estetik fenomen
Üye
Kenarları dahil 16 dilim karışık pizza ile bir litre light kola tükettim ve bundan pişman değilim 

Deli gibi cikolata yemekteyim sabahtan beri, normalde hic bu kadar istek olmuyordu, yarinda vizeler basliyor onun stresinden mi bilmiyorum ama, cok feci cikolata yedim, fıstıklisindan fındıklısına bir ailenin 10 gunluk enerji ihtiyacini aldim bi gunde.
Başın saolsun darknessword. Bende geçen çarşamba akşamı evde otururken annem 10lu halley getirdi. Dedim niye alıyosun diyeti bozduracaksın bana falan dedim, sen yeme ben yiyeceğim dedi. Önümde 1 tanesini yedi, geri kalan 9 unu ben![]()
saol draft.bu arada estetık fenomen 16 dılım yanında lıght kola ısterken utanmadın mı .d
adam ne dıyo bu demıstır pızzacı .d
bır fılmde de adam 10 hamburger yanında 1 lıght kola ıstemıstı .d.d o aklıma geldı hemen .d
dün aksam el clasico vardı.o keyifte kuru kuruya gitmezdi.Kola,fazlaca çikolata,çerez yedim.Pek de pişman değilim .
Ben de 4 kisilik patetes cipsi yedim maci seyrederken, allahtan firinlanmisti, yagda kizartilmis degildi. Kotunun iyisi. Bir de onlari yiyince, barcelona da ikiniciyi atinca iyice agirlik coktu, macin son yarim saatinde uyumusum. Cips yedigime mi yanayim, yoksa uyuduguma mi bilemedim gercekten.