Jake Tyler Antrenman Günlüğü

Dediğim gibi sonuçlar cidden süper bu kadar yağ yakıp birde 3 kg kas almak makinede sıkıntı yoktur herhalde varsada ufak şeylerdir . İdman öncesi motivasyonumu yükselttiniz :) hedeflerinizde başarılar dilerim . Takipteyim :)

En yeni ve en pahali tanita tarti idi.. Bakalim :) Iyi geceler[DOUBLEPOST=1406483942][/DOUBLEPOST]Selamlar ;
Yarından itibaren her öğün başında yazmaya başlıyorum :)
Son iftarımızı yaptık yine ekstra bir şey yemedim sadece kıymalı pide yaptırılmıştı onun içinden biraz kıyma aldım.. Saat 10 veya 10.30 gibi cardio yapmaya gideceğim.. Ancak asıl her şey yarın sabah başlıyor , yarın sabah bayram namazından sonra direk cardio gideceğim..
İyi günler..

Son düzenleme:
Bu kadar kısa sürede bu gelişim şüpheli görünüyor.
Bence bir kez daha ölçüm yaptırın.
Birkaç kez bana da benzer sonuçlar verildi. Ancak kontrol için tekrar ölçüm yaptırdığımda sonuçlar normale döndü.

Bu kadar kısa sürede bu gelişim şüpheli görünüyor.
Bence bir kez daha ölçüm yaptırın.
Birkaç kez bana da benzer sonuçlar verildi. Ancak kontrol için tekrar ölçüm yaptırdığımda sonuçlar normale döndü.
Arka arkaya iki kere girdim yag olcumune.. ikisindede tipa tip ayni sonuclari aldim.. oruclu oldugum icin yanlis sonuc alma sansimin olmadigi soylendi.. Zaten bundan sonra her ayin ilk cumartesi yag olcumune gidicem :) yani yakinda ogreniriz yanlis olup olmadigini..

Son olarak evdeki tartida ki sonuc da degismedi , ayni kilodayim. Ramazan boyunca hep ayni kiloydaydim..

En son olarak fotolarda yag attigimi gosteriyo..

Bitiriyorum , ben zaten bu sonuclara guvenmiyorum..
Ben zaferimi ayna karsisinda alicam :)
iyi aksamlar[DOUBLEPOST=1406485491][/DOUBLEPOST]Başlarda bu videoyu paylaşmıştım herkesin bir kere daha izlemesini istiyorum..
Sizin sınırlar olarak baktığınız şeyler veya yapılamaz olarak baktığınız şeyler sizin kendi kafanızda yarattığınız engellerden başka hiç bir şey değil.. Gerçek anlamda isterseniz yapılamayacak hiç bir şey yoktur.. 25 günde 3 kilo kasta alınır , aynı anda 3 kilo yağda atılabilir.

İyi geceler.. Cardio dan sonra görüşmek üzere..

Son düzenleme:
Tebrikler muazzam değişim gerçekten.Motive oluyor insan senin günlüğe girince çok isteklisin maşallah :)
Teşekkür ederim :) eğer insanlara biraz olsa istek verebiliyorsam bu zor sporda.. Bu benim için çok mutlu edici bir şey.. Umarım bir bir ulaşır herkes amaçlarına
İyi akşamlar..

Arka arkaya iki kere girdim yag olcumune.. ikisindede tipa tip ayni sonuclari aldim.. oruclu oldugum icin yanlis sonuc alma sansimin olmadigi soylendi.. Zaten bundan sonra her ayin ilk cumartesi yag olcumune gidicem :) yani yakinda ogreniriz yanlis olup olmadigini..

Son olarak evdeki tartida ki sonuc da degismedi , ayni kilodayim. Ramazan boyunca hep ayni kiloydaydim..

En son olarak fotolarda yag attigimi gosteriyo..

Bitiriyorum , ben zaten bu sonuclara guvenmiyorum..
Ben zaferimi ayna karsisinda alicam :)
iyi aksamlar[DOUBLEPOST=1406485491][/DOUBLEPOST]Başlarda bu videoyu paylaşmıştım herkesin bir kere daha izlemesini istiyorum..
Sizin sınırlar olarak baktığınız şeyler veya yapılamaz olarak baktığınız şeyler sizin kendi kafanızda yarattığınız engellerden başka hiç bir şey değil.. Gerçek anlamda isterseniz yapılamayacak hiç bir şey yoktur.. 25 günde 3 kilo kasta alınır , aynı anda 3 kilo yağda atılabilir.

