itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Deli gibi cikolata yemekteyim sabahtan beri, normalde hic bu kadar istek olmuyordu, yarinda vizeler basliyor onun stresinden mi bilmiyorum ama, cok feci cikolata yedim, fıstıklisindan fındıklısına bir ailenin 10 gunluk enerji ihtiyacini aldim bi gunde.

Deli gibi cikolata yemekteyim sabahtan beri, normalde hic bu kadar istek olmuyordu, yarinda vizeler basliyor onun stresinden mi bilmiyorum ama, cok feci cikolata yedim, fıstıklisindan fındıklısına bir ailenin 10 gunluk enerji ihtiyacini aldim bi gunde.

bu akşam seni kimse tutamaz:)

Kentucky'den 10 tane tavuk budu yedim az önce. Üstüne Nestea limon içtim birde. 2 tane de büyük boy patatesi unutmamak lazim :) çok ta güzel geldi :)

Başın saolsun darknessword. Bende geçen çarşamba akşamı evde otururken annem 10lu halley getirdi. Dedim niye alıyosun diyeti bozduracaksın bana falan dedim, sen yeme ben yiyeceğim dedi. Önümde 1 tanesini yedi, geri kalan 9 unu ben:(

saol draft.bu arada estetık fenomen 16 dılım yanında lıght kola ısterken utanmadın mı .d
adam ne dıyo bu demıstır pızzacı .d
bır fılmde de adam 10 hamburger yanında 1 lıght kola ıstemıstı .d.d o aklıma geldı hemen .d

dün aksam el clasico vardı.o keyifte kuru kuruya gitmezdi.Kola,fazlaca çikolata,çerez yedim.Pek de pişman değilim .

Pizzalar eve siparişti, pizzalar tekrardan ısıtılınca hoş olmuyor diye yemek de kolay geldiğinden bir güzel götürdüm :) Kolalar da hazırda alınmıştı, iyi gitti :) Light olmayan kola, daha çok şerbet gibi geliyor bana, ondan da sevmiyorum. Böyle kaçamaklar arada sırada yapılmalı :) Onlarla da mutluyum...

saol draft.bu arada estetık fenomen 16 dılım yanında lıght kola ısterken utanmadın mı .d
adam ne dıyo bu demıstır pızzacı .d
bır fılmde de adam 10 hamburger yanında 1 lıght kola ıstemıstı .d.d o aklıma geldı hemen .d

Son düzenleme:
dün aksam el clasico vardı.o keyifte kuru kuruya gitmezdi.Kola,fazlaca çikolata,çerez yedim.Pek de pişman değilim .

Ben de 4 kisilik patetes cipsi yedim maci seyrederken, allahtan firinlanmisti, yagda kizartilmis degildi. Kotunun iyisi. Bir de onlari yiyince, barcelona da ikiniciyi atinca iyice agirlik coktu, macin son yarim saatinde uyumusum. Cips yedigime mi yanayim, yoksa uyuduguma mi bilemedim gercekten :).

Ben de 4 kisilik patetes cipsi yedim maci seyrederken, allahtan firinlanmisti, yagda kizartilmis degildi. Kotunun iyisi. Bir de onlari yiyince, barcelona da ikiniciyi atinca iyice agirlik coktu, macin son yarim saatinde uyumusum. Cips yedigime mi yanayim, yoksa uyuduguma mi bilemedim gercekten :).

Yerinde olmak istemezdim .d.d cok kötü ya.bende bugun haslanmis 250 gr tavugumu 3/4 lavas la yedim.yaninda pilavda yedim:D

Bugün okulda 1 tabak bol ketçap mayonezli patates kızartması yedim.
Pişman değilim.Tadını hatırladım iyi oldu :D

Sınav sonrası arkadaşlarla alem yaparken, bir arkadaşla beraber 70 lik tekilayı neredeyse bitirdik. Sayısız cips ve çerez tükettim, yeri geldi meyvesuyu içtim yeri geldi gazoz... Pişman değilim diyemiyorum.

6 tane çikolatalı donut, bir tane de Burger King trible whopper menü yedim. 2 tane Sarımsaklı mayonezle [favorimdir] birlikte.Ne olacak benim bu halim.. =]

1 tabak patates kızartması, 1 porsiyon bol tereyağlı iskender, üstüne kaymaklı künefe.

Dağıttık bugün ama 1 ay bir şey yok artık :)

valla benim kilom 67 eskiden 80 kiloydum ve harbiden yağ fıçısıydım vücudum sadece yağ ile kaplanmıştı.Bir hasta oldum.Genelde insanların boğazları şiştiğinde bademciklerden biri şişer ve benimki talihsizlik olarak 2 tarafta şişti.Günde sadece 1 kurabiye yiyebiliyordum.4 gün boyunca sadece günde 1 kurabiye ile yaşadım.Sonuç 5 kilo vermiştim.Bu hırsla devam ettim rejime ve 67 kiloya düştüm.Ama vücudum hâla yağlı idi.Bu spora başladım ve protein ağırlıklı beslenmeye başladım. Ama şu var kilom düşük olduğu için haftada bir arkadaşlarla içmeye giderim.Yediklerime dikkat etmem ama baya bir yağ kaybettim.Vücudum yağsız ama iri duruyor(5 aydır hiç karın çalışmıyordum nedense sevmiyorum şimdi başladım çalışmaya inş. en kısa sürede oradaki yağlarıda eritip istediğim sahil vücudu moduna ulaşıcam). dediğim gibi haftada bir arkadaşlarla içeriz ama itaraf etmek istediğim şey şu. Dün sınıfta kız arkadaşlar evde toplanmışlar. Banada msj attılar. Bir gittim aman ALLAH'ım kısır, börek, kurabiye, sarma, pasta ve kek.Hepsinden çok çok yedim.Mide fesatı geçiriyordum.4 bardakta çay içtim(ama çayı şekersiz içiyorum). Şu an çok pişmanım :S

yarım saat önce 250gr kırmızı et ızgara yedim hem de bol yağlı ama öncesinde sırt çalıştığım için pek takmadım kafaya,yağ gelecekse kırmızı etten gelsin :)

Back
Yukarı