazsın bence üzüm suyunu iç şhakeni iç bunda 15 dk sonra da esaslı bir öğünye tavsiyem (Y)

Back
Yukarı