İyi geceler.. Cardio dan sonra görüşmek üzere..
Şu videoyu izlemeden önce cardiyo yapma gibi niyetim yoktu bacagimdaki ağrı yüzünden ama şimdi kosuya çıkıyorum Teşekkürler :) kopsa da kosucam

Selamlar ;
Yürüyüşten geldim güzel bir yemek yedim 11.30 da bitti. tam 12 de yatağa geçeceğim , 12.30 gibi uyurum diye planlıyorum. Zorlanacak olsam bile zorla uyuyacağım. Yarın zaten bayram namazı için erken kalkacağım için akşam rahatlıkla uyurum :)
Yarın beslenme ve antrenman günlüğümü paylaşacağım.. @Lethe552 üzerinde 3-4 gün uğraştı ikisinin..

Photo 27.07.2014 23 48 46.png

Yürüyüş link ; Activity by Burak Makar (27 Tem, 2014 | Koşu | 4.45 km | 00:33:16)

Herkese iyi geceler , iyi bayramlar.

Selamlar ;
Bugün bayram neşe doluyor insan :) 150 ml % 100 üzüm suyuna whey proteinimi içerek güne başladım ve namaza gidiyorum.. Bayram namazı sonrasında yürüyüşe gideceğim.. Bugün biraz whey % cardio arası çok olacak ancak namazdan dolayı.
Herkese muhteşem güzel bayramlar diliyorum.
İyi bayramlar.
Yemeklere dikkat edin.
İyi günler.

Selamlar ;
Kahvaltıyı yazmamıştım ancak ara öğünümü yazıyım 25 gram badem 25 gram ceviz.. Şimdi 2. ana öğünü yiyeceğim..
Herkese iyi bayramlar.

Selamlar normalde 3 ana öğünden sonra antrenmana gitmem gerekiyordu ancak bugün 2 ana öğünden sonra gitmem gerekti.. Çünkü İstanbula gideceğim..
Salon kapalıydı ve açmak için bin tane sıkıntı yaşadım , hatta fotoğrafladım bu durumu görün nasıl bir çile çekiyorum :)

Antrenman şuan burada yok ve bu akşam paylaşacağım.. Aslında bugün göğüs günümdü ancak ben yarın @Lethe552 ile göğüs yapacağım için perşembe gün ki bacak antrenmanını bugüne aldım :)

Bacak
Serbest Squat 15-12-12-10-8
Barbell Walking Lunge 4 x 10’ar adım *Her bacak için
Romanian Deadlift 12-12-10-10
Leg Extension & Lying Leg Curl 3 x 12 & 12
Calf Press & Seated Calf Raise 4 x 12 & 12

Antrenman notlarım ; antrenman genel olarak 40 dakika sürdü ve calf kramplarım dışında çok nizami ve güzel geçti.. Ancak ramazan sonrası ilk gün biraz allak bullak oldum..

Geç yazmamın sebebi istanbula gelmiş olmam ve burada internet yok. Yarın berkay abi ile antrenman yapıcam ve yükleme yapamıcam.. Çarşamba günü bütün güncellemeler inşallah..

İyi akşamlar.

Bayramda büyükler ziyaret edilir dediler :)
Photo 28.07.2014 13 42 14.jpg

Telefonu wifi yapıp paylaşım yapıyorum :) galiba burada bir şeyler paylaşmak alışkanlık oldu bana :)
çok açıklama yapamayacağım çünkü hem kişisel işlerim var hemde berkay abi ile antrenman var. O yüzden fotoları paylaşacağım sadece :)

Bu arada şu hızlıyım diyen bir telefon varya hani en eskilerinden içinde Türk geçiyor harbiden hızlı 16 megabit ile bağlanıyorum Erenköy'de :)

Salona giriş şeklim ;
Photo 28.07.2014 13 02 08.jpg

Antrenman sonrası fotolarımız yanımda @NowFear3
Photo 28.07.2014 14 25 30.jpg
Photo 28.07.2014 14 25 40.jpg
Photo 28.07.2014 14 25 44.jpg

Biraz önce kahvaltı için erenköyde iki km açık dükkan aradım biraz önce derken saat 8 felandı :) güne erken başlamak için çok ugraşıyorum..
Herkese iyi günler iyi bayramlar..

Photo 28.07.2014 14 25 57.jpg

Bu mesajı yollayabilmek için ortalama 100 mb internet paketi yedim :)

image.jpg

internet yok , devami yarin :) iyi geceler arkadaslar

Selamlar ;

Yeni antrenman ve beslenme programımı hala paylaşamadım ancak yarın sabah büyük ihtimalle paylaşmış olacağım..
Dün ki antrenman hakkında notlarımı yazmak istiyorum ancak nette sıkıntı olduğu için rahat olamıyorum.
Bench press hareketimde bile hatalarım varmış bunu öğrendim dün.. İlk antrenman da kol gününü kusursuz bir hale getirmeye çalıştık , dün ise göğüs antrenmanımı düzelttik sayılır.. Bugün ise sırt antrenmanını halledeceğiz.. Artık omuz ve bacak antrenmanları kışa kalsın :) Bu yaz için bir daha İstanbul gibi bir planım yok , burada yaşayanlara Allah sabır versin.. Çok sıcak..
@Lethe552 nin yanında antrenman yaparken kendinizi kötü hissediyorsunuz çünkü yağ attım diyordum onun yanında göbekli bir dayı gibiyim.. Güçlüyüm diyordum onun yanında fareden beterim :) ama boynuz kulağı geçer derler , ondanda fazla çalışabilirim :)

Bugün sırt antrenmanı olduğu için kısa kesiyorum ve işlerime dönüyorum..

