Bekci
Üye
@Tevfik Erzon bu ışıklarla konsantre olması zor olmuyomu?insanın aklına kötü kötü şeyler getirmiyomu?

Abi babamın eskiden fotoğraf stüdyosu vardı, orada filmler yanmasın diye kırmızı ışıkta banyo edilirdi, çocukluğumda eğlenerek çok gittiğim için, kırmızı ışık benim için karanlık oda demek. Yanlış anlama sana demiyorum da İlk olarak o ışığı pavyonda batakhanede görenlerde öyle pekişiyor, bende böyle pekişti. Benim için çok güzel yani.@Tevfik Erzon bu ışıklarla konsantre olması zor olmuyomu?insanın aklına kötü kötü şeyler getirmiyomu?![]()
Herkes kendini nerede iyi hissediyorsa orada yapıyor, bu kadar basit.vallaha evde salma, rahatlama söz konusu diyen arkadaşlarım ve abilerim, inanın psikolojik. Yani siz evinize yaptıgınız ortamı gym gibi düşünürseniz hiç bir sıkıntı olmaz bence![]()
Olabilir, dediğim gibi önceki deneyimlerimiz farklı, o kadar farklı ki, solağım bentevfık ben o odada korkardım veya sağ el sporu yapardım![]()
Squat racki mi kastettiniz anlayamadım? Anlayamasam da geçmiş olsuno 2.resımdekı makıne bende hollandadak ıevıme aldım. demıre tutunup yukarı zıplıyıp kademe kademe barfıx çekmeye calısıyorm. 1.sınde şeyimin üstüne düşdüm. Diğerinde kıçımınsonra alt tarafa yastık yerleştirdim. arrow izlemekten oluyor hep bunlar
![]()
Teşekkür ederimbence ucuza bağlamışsın.hayırlı olsu kardeim.
![]()
Annem diyo zaten hiç kestirmeseydin de ben kullansaydım diyerack i degilde biberleri aradi gözlerim![]()