itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne zaman diyete başlasam annem mutlaka cok sevdiğim bir yemeği yapıyor ve bende tıkabasa yiyip sonra pişman oluyorum. Tıpkı bugün mantı yaptığı gibi. Benimde 7 tabak yiyip oturamamam ragmen daha varmı demem gibi :(

Abi ağır bir protein ağırlıklı diyet yapıyorum 3 haftadır. Arada bir iki kaçamak oldu ama en kötüsü dün başıma geldi. Ben profiterol diyince aklı giden biriyim ve annemler kardeşim istedi diye 1 kgdan fazla profiterol almışlar. Onlar yiyemeden kardeşimle hepsini bitirdik:( Bu sabahta bir tane daha almışlar (hepsini biz yiyince), biraz yediler ve gerisini de kardeşimle bitirdik:( Sabahtan beri yeşil çay içiyorum, bu vicdan azabı geçmeli :(

dün akşam yemeğinde 5 lahmacun, üstünede şu üstü turuncu bişi kaplı olan cips fıstıktan yedim utanmadan:(
utanılıcak bişey yok iş işten geçmiş zaten bunun gibi kaçamaklar olmazsa olmaz diyenlerdenim kaçamak dediğiniz böyle olsunda oda iyidir.

Probis te yenir be kardeşim :) neyse uzun zamandır antrenmandan sonra burger a gidip 2 menü yeme hayalim var. Ama söz veriyorum sadece 1tane patates i yiyeceğim.

Dün aksam bi güzel chicken royale menu en buyuk boy yedim.. Dayadım ranch sosu da patateslere oooh... sonra gittim 4 bira 2 elma vodka içtim.. gece 5 bucukta da eve geldim..
Hem uykumu alamadım hem de neler yedim içtim.. çok pişmanım şuan :)

off seninki baya ağır olmuş. bugün antrenmanın yoktu umarım. uzun süredir de ara vermediyse yat sen 3gün pzt başlarsın :) ama temiz götürmüşün :)

Diyete devam ederken sahil yolunda karnım çok acıktı evden meyve yiyerek çıkmayı unutmuştum. Bir bakkaldan 1 elma ve maden suyu aldım. Açlığı bir an unutup maden suyunu diktim kafaya. Ve ve ben böyle kötü bişi yaşamadım, midemi sanki yumrukluyolardı çok kötü oldum bakkalın önüne oturdum elmayı yiyim bari geçer dedim, yedim hiç geçmedi. Bende yakında hemen burgerking var oraya gidem dedim orta boy bir menü yedim (vicdan azabıyla) ve ağrı biraz geçti. Kesinlikle açken maden suyu içmeyin ne yerseniz yiyin ağrısı geçmiyor. Galiba ben o anda mideyi deldim:(

Ağustos başından beri spor ve diyeti beraber yürütüyorum 119 kilodan 87 kiloya kadar düştüm , arada bazı kaçamaklar oldu ama hiçbiri dün akşamki kadar canımı sıkmamıştı , dün akşam arkadaşımın doğum günü partisine İnn diye bir mekana gittik malum arkadaş ortamı alkol,çerez vb. şeyler gırla gidiyor gün içinde zaten spor yapamadığım için bi vicdan azabı sorunu yaşarken birde üstüne gece içtiğim yarım litre bira eklendi , bira iştahımı acıktırmıştı , gece eve dönerken burger kinge uğradım , allahtan tezgahtaki çocuk sipariş alırken geciktide bende o sırada vicdanımın sesini dinleyip orayı koşar adımlarla terkettim , sabah saat 9'da uyandığım gibi salona gittim ve toplamda 90 dakikayı bulan cardio çalışmamı yaptım , şuan bi nebzede olsa huzurluyum en azından ...

daha cumartesi alkol almıştım derken bugünde econ sınavından sonra gittim akşam yemeği yemiş olduğum halde 1 porsiyon daha bayada bi yağlı etli pilavlı bi tabak dolusu yemek yedim , gerçi akşam spinninge gittim ordan çıkıp ama olsun genede vicdanım rahat değil ...

kışın bulk da olur o kadar :) böyle kaçamakları ben ya sabah kalkınca ya da antrenmandan sonra yapıyorum. minimum zararla çıkıyorum işin içinden :)

Dün düğün vardı kimse ısrar etmemesine rağmen 3 bira içtim tabi gizli gizli (:

bugun 3 tane piko yedim 1.5 ay sonra dieti bozdum galiba ama dayanamadım :D

tek sıkıntım göbeğimdi.zaten body e de bu yüzden merak sardım.şimdide bırakamıorum. 2 aylık ciddi bi çalışmadan sonra göbeğime karşı olan nefretim tam geçmiştiki bi akşam saat 10 civarında patates+kabak+patlıcan dan oluşan yogurtlu kızartma yanında 3/2 ekmek+3 bardak cola yı götürmüştüm. 1saat sonra da ev arkadasımın gazına gelerek 3 bira içtim. yaşadığım pişmanlığı anlatamam.çok kızdım kendime. bidaha tekrarlamadım ama....aması var iştee...

Back
Yukarı