İyi günler..

Umarim yanliis anlamamissindir ben uyguladigin yolu anlamak icin sormustum. Gunlugunu ara sira kontrol ediyorum motivasyonun baska insanlari da motive ediyor. Ben de bu ise duzenli olarak yeni basladim gibi bir sey. 1 Aydir neredeyse her 5.45de kalkip duzenli diyetimi takip edip sporumu yapip gece 10-11'de yattigim bir duzenim var. Daha forumlarda gunluk yazmaya baslamadim ama belki ileride yazarim.
Kulllandigin Supplement kombinasyonu gayet iyi. Bu arada Lethe'de de takip ettigim kadariyla iyi bir mentor ruhu goruyorum herkeste olmayan bir sey. Mutlu hayatlar dilerim.

Umarim yanliis anlamamissindir ben uyguladigin yolu anlamak icin sormustum. Gunlugunu ara sira kontrol ediyorum motivasyonun baska insanlari da motive ediyor. Ben de bu ise duzenli olarak yeni basladim gibi bir sey. 1 Aydir neredeyse her 5.45de kalkip duzenli diyetimi takip edip sporumu yapip gece 10-11'de yattigim bir duzenim var. Daha forumlarda gunluk yazmaya baslamadim ama belki ileride yazarim.
Kulllandigin Supplement kombinasyonu gayet iyi. Bu arada Lethe'de de takip ettigim kadariyla iyi bir mentor ruhu goruyorum herkeste olmayan bir sey. Mutlu hayatlar dilerim.
Selamlar ;
Yanlış anlamış gibi net ve kısa bir cevap vermişim ancak kesinlikle öyle bir şey yok. Sadece zamanım az ve telefondan bağlanıyorum nete. Bu yüzden öyle net bir cevap verdim yoksa bana ne sorulursa sorulsun yanlış anlayıp sert cevap vermem :)
Motivasyonum sizi de motive ediyorsa ne mutlu bana.. Umarım bu düzen ile devam edersiniz ve istediklerinize çok çabuk kavuşursunuz. Supplement konusunda en iyi fiyattan en yüksek performansı almaya çalışıyorum sonuç olarak öğrenciyim.

Yukarıda yazdıklarım kendim için ufak tefek şeyler. Ancak lethe için yazmaya başlasam günlerce yazarım. Eğer bir gün en iyisi olsam bile beni o yetiştirdi diyeceğim. Sporu bırakırım , motivasyonumu kaybederim ancak Berkay abiyi kesinlikle kaybetmem.. En basitinden ben bugün Sakarya'ya döneceğim diye antrenman saatini değiştirdi toplam iki kişiler ve ikisi de sadece benim için 2-3 saat erken gidecekler spora , sadece benim motivasyonum ile alakalı bir durum değil bu onun ne kadar iyi bir koç ve abi olduğunu gösteriyor. Yazsam çok ciddiyim on bin satır yazarım ancak onu bekletmeyeyim spora gideceğim birazdan.

Herkesin huzurunda tekrar teşekkür ederim @Lethe552

İyi günler.

Selamlar ;
Sonunda evime geldim ve internetime kavuştum. Artık doya doya antrenman programını da beslenme programını da , iki gündür yaşadıklarımı da yazabilirim..

Öncelikle antrenman programını paylaşıyorum ;

Pazartesi : Göğüs + Abs *Sabah HIIT
Salı : Sırt & Kalf
Çarşamba : Omuz + Abs *Sabah HIIT
Perşembe : Bacak
Cuma : Biceps & Triceps + Abs
Cumartesi: HIIT
Pazar: HIIT

1.Gün
Göğüs

Barbell Bench Press 12-12-10-10-8
Incline Dumbbell Fly & Incline Cable Fly 15-15-12-12
Incline Dumbbell Press & Decline Push-up 12-12-10-8 & Maksimum
FST-7 Cable Crossover 10-12 x 5
Abs
Rope Crunch 4 x Maksimum *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır
Bottoms Up 4 x Maksimum *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır

2.Gün
Sırt

Bentover Barbell Row 12-12-10-8 *Geniş tutuş
Front Lat Pulldown & Reverse Grip Lat Pulldown 10&10 x 3
One Dumbbell Row 12-12-10-10
V-Bar Pulldown 12x3
Hyperextension 15x3
Kalf
Smith Machine Calf Raise 4 x Maksimum *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır
Seated Calf Raise 4 x Maksimum *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır

3.Gün
Omuz

Standing Overhead Press 12-12-10-10
Dumbbell Side Lateral Raise & Bentover Dumbbell Rear Lateral Raise 10&12 x 4
Seated Dumbbell Shoulder Press 12-12-10-10
Face Pull 12x3
Barbell Shrug 15x4 *İki set önde, iki set arkada
Abs
Hanging Leg Raise & Hanging Knee Raise Maksimum x 3 *Toplamda 20 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır
Bicycle Crunch Maksimum x 4 *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır

4.Gün
Bacak

Serbest Squat 15-12-12-10-8
Barbell Walking Lunge 4 x 10’ar adım *Her bacak için
Romanian Deadlift 12-12-10-10
Leg Extension & Lying Leg Curl 3 x 12 & 12
Calf Press & Seated Calf Raise 4 x 12 & 12

5.Gün
Biceps

Standing Alternating Dumbbell Curl 12-12-10-10
Incline Hammer Curl 12-12-10-10
EZ Barbell Spider Curl 12x3
Triceps
Close Grip Bench Press 12-10-10-8
Incline Skullcrusher 12-12-10-10
Pushdown & Reverse Pushdown 10 & 10 x 3

HIIT
Birinci Hafta

5 dakika ısınma, 30 saniye sprint, bir dakika yürüyüşten oluşan 12 tur, 5 dakika soğuma
İkinci Hafta
5 dakika ısınma, 30 saniye sprint, 45 saniye yürüyüşten oluşan 12 tur, 5 dakika soğuma
Üçüncü Hafta
5 dakika ısınma, 30 saniye sprint, 30 saniye yürüyüşten oluşan 12 tur, 5 dakika soğuma
Dördüncü Hafta
5 dakika ısınma, 45 saniye sprint, 30 saniye yürüyüşten oluşan 10 tur, 5 dakika soğuma

Şimdi de beslenme programını paylaşıyorum ;

Sabah ; Üzüm suyu + Whey.
Protein : 24,5 gram Karbonhidrat : 24,8 gram Yağ : 1,5 gram Kalori : 209 kcal

Kahvaltı ; 6 yumurta , toplam iki sarı. 100 gram lifallif 150 ml light süt.
Protein : 39,5 gram Karbonhidrat : 63 gram Yağ : 17,8 gram Kalori : 580 kcal

Ara Öğün ; 25 gram badem 25 gram ceviz.

Protein : 9 gram Karbonhidrat : 8 gram Yağ : 29 gram Kalori : 308 gram

Ana Öğün 2 ; 250 gram bulgur , 150 gram yağsız dana köfte.
Protein : 38 gram Karbonhidrat : 47 gram Yağ : 16 gram Kalori : 490 kcal

Ana öğün 3 ; 100 gram ton balığı 200 gram kepekli makarna

Protein : 29 gram Karbonhidrat : 56 gram Yağ : 4 gram Kalori : 435 kcal

Ant Sonrası ; whey + üzüm suyu.
Protein : 24,5 gram Karbonhidrat : 24,8 gram Yağ : 1,5 gram Kalori : 209 kcal

Ana Öğün 4 ; 200 gram tavuk göğüs , 300 gram pirinç
Protein : 63 gram Karbonhidrat : 52 gram Yağ : 2 gram Kalori : 499 kcal
Yatış ; kazein.

Protein : 24,4 gram Karbonhidrat : 3 gram Yağ : 0,5 gram Kalori : 114 kca

TOPLAM
Protein : 252 gram Karbonhidrat : 279 gram Yağ : 72,3 gram Kalori : 2844 kcal
91 kg için kg başına 2,76 gram protein, 3.06 gram karbonhidrat, 0.8 gram yağ, 31,2 kcal

İki programda da hatalar olabilir sonuç olarak kopyala yapıştır yapıyorum.

Son iki gün için zaten birinci gün göğüs günüydü ve foto paylaştım. İkinci gün yani sırt günü için çok foto çektik ancak zamandan dolayı hepsini paylaşamayacağım ara sıra yayınlarım. Sorular varsa hepsini yanıtlarım..

Dediğim gibi bin tane foto var ancak çok fazla işim olduğu için sadece 3 tane paylaşıyorum.

Photo 30.07.2014 16 32 07.jpg

Photo 30.07.2014 16 45 29.jpg
Photo 30.07.2014 16 45 41.jpg

HERKESE İYİ GECELER.

Back
Yukarı